Zažite krásy talianskeho Tirolska - impozantné horské štíty, kúzelné tiesňavy, alpské pastviny aj pohostinné horské chaty pri pobyte v Hoteli Tenne Lodges *****. Tešiť sa môžete aj na komfort 5* hotela, vrátane výbornej polpenzie a luxusného wellness centra s bazénom a saunami.

Vedeli ste, že...?

Hotel Tenne Lodges ***** sa môže pochváliť vynikajúcimi recenziami na internetových portáloch, ako sú Tripadvisor a Holidaycheck. Hostia sú nadšení okrem iného modernou architektúrou, priateľskou obsluhou, fantastickou kuchyňou a útulným wellness centrom. Nie je teda divu, že hotel získal ocenenie Travellers' Choice Award.


O ubytovaní

Hotel Tenne Lodges ***** sa nachádza v talianskej obci Racines (Ratsching) v južnom Tirolsku. Región vás očarí nádhernou krajinou s impozantnými horskými štítmi, zelenými alpskými lúkami aj priezračnými riekami a jazerami. Tešiť sa môžete na pešie túry, cyklovýlety a v zime aj lyžovanie na dokonale upravených zjazdovkách.

Medzi obľúbené výletné ciele v okolí patrí tiesňava Gilfenklamm (7,3 km) s krásnymi vodopádmi či Stubaiské Alpy s mnohými pešími trasami a vrcholmi. K výletom lákajú aj početné horské chaty, napríklad Kalcheralm (8,5 km) a Rinneralm (6,8 km), kde ochutnáte tradičné juhotirolské špeciality a užijete si miestne pohostinnosti. Za kultúrou a pamiatkami vyrazte do mesta Sterzing (12,6 km), ponorte sa do stredovekej atmosféry historického centra a navštívte vežu Zwölferturm či mestské múzeum.

V okolí Racines sa nachádza niekoľko skvelých lyžiarskych areálov, ktoré ponúkajú rôzne úrovne obťažnosti a moderné vybavenie. Najbližšie budete mať ski areál Racines Giovo (450 m) s celkom 25 km zjazdoviek, k obľúbeným patrí aj Monte Cavallo (14,5 km) neďaleko Sterzingu alebo Val Ridanna (14,6 km), ktorý je perfektný nielen na zjazdové lyžovanie, ale aj na bežkovanie alebo výlety na snežniciach.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej reštaurácii Gourmetstube si pochutnáte na špecialitách juhotirolskej kuchyne, pripravených z tých najčerstvejších, lokálnych surovín. Niečo dobré na jedenie si môžete pripraviť aj priamo v izbe, kde nájdete kuchynský kút s varičom, chladničkou a kávovarom

V útulnom bare si potom môžete vychutnať kreatívne koktaily a vynikajúce vína, zatiaľ čo exkluzívna vinná pivnica ukrýva skutočné poklady pre znalcov vína. Nechýba ani fumoir s vybranými cigarami a jemnými destilátmi – skutočný pôžitok pre skutočných znalcov.

Kde budete relaxovať?

Ponorte sa do sveta relaxácie v luxusnom wellness centre, kde na vás čaká:

  • Vnútorný vyhrievaný bazén s nádherným výhľadom na okolité hory.
  • Saunový svet: fínska sauna, bio sauna, parný kúpeľ
  • Slnečná terasa, relaxačná zóna a vitality bar
  • Široká ponuka masážou a wellness procedúr
  • Moderne vybavené fitness centrum
Tenne Lodges *****

Tenne Lodges *****

Bichl 51 , Ratschings
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 30 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
100 m

Tipy na výlet

Južné Tirolsko

Južné Tirolsko Tip na výlet

Južné Tirolsko je očarujúca oblasť v severnom Taliansku, ktorá spája dramatickú krásu Álp s jedinečnou kultúrou a vynikajúcou kuchyňou. Čakajú tu na vás nádherné scenérie od zasnežených vrcholkov Dolomitov až po malebné údolia pokryté vinicami a ovocnými sadmi.

V zime si tu prídu na svoje milovníci zimných športov – od lyžovania a snowboardingu po bežecké lyžovanie a sánkovanie. V lete sa oblasť mení v raj pešej turistiky, cyklistiky a horolezectva. Skrátka či už ste milovníkmi dobrodružstva, pokoja a prírody, alebo kulinárskych zážitkov, Južné Tirolsko vás nesklame.

Kam by ste sa mali v tejto oblasti vydať?

  • Vrchol Seiser Alm s najväčšou alpskou lúku v Európe.
  • Mesto Bolzano, známe pre svoj stredoveký ráz a Ötziho múzeum.
  • Jazero Lago di Braies - jedno z najkrajších jazier v Dolomitoch.
  • Vinársky chodník Weinstrasse
  • Hrad Trauttmansdorff
Viac informácií
Tiesňava Gilfenklamm
Tiesňava Gilfenklamm
Zámok Schloss Wolfsthurn
Zámok Schloss Wolfsthurn
Zillertalské Alpy
Zillertalské Alpy