Vydajte sa na pobyt do Františkových Lázní, ktoré budete mať zo Spa Hotela Goethe *** ako na dlani. Načerpajte kúpeľnú atmosféru, užite si výbornú polpenziu a nechajte sa rozmaznávať rôznorodými procedúrami. Tešiť sa môžete aj na hudobné večery a zaujímavé príležitosti na výlety.

O ubytovaní

Spa Hotel Goethe *** sa nachádza priamo v historickom centre malebných Františkových Lázní. Užijete si tu dovolenku plnú relaxácie, korzovania po meste, ale aj zaujímavých výletov. Prejdite sa po mestských sadoch a parkov, napríklad po lesoparku Amerika (1,9 km), Mestských sadoch (190 m) a Sadoch Bedřicha Smetany (230 m), a ochutnajte liečivé pramene Soľný (600 m), Lúčny (650 m) či Slnečný (850 m) a samozrejme najstarší prameň František (230 m). Zaujímavosti o histórii tejto lokality sa dozviete v Mestskom múzeu (550 m) a skvele si oddýchnete v aquaparku Aquaforum (600 m).

Ak si chcete urobiť dlhší výlet, vyrazte napríklad do Národnej prírodnej rezervácie SOOS (6,3 km), ktorá sa pre zvláštny charakter miestnej krajiny prezýva „český Yellowstone“. Môžete si tu prejsť napríklad 1,2 km dlhý náučný chodník na dne vyschnutého jazera. Alebo si zájdite do chránenej krajinnej oblasti Slavkovský les (22,9 km) a preskúmajte miestne rašeliniská a mokrade. Za pamiatkami môžete vyraziť do Chebu (8,3 km), kde uvidíte Chebský hrad, kostol z 13. storočia a Pachelbelův dům, do Karlových Varov (48,9 km), Mariánskych Lázní (39,5 km) či na hrad Seeberg (7 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej izbe typu Standard v klasickom kúpeľnom štýle. Všetky izby sú vybavené kúpeľňou so sprchou a WC, veľkým LCD televízorom so satelitnými programami, chladničkou, telefónom a trezorom. Nechýbajú pohodlné postele, písací stôl so stoličkou a stolík s posedením. Z okien izby budete mať výhľad do ulice alebo do dvora.

Na čom si pochutnáte?

V elegantnej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na špecialitách tradičnej českej kuchyne i medzinárodných pokrmoch. Pôžitok z jedla ešte umocní krásne servírovanie a príjemné prostredie.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom balneocentre sa o vás bude starať tím skúsených lekárov a terapeutov. Pod ich vedením si môžete dopriať najrôznejšie ozdravné procedúry, ako sú masáže, kúpele či zábaly.

Lázeňský hotel Goethe ***

Lázeňský hotel Goethe ***

Národní 12/9 , Františkovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTELIS s.r.o. IČ: 09365508


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 360 Kč/noc - malé plemeno do 12 kg
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 192 Kč/noc - 900 m od hotela, podľa dostupnosti

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0 m
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Františkovy Lázně

Františkovy Lázně Tip na výlet

Tunajšie pramene a ich liečivé účinky boli známe už v stredoveku. Najstarším využívaným je Františkov Prameň. Po roku 1865 potom Františkove Lázne získavajú status jedných z najvyhľadávanejších európskych kúpeľov. Dnes vás mesto vďaka tomu očarí šachovnicovým pôdorysom a krásnymi empírovými a klasicistickými budovami. Okrem kolonády a nádherných parkov, vyhliadkových veží alebo mestského múzea, si nenechajte ujsť ani známu sochu malého chlapčeka s rybou - tunajší symbol plodnosti.

Pramene sa používajú k pitnej kúre, na kúpele, irigáciam a inhaláciám. Sú účinné na choroby pohybového aparátu, srdca a ciev, gynekologické ochorenia vrátane neplodnosti a ďalšie.

Čo by ste pri návšteve Františkových Lázní nemali minúť:

  • Aquaforum Františkovy Lázně
  • Národná prírodná rezervácia SOOS
  • Mestské múzeum Františkovy Lázně
  • Lesopark Amerika
Viac informácií
Aquacentrum Agricola
Aquacentrum Agricola
Pramene vo Františkových Lázňach
Pramene vo Františkových Lázňach
Národná prírodná rezervácia Soos
Národná prírodná rezervácia Soos