V Kolibe Kamzík si užijete perfektnú dovolenku obklopenú krásnou prírodou Vysokých Tatier, ktorá priamo láka k výletom a prechádzkam, len 240 m od galérie optických ilúzií TrickLandia a 950 m od najbližšej zjazdovky. Ubytujete sa v komfortnom štúdiu či apartmáne, užijete si chutné raňajky formou bufetu a dostanete aj zľavy do reštaurácií. Dieťa do 6 rokov má navyše pobyt aj s raňajkami zadarmo.

O ubytovaní

Kolibu Kamzík nájdete v najväčšej osade Vysokých Tatier, Starom Smokovci, len kúsok od Popradu a Tatranskej Lomnice. Užijete si tu tú pravú horskú atmosféru, lyžovanie, pešie túry aj relaxáciu v prírode Tatranského národného parku.

Vysoké Tatry sú obľúbenou destináciou hlavne medzi lyžiarmi. Najbližšie lyžiarske stredisko, Jakubkovu lúku, budete mať len necelý kilometer od ubytovania. Nájdete tu 2 modré zjazdovky s celkovou dĺžkou 1 km, vhodné hlavne pre začínajúcich lyžiarov. Ďalšie menšie stredisko, Pod Lesom, je vzdialené len 3 km. Náročnejších lyžiarov potom osloví Lyžiarske stredisko Tatranská Lomnica (6 km), kde môžu pokoriť jednu z najstrmších zjazdoviek na Slovensku, čiernu zjazdovku Lomnické sedlo s prevýšením až 1 300 m. V časti areálu Tatranská Lomnica - Skalnaté Pleso (7,6 km) potom nájdete aj detský indoor park Kamzíkovo.

Nedostatku vyžitia sa nemusíte báť ani v teplejších mesiacoch. Milovníci adrenalínu si užijú bobovú dráhu Tatrabob (6,4 km) a s deťmi môžete vyraziť napríklad do aquaparku Aquacity Poprad (12,8 km), galérie trick-artu a optických ilúzií TrickLandia ( 240 m) alebo do Dinoparku Tatry (2,9 km). Krásy tatranskej prírody môžete náležite obdivovať pri výstupe na Hrebienok (2,3 km), ku Skalnatému plesu (7,6 km) alebo ku Studenovodským vodopádom (4 km). A pokiaľ vás to na pešie výlety príliš neláka, nechajte sa na Hrebienok vyviezť lanovkou, alebo sa prejdite Tatranskou elektrickou železnicou, ktorá spája Poprad, Starý Smokovec, Štrbské Pleso a Tatranskú Lomnicu.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v renovovanom, moderne vybavenom štúdiu alebo apartmáne s vlastnou kúpeľňou a kuchynským a jedálenským kútom. Vo všetkých izbách budete mať k dispozícii aj WiFi pripojenie.

Štúdio meria 25-35 m² a je vhodné pre 2–4 osoby. Skladá sa z obývacej časti s televíziou a rozkladacou pohovkou, ktorá poslúži aj ako prístelka pre 2 osoby, kuchynského kúta s vybavením (chladnička, mikrovlnná rúra, varná kanvica, stôl so stoličkami), spacej časti s manželskou posteľou alebo 2 jednolôžkami a kúpeľne so sprchovacím kútom a WC.

Apartmán je väčší (35 - 40 m²), ubytuje až 4 osoby a má samostatnú spálňu s manželskou posteľou, poskytne teda viac súkromia. Obývacia časť je opäť prepojená s kuchynským/jedálenským kútom a nechýba pohovka (vhodná na spanie pre 2 osoby), televízia, chladnička, mikrovlnka, rýchlovarná kanvica a jedálenský stôl. V kúpeľni je priestranný sprchovací kút.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky sa servírujú formou bohatého bufetu priamo v kolibe (7:30 - 9:30), na výber budete mať z teplých i studených pokrmov, nátierok, cereálií, čerstvého pečiva, ovocia či zeleniny. Obed a večeru si môžete vybrať z jedálneho lístka reštaurácie Koliba Kamzík, ktorá sa špecializuje na tradičnú slovenskú kuchyňu. Čakajú na vás poctivé domáce halušky, kapustnica, slané aj sladké pirohy a iné dobroty, nechýbajú ani vegetariánske alebo detské menu.

Pokiaľ preferujete skôr medzinárodné chute, zájdite si do reštaurácie Olívia zameranej predovšetkým na taliansku kuchyňu. V menu nájdete pizze, cestoviny aj šaláty a zaujímavý výber vám ponúkne aj vínny lístok reštaurácie.

Aplend Koliba Kamzík

Aplend Koliba Kamzík

Starý Smokovec 8 , Starý Smokovec
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
APLEND, s.r.o. IČ: 45512558


+421 902 244 111

tatry@aplend.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od jazera
6 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
12,8 km
Zjazdovka
1 km
Bežkovanie
1,4 km