Moderný hotel, neobmedzený vstup do vodného a saunového sveta, rozľahlé fitness a k tomu výborná polpenzia. Toto je pobyt v Hoteli Sport Aqua *** v centre Púchova. Vyrazte si oddýchnuť vo dvojici alebo aj s deťmi, poteší ich úchvatná herňa.

O ubytovaní

Hotel Sport Aqua *** sídli v novej modernej budove v centre Púchova, mesta ležiaceho v objatí slávnych kúpeľných miest. Vydajte sa na výlet k Púchovským skalám (2 km), Považskému hradu (18 km) či Manínskej tiesňave (23 km). Alebo dáte prednosť odpočinku v kúpeľoch Nimnica (5 km) či v kúpeľných Trenčianskych Tepliciach (37 km)? Ak prídete na pobyt v zime, ku ski areálom Kohútka, Dešná aj Čertov to budete mať cca 23 km.

Kde budete spať?

Hostia budú ubytovaní v komfortných izbách s TV, minibarom, pohovkou, pracovným stolom a kúpeľňou so sprchovacím kútom s uterákmi. Každá izba má tiež balkón, odkiaľ sa budete pozerať na rozľahlé športoviská komplexu alebo na panorámu rieky Váh.

Na čom si pochutnáte?

Pre maškrtné jazýčky je tu gurmánska Reštaurácia U Jakuba, kde si vychutnáte špeciality slovenskej, kontinentálnej i ázijskej kuchyne.

Kde budete relaxovať?

Ten pravý relax začína vstupom do hotelového wellness. Vo vodnom svete nájdete bazény pre plavcov, neplavcov i deti, naložiť sa môžete aj do vírivky. Kto má rád horúcu saunu, tie tu nájde rovno štyri, nechýba ani ochladzovací bazénik a odpočiváreň.

Cestujete s deťmi?

O zábavu detí je postarané v detskom kútiku a rozľahlej herni.

Niečo naviac

Zahrali by ste si tenis, bedminton či bowling? Všetko je tu k dispozícii!

Hotel Sport Aqua ***

Hotel Sport Aqua ***

Nábrežie slobody 1926/4 , Púchov
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Marián Chovanec IČ: 17973660


+421 948 816 270

recepcia@sportaqua.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Baby friendly
Minibar
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,3 km