Pobyt v Hoteli Corvina *** ponúka príjemnú možnosť odpočinku a relaxácie. Budova stojí blízko historického jadra mesta Mosonmagyaróvár. Ako súčasť balíčka obdržíte vstupenky do kúpeľov Flexum Thermal & Spa, kde si budete užívať bazény s termálnou vodou, sauny alebo vírivky. Ďalej si pochutnáte na výdatných raňajkách a večeriach.

O ubytovaní

Corvina Hotel *** leží neďaleko historického jadra kúpeľného mesta Mosonmagyaróvár, ktoré sa nachádza iba 23 km od slovenských hraníc v Malej dunajskej kotline. Mosonmagyaróvár síce nie je veľké mesto, ale rozhodne má čo ponúknuť.

Odporúčame navštíviť neobvyklé expozície interaktívneho vedeckého múzea Futura (1,1 km). Výstava sa rozkladá v 300 rokov starej sýpke na ploche 2 000 m² a je rozdelená podľa elementov. Každé poschodie múzea má svoj základný živel – teda voda, vzduch, zem a oheň. Tematicky je múzeum zasvätené prírodným vedám a ponúka nespočetné množstvo zábavných interaktívnych exponátov.

Mesto sa preslávilo najmä vďaka kúpeľom a wellness centru Flexum Thermal & Spa (1,5 km), ktoré má niekoľko bazénov s liečivou vodou a ponúka ozdravné procedúry.

Neďaleko kúpeľov potom nesmiete minúť kaviareň Várkert (2,2 km). Podnik sa nachádza v historickej budove, disponuje príjemným designom a milou ochotnou obsluhou.

Odtiaľ sa potom stačí prejsť do múzea Hansági (2,3 km). Výstava sa skladá z kombinácie výtvarného umenia a archeologických exponátov. Najstaršie vystavené kúsky sú staré až 9 000 rokov a týkajú sa histórie ľudstva. Múzeum funguje okolo 125 rokov a radí sa tak medzi najstaršie v Maďarsku.

Neďaleko mesta nájdete Malý Žitný ostrov (18 km), ktorý je najväčším riečnym ostrovom v Maďarsku. Jeho rozloha činí pôsobivých 375 km² a oplýva nádhernou prírodou Dunajské luhy.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej izbe Standard, ktorá je k dispozícií v dvojlôžkovej, trojlôžkovej, štvorlôžkovej aj päťlôžkovej variante. Na zozname vybavenia nechýba televízia a WiFi zadarmo. Vlastná kúpeľňa je potom vybavená fénom. V izbách je možnosť bezplatnej prístelky pre dieťa do 5,9 rokov.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou pobytu je polopenzia v hotelovej reštaurácii. Energiu na vaše potulky a relaxovanie nájdete každé ráno vo výdatných a chutných raňajkách formou bufetu. Vaše chuťové poháriky potom uspokojí výborná večera, ktorú si vyberiete z obrázkového menu.

Corvina Hotel ***

Corvina Hotel ***

Mosonyi Mihály utca 2. , Mosonmagyaróvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Huber Vendéglátó Kft. IČ: 08-09-013001


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,5 km
Zastávka
0,1 km

Tipy na výlet

Kúpele Mosonmagyaróvár

Kúpele Mosonmagyaróvár Tip na výlet

Mosonmagyaróvár je mesto v západnom Maďarsku a nachádza sa neďaleko rakúskych a slovenských hraníc. Hoci je to pomerne malé mesto, pýši sa krásnymi kúpeľmi Mosonmagyaróvár, ktoré lákajú turistov hľadajúcich odpočinok aj liečbu niektorých zdravotných problémov. Tieto liečebné kúpele s plavárňou nájdeme uprostred zelene v blízkosti centra mesta a ponúkajú 7 bazénov s rôznou teplotou vody. Na svoje si tu prídu ako osoby, ktoré hľadajú relax a rekonvalescenciu, tak i priaznivci plávania.

Bazény v kúpeľoch Mosonmagyaróvár

  • Liečivý bazén s termálnou vodou s teplotou 36 - 38 °C
  • Sedací bazén I s chladenou termálnou vodou s teplotou 30 - 33 °C
  • Sedací bazén s perličkovými lavicami, masážnymi prvkami chodidiel a chrbta s chladenou termálnou vodou s teplotou 36 - 37 °C
  • Bazén pre terapeutické plávanie a cvičenie s chladenou termálnou vodou s teplotou 28 - 30 °C
  • Wellness bazén s chladenou termálnou vodou s teplotou 32 - 34 °C
  • Plavecký bazén s dĺžkou 33,3 m, teplota 28 - 29 °C
  • Plavecký bazén s dĺžkou 25 m, teplota 26 - 28 °C

Termálne pramene v Mosonmagyaróvári sa radia medzi 5 najliečivejších vôd Európy (termálny prameň tvorí alkalická, hydrogenuhličitanová voda tryskajúce z hĺbky až 2 000 m a jej teplota dosahuje 74 °C). Voda lieči choroby kĺbov a chrbtice, zápaly kĺbov, zápaly priedušiek a ďalšie.

Otváracia doba kúpeľov je každý deň, po celý rok 8:00 - 20:00 hodín.

Viac informácií
Mesto Mosonmagyaróvár
Mesto Mosonmagyaróvár
Bratislava
Bratislava
Vedecké zábavné centrum Futura
Vedecké zábavné centrum Futura