Ubytujte sa v Penzióne Podzámok s romantickým výhľadom na pamiatku UNESCO Spišský hrad a užite si výlety do neďalekého Slovenského raja. Počas pobytu si môžete požičať bicykle alebo grilovať. V cene je aj polpenzia a vstup do vonkajšieho bazéna.

O ubytovaní

Penzión Podzámok sa nachádza v malebnom Spišskom Podhradí. Magickú siluetu mestečka tvorí nádherný Spišský hrad, ktorý je pamiatkou UNESCO. Čaká tu na vás pobyt plný pohody a výletov po krásach Slovenského raja.

Na malej rozlohe Spišského Podhradia je toho vidieť naozaj veľa! Penzión stojí priamo na nepravidelnom námestí s prekrásnymi meštiackymi domami s renesančnými a barokovými prvkami. Len pár krokov je to ku kláštoru Milosrdných bratov (200 m), Spišskej kapitule (1 km) alebo k významnému historickému komplexu budov Spišský Jeruzalem (2,2 km). Prekrásne výhľady na okolie budete mať z Krížovej hory (2 km).

Dominantou Slovenského raja je bezpochyby Spišský hrad (1,5 km), ktorý je jednou z najväčších hradných zrúcanín v strednej Európe. Hrad si môžete prezrieť buď sami, alebo so sprievodcom (dĺžka prehliadky je 45 minút). Uvidíte krásne dolné nádvorie s rekonštruovaným hradobným múrom, hradnú kuchyňu, mučiareň aj gotickú kaplnku.

K atraktívnym výletným cieľom v okolí patrí aj gotický kostol Žehra (3,6 km), zámoček Hodkovce (5 km) aj skalné mestečko Dreveník (5 km). Zimný pobyt si môžete spestriť lyžovačkou v areáli Relax Center Plejsy (20 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlne zariadenej dvojlôžkovej izbe Komfort s vlastnou kúpeľňou. Súčasťou vybavenia je televízia, WiFi pripojenie, varná kanvica a mini chladnička.

Za príplatok je možné ubytovanie:

  • v dvojlôžkovej izbe Komfort s dvoma prístelkami
  • v dvojlôžkovej izbe Komfort s dvoma prístelkami a výhľadom na Spišský hrad
  • v dvojlôžkovej izbe s terasou a výhľadom na Spišský hrad
  • v dvojlôžkovej izbe s balkónom a výhľadom na Spišský hrad

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou penziónu je útulná, drevom obložená reštaurácia, kde si pochutnáte na pokrmoch tradičnej slovenskej kuchyne, ale aj populárnych medzinárodných jedlách.

Kde budete relaxovať?

V letnej sezóne sa môžete osviežiť vo vonkajšom bazéne. Ideálnym miestom na oddych je jazierko s rybičkami v záhrade penziónu.

Skvelý relax za každého počasia si potom užijete v novej wellness zóne s vírivkou a fínskou saunou.

Cestujete s deťmi?

V penzióne myslia aj na malých hostí – tí sa zabavia v záhradnom detskom kútiku s množstvom hračiek a nábytkom pre deti.

Niečo naviac

Využiť môžete tiež stolný tenis a biliard, v letných mesiacoch potom aj priestrannú terasa s grilom.

Penzion Podzámok

Penzion Podzámok

Podzámková 28 , Spišské Podhradie
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Štefan Sýkora IČ: 33050368


+421 534 541 755

sykora@sn.psg.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
35 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
40 km