Spoznajte prírodné aj historické krásy talianskeho Toskánska pri pobyte v štýle talianskej farmy v Agriturismo Relais Campiglioni ***. Čakajú tu na vás komfortné izby, v ktorých sa prelína tradičný taliansky dizajn s moderným vybavením. Každé ráno si pochutnáte na lahodných bufetových raňajkách a potom si užijete vodné radovánky aj relaxáciu pri dvoch bazénoch či vo vírivke so slanou vodou. Súčasťou balíčka je degustácia miestneho vína a olivového oleja, a navyše získate aj balíček zaujímavých zliav na ďalšie aktivity.

O ubytovaní

Agriturismo Relais Campiglioni *** sa nachádza v srdci nádherného Toskánska v krajine plnej zvlnených kopcov, olivových hájov a viníc. Vydajte sa spoznať všetky krásy tohto jedinečného talianskeho regiónu, kde si vďaka príjemnej klíme a vynikajúcemu miestnemu vínu užijete dovolenku snov všetkými zmyslami!

Ubytovanie v štýle talianskej farmy ponúka skvelú polohu v malebnej oblasti Chianti, ktorá je považovaná za najkrajšiu časť Toskánska. Historickými pamiatkami a jedinečnou atmosférou vás očaria mestá Siena (43 km), Florencia (52 km) a Arezzo (42 km). Centrum Sieny je zapísané na Zozname UNESCO a nájdete v ňom napríklad najkrajšie námestie v Taliansku Piazza del Campo, stredovekú vežu Torre del Mangia či palác Palazzo Pubblico.

Na Zozname UNESCO nechýba ani centrum Florencie, ktorému dominuje renesančná katedrála Santa Maria del Fiore so zvonicou a baptisériom. Milovníci umenia by nemali minúť galériu Uffizi, kde sa nachádza jedna z najväčších zbierok renesančného umenia na svete.

Nech už sa však na výlet vydáte kamkoľvek, určite budete mať veľa príležitostí ochutnať lahodnú toskánsku kuchyňu plnú chutí, vôní a čerstvých regionálnych surovín. Najznámejším pokrmom tejto oblasti je Bistecca alla Fiorentina, čo je málo prepečený okorenený biftek s kosťou s glazé z balzamikového octu. Ako suvenír si potom domov odvezte známe víno a domáci olivový olej z toskánskych viníc a hájov.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Classic (20 m²) je vybavená WiFi pripojením, LED TV, klimatizáciou, písacím stolom, šatníkovou skriňou a minibarom. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom.

Dvojlôžková izba Deluxe (30 m²) ponúka moderné a komfortné ubytovanie v rustikálnom štýle s drevenými trámami a odhalenými tehlami. Izba disponuje priestrannou terasou, alebo balkónom s posedením a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, toaletou a umývadlom. Súčasťou vybavenia je WiFi pripojenie, LCD TV, klimatizácia, trezor, minibar a fén.

Štvorlôžkový apartmán (50 m²) sa skladá zo spálne, obývacej miestnosti s kuchynským kútom, vlastnej kúpeľne a terasy. V spálni nájdete manželskú posteľ a jednolôžko, rozkladaciu pohovku v obývacej miestnosti je možné využiť ako prístelku pre jednu osobu. Súčasťou vybavenia je aj WiFi pripojenie, LCD TV, klimatizácia, krb a jedálenský stôl. Kuchynka disponuje chladničkou, mikrovlnnou rúrou, sporákom a náradím na varenie. V kúpeľni je sprchovací kút, toaleta, umývadlo a fén.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na vynikajúcich bufetových raňajkách. Tešte sa na lahodné pokrmy pripravené z kvalitných miestnych surovín.

Kde budete relaxovať?

Počas letnej sezóny (od mája do septembra) lákajú na osvieženie a odpočinok dva bazény a vírivka so slanou vodou, z ktorých je krásny výhľad na toskánske kopčeky, vinice a olivový háj. Po kúpaní môžete relaxovať vo veľkej záhrade s altánkami a ležadlami, ktorá je dokonalou oázou pokoja a pohody.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je k dispozícii ihrisko so šmykľavkou a hojdačkou.

Agriturismo Relais Campiglioni ***

Agriturismo Relais Campiglioni ***

Via Campiglioni le Selici 31 , Montevarchi
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Landi Orlanda IČ: 01651080515


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 15 €/noc - do 20 kg
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Možnosť procedúr
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,1 km
Aquapark
35,4 km

Tipy na výlet

Toskánsko

Toskánsko Tip na výlet

Región Toskánsko sa nachádza v strednom Taliansku pri pobreží Tyrhénskeho a Ligurského mora. Ide o jednu z najkrajších a turisticky najatraktívnejších oblastí v Taliansku. Je to kraj bohatý na prekrásne prírodné scenérie, históriu, pamiatky, malebné mestečká a výborné víno. Na ceste Toskánskom vás budú sprevádzať vinice, olivové háje a aleje cyprusov.

Ktoré mestá nesmiete v tejto lokalite minúť?

  • Florencia
  • Pisa
  • Siena
  • V západnej časti Toskánska nevynechajte Luccu, ktorá je obklopená zachovanými hradbami, po ktorých vedie promenáda.

Pláže sú po celej dĺžke prevažne piesčité s miernym zostupom do mora. Relaxovať môžete nielen pri mori, ale aj v prírodných kúpeľoch s horúcimi prameňmi. Zdarma prístupné sú kúpele v Saturnia alebo Terme di Petriolo.

Viac informácií
Florencia
Florencia
Mesto Siena
Mesto Siena
Katedrála Santa Maria del Fiore
Katedrála Santa Maria del Fiore