Vydajte sa do slovinského kúpeľného mestečka Rogaška Slatina, ktoré sa pýši unikátnou minerálnou vodou, skvelým vínom a tiež výrobou skla. Už sa tu na vás teší v 5* Atlantida Boutique Hoteli, ktorý ponúka nádherné izby, vynikajúcu polpenziu formou bufetu a tiež neobmedzený vstup do wellness s bazénom, vírivkou a saunovým svetom. Aby ste si užili dostatok zábavy, je v cene aj animačný program s hudbou a vstup do kasína.

O ubytovaní

Atlantída Boutique Hotel ***** sa nachádza v malebnom slovinskom meste Rogaška Slatina, ktoré sa pýši už viac ako 400-ročnou kúpeľnou tradíciou. Panenská príroda, pokoj, unikátna minerálna voda a špičkové služby sem lákajú návštevníkov z celého sveta. Príďte si do Slovinska užiť dokonalý odpočinkový pobyt v luxusnom prostredí 5* hotela aj vy.

Hotel sa nachádza v obklopení zelene, ktorá je ideálna pre relaxáciu aj príjemné prechádzky. Značené turistické trasy vás zavedú napríklad k neďalekej rozhľadni Janina (800 m) či k vzdialenejším cieľom, ako je zrúcanina hradu Rogatec (8 km) alebo hrad Podčetrtek (14 km). Pokiaľ si radi dáte do tela, zdolajte okolité hory ako Boč (12 km), Plešivec (8 km) či Donačka gora (17 km). Odmenou za výstup vám budú krásne výhľady. V okolí kúpeľného mesta nájdete aj niekoľko zaujímavých náučných trás, ktoré vás zoznámia s tunajšou históriou či unikátnym zložením miestnej termálnej vody.

Okolím mestečka Rogaška Slatina navyše vedie niekoľko obľúbených cyklotrás, čo poteší všetkých, ktorí si nevedia predstaviť odpočinok bez prechádzok na bicykli. Parádnym cieľom pre celodenný výlet je hlavné mesto Ľubľana (100 km), ktoré je od hotela vzdialené asi hodinu cesty autom.

Kde budete spať?

Izba Standard (24 m²) s vlastnou kúpeľňou a balkónom ponúka pohodlné ubytovanie pre 2 osoby. Súčasťou vybavenia je manželská posteľ, klimatizácia, WiFi pripojenie, LCD televízia, minibar, posedenie, písací stôl, rádio, trezor, telefón a fén.

Izba Superior (27 m²) s vlastnou kúpeľňou a balkónom ponúka pohodlné ubytovanie pre 2 osoby. Súčasťou vybavenia je manželská posteľ, klimatizácia, WiFi pripojenie, LCD televízia, minibar, posedenie, písací stôl, rádio, trezor, telefón a fén.

Izba Deluxe (29 m²) s vlastnou kúpeľňou a balkónom ponúka pohodlné ubytovanie pre 2 osoby. Súčasťou vybavenia je manželská posteľ typu king size, klimatizácia, WiFi pripojenie, LCD televízia, minibar, posedenie, písací stôl, rádio, trezor, telefón a fén.

Izba Exclusive (25 m²) s vlastnou kúpeľňou a balkónom ponúka pohodlné ubytovanie pre 2 osoby. Súčasťou vybavenia je manželská posteľ, klimatizácia, WiFi pripojenie, LCD televízia, minibar, posedenie, písací stôl, rádio, trezor, telefón a fén.

Apartmán Junior Suite (34 m²) ponúka komfortné ubytovanie pre 2 osoby a skladá sa zo spálne, obývacej časti, vlastnej kúpeľne a balkóna. Súčasťou vybavenia je manželská posteľ, pohovka, klimatizácia, WiFi pripojenie, LCD televízia, minibar, posedenie, písací stôl, rádio, trezor, telefón a fén. V kúpeľni nájdete luxusnú kozmetiku značky Bvlgari.

Apartmán Suite Deluxe (40 m²) ponúka komfortné ubytovanie pre 2 osoby a skladá sa zo spálne, obývacej časti, vlastnej kúpeľne a francúzskeho balkóna. Súčasťou vybavenia je manželská posteľ, pohovka, klimatizácia, WiFi pripojenie, LCD televízia, minibar, posedenie, písací stôl, rádio, trezor, telefón a fén. V kúpeľni nájdete luxusnú kozmetiku značky Bvlgari.

Apartmán Suite Superior (59 m²) ponúka komfortné ubytovanie pre 2 osoby a skladá sa zo spálne, obývacej časti, vlastnej kúpeľne a priestrannej terasy. Súčasťou vybavenia je manželská posteľ, pohovka, klimatizácia, WiFi pripojenie, LCD televízia, minibar, posedenie, písací stôl, rádio, trezor, telefón a fén. V kúpeľni nájdete luxusnú kozmetiku značky Bvlgari.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli dobre vedia, že jedlo hrá pri kúpeľnom pobyte zásadnú úlohu, a tak tu pre hostí pripravujú modernú, zdravú a delikátnu kuchyňu. Dokonalým začiatkom každého pobytu budú bufetové raňajky s bohatým výberom teplých i studených pokrmov. Večer sa vaše chuťové poháriky zase môžu tešiť na večeru vo forme bufetu s lokálnymi aj medzinárodnými špecialitami. Na šálku vynikajúcej kávy, obľúbený miešaný nápoj či lahodné domáce dezerty môžete kedykoľvek zájsť do hotelového lobby baru.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom Wellness & Spa centre na vás čaká ničím nerušená relaxácia v modernom prostredí s nádherným výhľadom do prírody. Jeho súčasťou je vnútorný bazén, vírivka a soľná miestnosť. O dokonalé uvoľnenie tela sa postará fínska a parná sauna. Dopriať si môžete tiež mnoho druhov masáží, liečebných procedúr a kozmetických ošetrení. Milovníci endorfínov si môžu dať do tela v skvele vybavenom hotelovom fitness.

Výhodou je, že v hoteli ochutnáte svetovo známu minerálnu vodu Donat Mg priamo z prameňa. Táto voda sa pýši vôbec najvyšším obsahom horčíka na svete.

Atlantida Boutique Hotel *****

Atlantida Boutique Hotel *****

Cvetlični Hrib 1 , Rogaška Slatina
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
ATLANTIDA ROGAŠKA D.O.O. IČ: 3740340000


+386 (0)3 6201 600

info@atlantida-rogaska.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 50 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 10 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,7 km
Aquapark
13 km