Taliansko má tak bohatú históriu, že je tu stále čo objavovať. Vydajte sa do Rimini, užite si Jadranské more aj výlet do San Marina. Príjemné zázemie vám poskytne Hotel Playa ***, kde vás budú čakať aj raňajky formou bufetu.

O ubytovaní

Hotel Playa *** sa nachádza v oblasti Rimini pri Jadranskom mori. Do centra letoviska sú to iba 4 km a k moru len 60 m, môžete si teda kedykoľvek dopriať prechádzky po promenáde.

Mestečko Viserbella, kde sa hotel nachádza, je ideálne na relaxačnú dovolenku. Neďaleko nájdete množstvo zábavných parkov, napríklad park Little Italy (2,2 km) so stovkami miniatúr najznámejších talianskych a európskych pamiatok. Nemusíte sa ale obmedzovať len na mini prevedenie, v okolí je množstvo historických monumentov, ktoré môžete vidieť aj naživo. Pozrite sa napríklad na hrad Castel Sismondo (5,7 km) z 15. storočia, alebo sa prejdite po pôvodnom rímskom moste Ponte di Tiberio (5,1 km) starom viac ako 2 000 rokov.

Za návštevu stojí tiež o niečo vzdialenejší park Mirabilandia (36 km) s úžasnými atrakciami, kde sa napríklad prejdete na horskej dráhe v ríši dinosaurov alebo sa pozriete na zábavu show s pirátmi. Pokiaľ si chcete urobiť dlhší výlet za pamiatkami, vyrazte do San Marina (23,3 km). Môžete tu navštíviť krásne historické jadro a tri najznámejšie pevnosti, La Guaita, La Cesta a Il Montale. Z moderných atrakcií zase zaujme lanový park San Marino Adventures (26,7 km) s 30 chodníkmi v korunách stromov, niektorými vo výške až 30 metrov.

More a pláže

Priamo pred hotelom sa rozprestiera piesočná pláž Marina Di Viserbella (60 m), ktorá je súčasťou rozsiahleho pásu pláží, známeho ako Lungomare. Pláž má veľmi mierny zostup do vody, čo je ideálne pre rodiny s deťmi. Cez leto si tu môžete požičať ležadlá a slnečníky, občerstviť sa v plážovom bare alebo si zahrať beach volejbal, nechýbajú ani rôznorodé atrakcie pre deti.

Na dosah budete mať aj ďalší pás pláží, zvaný Rivabella, kde nájdete okrem iného vodný zábavný park Arenas Parco Acquatico (2,8 km). Navštíviť môžete aj mestskú pláž Lido San Giuliano (4,4 km). Tá je pokojná a udržiavaná, zázemie tu zaisťujú bary a reštaurácie a nechýba požičovňa slnečníkov a ležadiel alebo napríklad vodné bicykle na prenajatie.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z pohodlne zariadených dvojlôžkových izieb (17 m²). K vybaveniu patrí manželská posteľ, písací stôl, televízia, klimatizácia a kúpeľňa so sprchou a kozmetickými produktmi. Za príplatok môžete zvoliť aj izbu s balkónom a krásnym výhľadom na more.

Na čom si pochutnáte?

Klenotom hotela je jeho reštaurácia, ktorá dbá na využitie čerstvých a lokálnych surovín. Ochutnáte tu miestnu kuchyňu, najmä pokrmy z mäsa a rýb, k dispozícii sú ale aj špecifické diétne varianty, napr. pre vegetariánov, celiakov či hostí s rôznymi potravinovými intoleranciami. Po dobrom jedle môžete posedieť na priestrannej terase alebo si dať svoj obľúbený drink v hotelovom bare.

Hotel Playa ***

Hotel Playa ***

Via Ilario Paglierani 2 , Rimini
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
R.A.M.S di Sanapo Anna Rita E.C.SNC IČ: 03198070405


+39 05 41 72 17 05

info@hotelplayarimini.it

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 6 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Reštaurácia
Detský kútik
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od mora
60 m
Zastávka
0,2 km