Lendava je Slovinské mesto, ktoré leží asi 3 km od hraníc s Maďarskom a 4 km od hraníc s Chorvátskom. Známe je predovšetkým pre svoje unikátne termálne pramene s parafínovou vodou. Vďaka ubytovaniu v Thermal Resort Lendava ***, ktorý je s kúpeľmi prepojený, si užijete relaxáciu v horúcej vode kedykoľvek sa vám bude chcieť. K dispozícii je 5 vonkajších bazénov a tiež 3 vnútorné. Vybrať si môžete ubytovanie v dvojlôžkovej izbe priamo v budove hotela, alebo potom v štúdiu či apartmáne až pre 5 osôb. V každom prípade vás čaká aj chutná polpenzia formou bufetu a welcome drink.

O ubytovaní

Thermal Resort Lendava *** sa nachádza v kúpeľnom meste Lendava v najvýchodnejšom cípe Slovinska. Príďte si užiť pohodový pobyt v blízkosti Maďarska i Chorvátska, veľa skvelého jedla a predovšetkým relaxáciu v unikátnej parafínovej termálnej vode.

Okrem odpočinku v ozdravnej vode sa tu však môžete venovať aj objavovaniu mnohých krásnych miest. Dominantou starobylého centra mesta je hrad Lendava (2 km). Ďalej tu nájdete mnoho historických budov a s dejinami mesta a jeho okolia sa môžete zoznámiť pri prehliadke expozícií oblastného múzea (1,8 km). Krajom viníc vás prevedú početné cyklistické chodníky a ako na dlani si Lendavu prezriete z rozhľadňa Vinarium (2,3 km).

Pokiaľ patríte k milovníkom kúpeľníctva, môžete vyskúšať aj legendárne maďarské kúpele! Nebudete to do nich mať ďaleko – termálne kúpele Lenti s energetickým parkom sv. Juraja sú vzdialené len 17 km.

Počas pobytu však stihnete navštíviť aj Chorvátsko. Pozdĺž hranice s Chorvátskom sa rozprestiera Regionálny park Mura-Drava (5 km) pretkaný riečnymi ramenami aj cyklotrasami. Za videnie stojí aj chorvátske mesto Varaždín (32 km), ktoré sa prezýva „Malá Viedeň“. Jeho centrum je plné barokových palácov a jeho dominantou je hrad zasadený v anglickom parku.

Kde budete spať?

Rezort obklopený zeleňou zahŕňa hotel, apartmánový komplex a kemp. Na vás už čaká útulný, klimatizovaný apartmán s vlastnou kúpeľňou a WiFi, kde si užijete dovolenku v úplnom pohodlí s výhľadom na rozmanitú lendavskú prírodu alebo okolité vinice.

Apartmán 2+1 (30 m²) je koncipovaný ako garsónka a skladá sa zo spacej časti s manželskou posteľou, obývacej časti s plne vybaveným kuchynským kútom a kúpeľne. Súčasťou vybavenia je televízia, písací stôl, jedálenský stôl či kávovar. Pohovku v obývacej miestnosti je možné použiť ako prístelku pre 1 osobu. K apartmánu patrí aj vonkajšia terasa alebo balkón.

Apartmán 3+1 (35 m²) zahŕňa samostatnú spálňu, obývaciu izbu prepojenú s plne vybavenou kuchynkou a kúpeľňu. V spálni nájdete manželskú posteľ a jednolôžko, v obývačke je rozkladacia pohovka vhodná ako prístelka. Nechýba televízia, písací stôl, jedálenský stôl a kávovar. Aj tento apartmán má vlastný balkón či terasu.

Apartmán 4+1 (57 m²) ponúka súkromie 2 spální s manželskými posteľami, obývacia izba s vybaveným kuchynským kútom a kúpeľňu. V obývačke je navyše rozkladacia pohovka, ktorú možno využiť ako prístelku. K vybaveniu ďalej patrí televízia, písací stôl, jedálenský stôl alebo kávovar. Ani v tomto apartmáne nebudete ochudobnení o balkón či terasu.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na lokálnych špecialitách aj lahodnej medzinárodnej kuchyni. Všetky jedlá sú pripravené výhradne z kvalitných surovín od miestnych dodávateľov, a tak sa vaše chuťové bunky majú skutočne na čo tešiť. Raňajky aj večere majú formu bohatého bufetu, a tak si užijete výdatný štart aj zakončenie každého dňa pobytu.

Pokiaľ vás počas dňa prepadne hlad, zaženiete ho v modernej taverne s terasou so širokou ponukou jedál i domácich dezertov. Na svoj obľúbený nápoj môžete od rána do večera skočiť do hotelového baru.

V kúpeľnom areáli sa môžete posilniť v Bikini bare a počas letnej sezóny odporúčame ochutnať grilované špeciality z BBQ baru umiestneného pred hotelom.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela sú termálne kúpele s rozlohou takmer 2 000 m². Súčasťou areálu sú vnútorné aj vonkajšie bazény s unikátnou termominerálnou vodou, ktorú inde v Európe nenájdete. Pre vysoký obsah parafínu má tunajšia termálna voda zelenú farbu. Pramene s teplotou 62 ºC tíšia neduhy pohybového aparátu a podporia úplné uvoľnenie tela i mysle.

K odpočinku aj vodným radovánkam slúži vnútorný bazén (32–34 °C), rekreačný bazén (30-32 °C), detský bazén (28-32 °C), bazénik s prírodným gejzírom (36-38 °C), veľký vonkajší plavecký bazén so šmykľavkami (26-29 °C), prírodný vonkajší bazén (36-38 °C) a vonkajší detský bazén (26-29 °C). Okrem toho tu nájdete vodopády, masážne trysky, rýchlu rieku, tobogany a ďalšie atrakcie pre vodné živly.

Zohriať sa môžete v saunovom svete s fínskou, infra a parnou saunou. Pre ešte väčší relaxačný zážitok je možné si dopriať pri masáži a ďalších liečebných procedúrach. Milovníkov pohybu zaiste poteší, že rezort má vlastnú posilňovňu.

Thermal Resort Lendava ***

Thermal Resort Lendava ***

Tomšičeva ulica 2A , Lendava
Slovinsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Terme Lendava d.o.o. IČ: 8281386000


+386 0 2577 4413

reservation@wellnessresortlendava.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
1,1 km
Aquapark
10 m