V poľských kúpeľoch Kudowa-Zdrój vás čaká vysnívaný odpočinok! Ubytujte sa v Hoteli Verde Montana Wellness & Spa **** a majte kúpeľné mestečko a jeho atrakcie ako na dlani. Doprajete si neobmedzenú starostlivosť vo wellness centre a skvelú polpenziu v reštaurácii, ktorá vyniká špičkovým kulinárskym umením.

O ubytovaní

Hotel Verde Montana Wellness & Spa **** leží v malebnom kúpeľnom mestečku Kudowa-Zdrój v obklopení krásnej prírody. Pozýva vás na odpočinkový pobyt plný rozmaznávania, prechádzok kúpeľným parkom a príjemných chvíľ strávených pri káve alebo s dobrým jedlom. Vyberte sa za božským relaxom!

Poľské kúpeľné mestečko Kudowa-Zdrój je obľúbeným cieľom milovníkov relaxu, ale aj tých, ktorí potrebujú pomoc s liečbou zdravotných problémov. Kúpeľníctvo tu má viac ako 600 rokov dlhú tradíciu. Termálna voda s liečivými účinkami pôsobí blahodarne na karidovaskulárny systém, cievnu, obehovú aj tráviacu sústavu. Široká ponuka wellness služieb sa stretáva s krásnou prírodou v okolí a bujnou zeleňou v centre mesta.

Centrom kúpeľov Kudowa-Zdrój je rozsiahly park (1 km) s kúpeľnými budovami, kaviarňami a liečebnými prameňmi. Kedykoľvek sa tak môžete vydať na prechádzku v príjemnom chládku a užívať si bezstarostné dni. V centre mesta zavítajte na dobré jedlo, do smažiarní rýb alebo do útulných kaviarní.

Sila poľských kúpeľov tkvie aj v nádhernej prírode, ktorá ich obklopuje. Hneď za mestom sa rozkladá Národný park Stolové hory (8,3 km), ktorým vedú kilometre turistických trás a cyklotrás. Žasnúť tu budete nad mnohými skalnými útvarmi a prírodnými zaujímavosťami, ako sú Skalné huby (20 km) alebo vodopád Pošná (18 km). V zime sa do okolia vydáte na bežkách alebo skúsite blízke zjazdovky napríklad v neďalekom Zielenci (21 km). Na výlet zájdite do susedných kúpelí Dušníky (15 km), kde si okrem kúpeľných budov prezriete unikátne Múzeum papiernictva.

Kde budete spať?

Privíta vás útulná, vzdušná, elegantne vybavená izba. V každej izbe je k dispozícii klimatizácia, vlastná kúpeľňa, fén na vlasy, sada na prípravu kávy a čaju a malá chladnička. Krásny výhľad do okolia si užijete z vlastného balkónu alebo terasy.

  • Izba Standard má plochu 16 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami, písacím stolom a kreslom na posedenie.

  • Rodinná izba (20 m²) je vybavená manželskou posteľou, písacím stolom a posedením.

  • Studio rodinná izba (32 m²) sú v podstate dve prepojené dvojlôžkové izby s manželskými posteľami alebo jednolôžkami.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli si užijete rozmaznávanie, a to aj v miestnej reštaurácii. Tá vyniká nielen elegantným interiérom, ale aj dokonalým kulinárskym umením. Ponuka sa neobmedzuje na poľské špeciality, naopak ponúka pokrmy medzinárodných kuchýň, vrátane skvele pripravených exotických dobrôt. K jedlu si vychutnáte vybrané vína a na záver hodovania si doprajete lahodný dezert. V hotelovej reštaurácii sa predávajú kvalitné a bohaté raňajky aj tzv. obedovečere, ktoré sa servírujú formou teplého a studeného pokrmu od 16:00 do 19:00 hodín.

Ak dostanete chuť nakúsok Talianska, navštívte novo otvorenú pizzeriu La Montana, kde vám pripravia pravú taliansku pizzu pečenú v peci na drevo, ktorá chutí jednoducho výborne! Poslednou možnosťou stravovania je Grilovacia chata, drevená búda vo vidieckom štýle, miesto ako stvorené pre grilovacie hody.

V hoteli nechýba ani Lobby bar s moderným dizajnom a širokou ponukou alkoholických aj nealkoholických drinkov. Doprajte si aromatickú kávu, aperitív, pohár vína alebo obľúbenú malinovku.

Kde budete relaxovať?

Stačí urobiť len pár krokov a ocitnete sa v úžasnom svete relaxácie. V hoteli nájdete relaxačnú zónu, kde sa o vás postarajú kozmetičky, terapeuti, lektorky jogy a kvalifikovaný personál. Oddýchnete si v soľnej jaskyni a gradovni.

Jedinečný odpočinok sľubuje vodný park s dvoma bazénmi, vodnými gejzírmi, vírivkou a hydromasážami. Súčasťou sú aj zábavné atrakcie ako 40 m šmykľavka alebo lezecká stena. Ešte viac pohody potom ponúka saunová zóna s fínskou a parnou saunou. Zúčastniť sa môžete aj známych saunových rituálov.

Cestujete s deťmi?

V hoteli sa nebudú nudiť ani tí najmenší návštevníci. 6 dní v týždni je tu pre vaše ratolesti pripravený bohatý animačný program so športovým vyžitím, tematickými večerami a mini diskotékou. Deti sa vyšantia aj v bazéne s toboganom a lezeckou stenou.

Hotel Verde Montana Wellness & Spa ****

Hotel Verde Montana Wellness & Spa ****

1 Maja 25A , Kudowa-Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Grupa Łapaj Hotele Sp. z o.o. IČ: 021894662


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,2 km
Zjazdovka
2 km