Spojte turistiku a blahodarný relax do jednej dovolenky v Hoteli Bauer *** v Beskydoch. Tešiť sa môžete na polpenziu a neobmedzený vstup k bazénu, do vírivky a troch druhov sáun. V okolí navyše nájdete mnoho výletných cieľov a skvelých atrakcií, ktoré môžete preskúmať zadarmo alebo so zľavou vďaka zľavovej karte Beskydy Valašsko Card.

O ubytovaní

Hotel Bauer *** ponúka komfortné ubytovanie v centre horskej obce Bílá v časti Beskýd, ktoré sa hovorí Zadné hory. Okolie hotela a malebná krajina Beskýd sú nevyčerpateľnou studnicou príležitostí na zábavu.

V uplynulej zimnej sezóne bola spustená nová 6-miestna lanovka Zbojník, ktorá je v prevádzke aj počas leta. Vyvezie vás na kopec Zbojnická, kde sa podľa legendy stretli legendárni zbojníci Ondráš a Jánošík. Ak prídete s deťmi, tak si cestou z kopca môžete prejsť niektorý z chodníkov - Pašerácky, Medvedí alebo Dřevjanku.

Hneď pri hoteli nájdete detský letný park Na Bílé (120 m) s viac ako 30 atrakciami a aktivitami. Kúsok to budete mať aj k obore s lesnou zverou (1,3 km), z ktorej budú nadšené určite nielen vaše ratolesti. Vedie k nej nenáročný chodník okolo riečky po Bílanskej promenáde.

K obľúbeným výletným cieľom patrí aj prales Salajka (7,3 km) alebo kopec Javořina (3,9 km). A vydať sa môžete aj k nám na Slovensko. Z Bumbálky (7,9 km) cez Bobek späť na Bílou vedie jedna z najkrajších beskydských hrebeňoviek. Alebo vyrazte napríklad k unikátnemu ropnému prameňu na pomedzí Turzovky a Korne (15 km).

Nadšení turisti pri svojich výletoch nesmú vynechať dominanty Beskýd - Lysú horu (24 km) alebo Smrek (12,2 km). Neďaleko sú tiež obľúbené Pustevny (26,2 km). Celú rodinu tu okrem sochy Radegasta nadchne prechádzka po Chodníku v oblakoch Valaška (26,2 km) – nadzemnom drevenom chodníku s dĺžkou 610 m s vyhliadkovou vežou.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo 29 pohodlne vybavených izieb. V každej je k dispozícii vlastná kúpeľňa, televízia a WiFi pripojenie.

  • Izba Standard je vybavená manželskou posteľou a písacím stolom, poprípade môžete zvoliť aj variant s prístelkou.

  • Izba Komfort, ktorý je priestrannejšia, ponúkne manželskú posteľ, písací stôl, rozkladacie kreslo, veľkoplošnú LCD televíziu, malú chladničku, trezor a rýchlovarnú kanvicu.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky sú formou bufetu, večere sú servírované a pochutnáte si na nich v hotelovej reštaurácii. Počas dňa môžete využiť denné menu v štýlovej Horskej jizbe. Okrem tradičných pivných značiek sa tu čapujú aj pivá z lokálnych minipivovarov.

V letnej sezóne sa môžete občerstviť aj v Bistre Bauerka, ktoré nájdete pri detskom parku. V ponuke sú výborné burgre, hranolky, pizza a iné dobroty, nechýba výber alko aj nealko nápojov.

Kde budete relaxovať?

Po prechádzke, výlete alebo len tak relaxujte v bazéne, vírivke alebo jednej z troch sáun v budove wellness centra. Nájdete tu aj dobre vybavené fitness štúdio. A ak sa chcete naozaj rozmaznať, spestrite si pobyt niektorou z ponuky skvelých thajských masáží.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v hoteli pripravená farebná detská herňa s hračkami, bazénikom s balónikmi a ďalšími lákadlami. Hneď vedľa hotela je detský letný park s viac ako 30 atrakciami a aktivitami.

Hotel Bauer ***

Hotel Bauer ***

Bílá 148 , Staré Hamry – Bílá
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HPHG s.r.o. IČ: 48390755


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Fitness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
73 m
Zjazdovka
0,1 km
Bežkovanie
30 m

Tipy na výlet

Beskydy

Beskydy Tip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy sa, ako názov napovedá, nachádzajú na pomedzí Moravy a Sliezska, a medzi návštevníkmi sa tešia čoraz väčšej obľúbenosti. Niet divu - hory a lesy, pamiatky, krásna príroda aj veľa aktivít - Beskydy majú naozaj čo ponúknuť.

Čo určite musíte vidieť v Beskydách:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické múzeum Tatra Kopřivnice

Turisti a cyklisti by si však nemali nechať ujsť ani vrchol Veľkého Javorníku, Bielu či Radhošť so sochou bájneho Radegasta, milovníci pamiatok a histórie zase Valašské múzeum v prírode v Rožnove pod Radhoštěm, Štramberk čiže Valašský betlehem, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámok. Významné je tiež mesto Příbor, kde sa narodil lekár-neurológ a zakladateľ psychoanalýzy Sigmund Freud a kde sa tiež dodnes nachádza jeho rodný dom.

Viac informácií
Hora Smrk
Hora Smrk
Socha Radegasta na hore Radhošť
Socha Radegasta na hore Radhošť
Rožnov pod Radhoštěm
Rožnov pod Radhoštěm