Chcete si oddýchnuť od všedných starostí, načerpať energiu a užiť si veľa zábavy? Potom sú kúpele Hajdúszoboszló tým pravým miestom pre vás! Ubytujte sa v Hoteli Silver **** a užite si 2 rozsiahle aquaparky s klasickými aj termálnymi bazénmi, moderné wellness centrum so saunami, vírivkou a soľnou jaskyňou, výbornú polpenziu a bohaté vyžitie pre veľkých aj malých - vonkajšie ihrisko, detský kútik, herňu s bowlingom a iné.

O ubytovaní

Hotel Silver **** sa nachádza v maďarskom Hajdúszoboszló, jednom z najobľúbenejších kúpeľných miest v krajine. Ide o rozsiahly hotelový komplex s 2 budovami a veľkým aquaparkom, kde sa rozhodne nudiť nebudete. Okrem atrakcií priamo v hoteli si ale nenechajte ujsť ani zaujímavosti v okolí.

Najznámejším lákadlom mesta sú pochopiteľne termálne kúpele (500 m), označované dokonca za najväčšie v Európe. Okrem celodenného relaxu v termálnej vode môžete navštíviť aj Medzinárodné múzeum moderného umenia (2 km), Ľudové múzeum (1,3 km) či lanový park Mokuskaland (1 km).

Pokiaľ vás lákajú výlety do prírody, vydajte sa do najväčšieho a najstaršieho maďarského národného parku Hortobágy (16,9 km). Budete mať príležitosť preskúmať najväčšiu step v Európe a zhliadnuť mnoho z cca 330 druhov vtákov, unikátne plemeno maďarských oviec so špirálovitými rohmi či ušľachtilé kone plemena nonius.

Za pamiatkami a kultúrou zase môžete vyraziť do Debrecínu (20,1 km). Pozrite si reformovaný kostol z 19. storočia, Veľký lesný park s jazerom a fontánami, Zoo a zábavný park, veľké trhovisko s lokálnymi produktmi, ružovú synagógu či Katedrálu sv. Anny. O program sa postará aj vedecko-zábavné centrum Agora alebo Múzeum Déri.

Kde budete spať?

Na ubytovanie vám poslúži jedna z izieb či apartmánov priamo v hlavnej budove hotela. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, toaletou a bidetom, klimatizáciu, televíziu, trezor a WiFi pripojenie.

  • Izba Standard s balkónom meria 22 m² a nájdete v nej manželskú posteľ alebo oddelené jednolôžka, písací stôl, pohovku a veľké úložné skrine.

  • Izba Superior je priestrannejšia – meria 32 m² a ponúka prepychovejší interiér. V izbe je manželská posteľ, stolík s posedením, písací stôl a šatníkové skrine. Nechýba balkón.

  • Apartmán Standard s 1 spálňou (38 m²) zahŕňa prepojenú spálňu s manželskou posteľou a písacím stolom a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou a kreslami. K vybaveniu patria aj úložné skrine a vlastný balkón.

  • Apartmán Standard s 2 spálňami (45 m²) sa skladá z 2 samostatných izieb – spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s rozkladacou pohovkou a kreslami. Apartmán má vlastný balkón, písací stôl a úložné skrine.

Na čom si pochutnáte?

Na občerstvenie vám poslúži hotelová reštaurácia, ktorá ponúka široký výber zdravých jedál, špecialít maďarskej kuchyne a medzinárodných pokrmov. Tešiť sa môžete na čerstvé, kvalitné, lokálne suroviny a zaujímavé sezónne menu. Na drink si zájdite do baru Silver a cez leto môžete posedieť aj v Pool bare pri bazéne, na letnej terase Aqua alebo vo vonkajšom bare Liget.

Kde budete relaxovať?

Hotel sa môže pochváliť rozsiahlym vnútorným aj vonkajším aquaparkom v oboch budovách komplexu.

  • V hlavnej budove na vás čakajú 2 vnútorné termálne bazény, vonkajší bazén s plochou 800 m² s vodnými atrakciami a nočným osvetlením, detský bazén a odpočinková zóna s ležadlami.

  • Nová budova zaujme vonkajším plaveckým bazénom (400 m²), vonkajším termálnym bazénom a vnútorným termálnym bazénom. Nechýbajú vodné atrakcie či ležadlá na odpočinok.

  • O poriadnu dávku relaxácie sa potom postará wellness zóna s vírivkou, parnou saunou, fínskou saunou, infra saunou, soľnou jaskyňou, pestrým výberom masáží či ozdravných procedúr a posilňovňou.

Cestujete s deťmi?

Na požiadanie je možné požičať si detskú postieľku a v reštaurácii sú k dispozícii vysoké jedálenské stoličky. V areáli hotela sa potom deti zabavia nielen vo veľkom aquaparku, ale aj na vonkajšom detskom ihrisku či v detskom kútiku.

Niečo naviac

Priamo na recepcii si môžete zapožičať bicykle pre deti aj dospelých a vyraziť na prieskum mesta a okolia.

A pokiaľ vám náhodou nevyjde počasie, nezúfajte, veľa zábavy si užijete aj priamo v hoteli, v priestrannej herni s bowlingom, stolným tenisom a hernými automatmi.

Hotel Silver ****

Hotel Silver ****

Mátyás király sétány 25. , Hajdúszoboszló
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Geotherm Üdülő Kft. IČ: 09-09-000056


+36 52 363 811

info@hotelsilver.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 12 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Strážené vonkajšie parkovisko 7 €/noc, parkovacia garáž 8 €/noc.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
100 m

Tipy na výlet

Mesto Hajdúszoboszló

Mesto Hajdúszoboszló Tip na výlet

Mesto Hajdúszoboszló poznajú mnohí slovenskí rekreanti najmä vďaka jedným z najznámejších a najobľúbenejších kúpeľov v Maďarsku. Obľúbite si ho aj vy pre rozsiahly kúpeľný komplex, ktorý v letných mesiacoch tvorí pláž, letné kúpalisko a aquapark s množstvom tobogánov a zážitkových bazénov. Oddych pokračuje aj v zime v celoročne otvorenom Aqua-Palace s rozsiahlym wellness a saunovým svetom, alebo v Liečivých kúpeľoch, kde na vás bude v bazénoch a počas procedúr pozitívne vplývať liečivá voda, ktorá je účinkami podobná tej morskej. Skvelý deň plný relaxu či šantenia vo vode zavŕšte posedením v jednej z mnohých miestnych reštaurácii zvaných csárda (čárda), kde si okrem tradičných pálivých špecialít a vína užijete aj večery so živou hudbou v temperamentných maďarských rytmoch.

Mesto Debrecín
Mesto Debrecín
Národný park Hortobágy
Národný park Hortobágy
Kerekerdő Adventure Park
Kerekerdő Adventure Park