Chcete si dokonale oddýchnuť od každodenných starostí? Vyrazte do Luhačovíc, ubytujte sa v Hoteli Riviera *** a užite nechajte sa rozmaznávať až 14 ozdravnými procedúrami v miestnom kúpeľnom centre. Tešiť sa môžete aj na skvelú polpenziu, welcome drink, minerálnu pitnú kúru a prehliadku novej expozície Slnečných kúpeľov.

O ubytovaní

Hotel Riviera *** nájdete v malebnom centre Luhačovíc, v krásnom kúpeľnom areáli neďaleko najdôležitejších dominánt mesta. Svoj ozdravný či relaxačný pobyt si tu preto užijete naozaj so všetkým.

Nesmú chýbať prechádzky po kolonádach, ochutnávky liečivých prameňov a obdivovanie pamiatok. Prejdite sa k prameňu Vincentka (1 km), k Bruselskej fontáne (1,1 km) a po Luhačovickej kolonáde v obklopení útulných kaviarničiek a udržiavaného kúpeľného prostredia. Určite nevynechajte ani ďalšie lákadlá ako je Hudobný pavilón (1,4 m), alebo napríklad Múzeum Luhačovického Zálesia (230 m). Ak si robíte zálusk aj na výletné miesta v okolí Luhačovíc, rozhodne si nenechajte ujsť návštevu romantického Jazierka lásky (2,9 km), ktoré nájdete na cyklotrase Obora.

Za trochu aktívnejším vyžitím potom vyrazte na Luhačovickú priehradu (3,5 km) alebo zoberte bicykel, korčule či turistické topánky a vydajte sa preskúmať prírodu v okolí ubytovania. Navštívte prírodnú rezerváciu Čertoryje (47,5 km), zámok Nový Světlov (15,7 km) alebo si naplánujte cestu k zrúcanine hradu Zuvačov (23,9 km). V zime si pokojne pribaľte bežky, prechádzky bielou stopou v oblastiach Bielych Karpát a Luhačovického Zálesia sú naozaj dych vyrážajúce. O svoje neprídu ani lyžiari, ktorí si mnoho športovej zábavy užijú v ski areáloch Mikulčin vrch (25,7 km) alebo Tesák (43 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednolôžkovej či dvojlôžkovej izbe typu Komfort. Izby sú moderne vybavené, majú písací stôl a stolík s posedením, vlastnú kúpeľňu s fénom na vlasy, televíziu, telefón a minibar. K dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

V jedálni hotela sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu s výberom slaných, sladkých, studených i teplých jedál. V prípade polpenzie sa večere podávajú v Spoločenskom dome, vzdialenom cca 500 m.

Kde budete relaxovať?

Doprajte si najrôznejšie procedúry - zábaly, kúpele, inhalácie či masáže v niektorom z neďalekých balneoprevádzok v kúpeľnom areáli (Kúpeľná poliklinika, Inhalatorium, Centrálne kúpele, cca 350 - 1 000 m).

Hotel Riviera ***

Hotel Riviera ***

Pod Kamennou 401 , Luhačovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Lázně Luhačovice, a.s. IČ: 46347828


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 13:00
Check Out
do 9:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc - nutná rezervácia vopred

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Kúpele
Úschovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,5 km

Tipy na výlet

Luhačovice

Luhačovice Tip na výlet

Najobľúbenejšie moravské kúpele Luhačovice ponúkajú veľa možností trávenia voľného času od rôznych športových aktivít cez výlety k blízkym pamiatkam až po prechádzky po kolonáde spojené s popíjaním minerálnych prameňov a vychutnávaním kúpeľných oblátok. Zájsť si môžete aj k blízkej priehrade, zarybárčiť si, prejsť sa na vodnom bicykli alebo si užívať krásny vzduch v miestnych alejach a parkoch. Neodolateľné čaro mesto získalo vďaka súboru stavieb architekta Dušana Jurkoviča.

Čo patrí medzi skvosty Luhačovíc?

  • Jurkovičov dom a súbor ďalších stavieb v štýle ľudovej secesie.
  • Kúpeľný park
  • Kúpeľná kolonáda

Za relaxáciou zamierte do Mestskej plavárne Luhačovice alebo na pokojnú prechádzku k jazierku lásky. Za poznaním sa vydajte do Múzea luhačovického Zálesí.

Viac informácií
Luhačovická kolonáda
Luhačovická kolonáda
Luhačovické pramene
Luhačovické pramene
Priehrada Luhačovice
Priehrada Luhačovice