Užite si ničím nerušený relax v malebnej Podhájskej! V Penzióne Sisi nájdete zázemie útulnej izby, výborné raňajky formou bufetu a kúzelnú záhradu s jazierkom a vonkajším grilom. Odtiaľto potom môžete vyraziť na termálne kúpalisko, do wellness, alebo na zaujímavé výlety po okolí.

O ubytovaní

Penzión Sisi sa nachádza na kraji kúpeľného mestečka Podhájska, neďaleko termálneho kúpaliska (1,7 km), Wellness centra Aquamarin (1,8 km) a Rímskych kúpeľov (1,8 km) . Hlavným lákadlom je tak tu pochopiteľne relax v termálnych bazénoch a zábava na vodných atrakciách.

Okrem liečivej termálnej vody ale lokalita zaujme aj krásnymi výletnými cieľmi. Vyraziť môžete napríklad do prírodnej rezervácie Žitavský luh (15,4 km), kde v súčasnosti žije viac ako 100 druhov vtákov. Na ich pozorovanie slúži drevená rozhľadňa a prejsť si môžete aj 3,5 km dlhý náučný chodník.

Ak sa zaujímate o históriu, vydajte sa ku zrúcanine kláštora Mariánska Čeľaď (4,1 km), v ktorého chodbách žili mnísi Rádu svätého Pavla Prvého Pustovníka takmer tristo rokov. Za návštevu stojí aj Dom ľudového bývania Veľké Lovce (7,4 km), kde sa môžete pozrieť, ako sa v tejto oblasti žilo pred viac ako 100 rokmi.

Výlet na bicykli si urobte do Arboréta Tesárske Mlyňany (32,6 km), ktoré bolo založené v roku 1892 a na ploche cca 60 ha tu rastie približne 2 300 druhov domácich i cudzokrajných drevín. Okrem krásnych stromov uvidíte aj romantický kaštieľ z 19. storočia. V dojazdovej vzdialenosti je tiež Soľná jaskyňa v Starom Tekove (27 km). Poprípade navštívte cca 30 km vzdialenú Levicu so všetkými jej klenotmi.

Kde budete spať?

Tešiť sa môžete na útulné, romanticky zariadené izby s vlastnou kúpeľňou, chladničkou, TV s plochou obrazovkou a WiFi pripojením.

  • Dvojlôžková izba meria 20 m² ponúkne manželskú posteľ alebo 2 oddelené lôžka a pohovku.

  • Apartmán je priestrannejší, zahŕňa spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou, ktorej dominujú funkčné kachľové pece z 19. storočia. Súčasťou je aj kuchynka s jedálenským stolom, varnou doskou, rýchlovarnou kanvicou a riadom.

Na čom si pochutnáte?

V jedálni penziónu sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu so stolmi plnými dobrôt, čerstvého pečiva a voňavej kávy. Cez deň si sem môžete skočiť na čaj, kávu alebo horúcu čokoládu.

Niečo naviac

Pýchou penziónu je rozľahlá záhrada plná kvetov, s jazierkom, veľkou terasou a vonkajším krbom a grilom. Aktívnym hosťom sú k dispozícii bicykle na zapožičanie.

Penzion Sisi

Penzion Sisi

Belecká 418 , Podhájska
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Naše cesto, s.r.o. IČ: 54743524


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,8 km
Zastávka
1 km

Tipy na výlet

Podhájska

Podhájska Tip na výlet

Obec Podhájska na južnom Slovensku sa preslávila hlavne vďaka svojej termálnej vode, ktorá sa zložením podobá tej z Mŕtveho mora. Priaznivo vplýva na zdravie dýchacieho ústrojenstva, kože, pohybového ústrojenstva a kĺbov, štítne žľazy, ciev aj chrbtice. Jej zdraviu prospešné účinky môžete okúsiť v:

  • Termálnom kúpalisku Podhájska s 10 bazénmi vrátane toboganov
  • Wellness Centre Aquamarin s vnútorným a vonkajším bazénovým svetom, vitálnym svetom, turecký kúpeľom Hammam, vodným barom aj fitness
  • Rímskych kúpeľoch s veľkým sedacím bazénom, vírivkou, Kleopatrinim kúpeľom, saunami i kozmetikou a pedikúrou

Mimo kúpania môžete v Podhájskej navštíviť 3D kino Central Park alebo sa prechádzajte okolo pamiatok, ako sú rímskokatolícky kostol Narodenia Panny Márie či kostol Nanebovzatia Panny Márie.

Viac informácií
Termálne kúpalisko Podhájska
Termálne kúpalisko Podhájska
Rímske kúpele v Podhájskej
Rímske kúpele v Podhájskej
Levice
Levice