Objavte očarujúci Eisenstadt v srdci Burgenlandu a len hodinu jazdy od slovenských hraníc. V Hoteli Galántha sa ubytujete na vynikajúcom mieste, v blízkosti historického centra Eisenstadtu. Milovníci aktívnej dovolenky môžu preskúmať okolité cyklotrasy a Neziderské jazero a po celodenných výletoch si skvele oddýchnete v hotelovom wellness centre. Čerešničkou na torte budú výborné raňajky z regionálnych surovín.

O ubytovaní

Hotel Galántha **** sa nachádza sotva 70 km od Bratislavy, v malebnom Eisenstadte, obklopený idylickou krajinou Burgenlandu s kopcami a vinicami. Ide o ideálnu lokalitu na relax v prírode a krásne výlety. Burgenland je navyše známy svojimi vynikajúcimi vínami, ktoré môžete ochutnať v tradičných vinárstvach.

V Eisenstadte navštívte zámok Esterházy – majstrovské architektonické dielo obklopené majestátnymi záhradami, alebo Haydnov dom s malým múzeom venovaným životu a dielu významného skladateľa Joseph Haydna. Za kultúrou a historickými pamiatkami si môžete zájsť aj do Viedne, ktorá je odtiaľto ani nie hodinu cesty.

Na výlet do prírody vyrazte k Neziderskému jazeru, ktoré je najväčšie v Rakúsku a je súčasťou národného parku zapísaného na zozname UNESCO. Za romantikou sa potom vydajte aj na Litavské vrchy, kde si užijete jedinečné výhľady na vinice a Neziderské jazero, ktoré sú ešte krajšie pri západe slnka.

Na čom si pochutnáte?

Než sa vydáte na prieskum Burgenlandu, môžete sa v hoteli Galántha tešiť na vynikajúce raňajky. V bohatom bufete na vás čaká aromatická káva a čerstvo vylisované džúsy, chrumkavé pečivo, údeniny, sladké džemy a mnoho ďalšieho, čo vám zaručí dokonalý štart do nového dňa.

V Hotelovej reštaurácii Paulgarten Grill & Greens môžete ochutnať to najlepšie, čo región ponúka. V spolupráci s miestnymi dodávateľmi tu vznikajú klasické tradičné pokrmy aj ich jedinečné moderné interpretácie. Na záver dňa zavítajte do strešného baru The Top, kde si vychutnáte osviežujúci koktail a úžasný výhľad na mesto.

Kde budete relaxovať?

Na dokonalú relaxáciu pozýva wellness centrum s plochou 200 m², kde na vás čaká:

  • Fínska sauna
  • Soft sauna (suchá sauna s nižšou teplotou a vyššou vlhkosťou)
  • Parný kúpeľ
  • Soľná jaskyňa
  • Relaxačná miestnosť
  • Posilňovňa s moderným vybavením
Hotel Galántha ****

Hotel Galántha ****

Esterhazyplatz 3 , Eisenstadt
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Podľa cenníka hotela
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Podľa cenníka hotela

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
25 km

Tipy na výlet

Neziderské jazero

Neziderské jazero Tip na výlet

Slnko odrážajúce sa od vodnej hladiny, krásna príroda a mnoho možností kultúrneho a športového vyžitia, to je Neziderské jazero ležiace na rakúsko-maďarskej hranici. Okolo jazera by ste len márne hľadali typickú rakúsku horskú krajinu, miesto ovládajú šíre zelené pláne plné vinohradov. Neváhajte a doprajte si tento netradičný pohľad.

Maják Podersdorf
Maják Podersdorf
Neziderská cyklotrasa
Neziderská cyklotrasa
Laxenburské zámky
Laxenburské zámky