Zažite dokonalú letnú dovolenku v rakúskom Štajersku! Hotel Landhaus St. Georg **** bude perfektným východiskovým bodom na najrôznejšie výlety, tešiť sa navyše môžete dopravu a lanovky zadarmo, vstupy na kúpalisko a ďalšie výhody. V hoteli na vás potom čakajú výborné raňajky či polpenzia a skvelý relax vo wellness so saunami.

Jazykové bariéry sa báť nemusíte. Hotel Landhaus St. Georg **** sa síce nachádza v Rakúsku, ale jedná sa o slovenský hotel so slovensky hovoriacim personálom.


O ubytovaní

Hotel Landhaus St. Georg **** sa nachádza v malebnom Štajersku, v obci Gröbming, a je ideálnym východiskovým cieľom na najrôznejšie výlety a ďalšie zážitky. Zdolať môžete napríklad Grimming (14,6 km) – najmohutnejšiu osamotene stojacu horu v pohorí Dachstein, prípadne ďalšie vrcholy ako Gumpeneck (16,9 km) či Kammspitz (16,5 km). Parádnymi cieľmi výletov sú napríklad vodopády Riesachfälle (33,8 km), jazero Ödensee (41,8 km) či obria ľadová jaskyňa Dachstein (66,8 km).

Skvelým spestrením dovolenky je návšteva zábavného parku Gröbming (3,6 km) s veľkým lanovým centrom a ďalšími atrakciami pre malých aj veľkých. Za nerušenou relaxáciou sa vydajte do termálnych kúpeľov GrimmingTherme (32,8 km), kde si po aktivitách v horách dokonale oddýchnete. Región Schladming-Dachstein ponúka aj perfektné podmienky na dovolenku v zime. Najbližšie budete mať ski areál Galsterbergalm (9,9 km), medzi milovníkov zimných športov sa potom najväčšej popularite tešia ski areály Ennstal (11,7 km), Ski Amadé (37,6 km) či Schladming-Dachstein (32) ,6 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej, rustikálne ladenej izbe s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC, televíziou s plochou obrazovkou a trezorom.

  • Dvojlôžková izba bez balkóna sa nachádza na prízemí a je vybavená manželskou posteľou a posedením.

  • Dvojlôžková izba s balkónom je vybavená manželskou posteľou a nechýba stolík s posedením.

  • Rodinná izba zahŕňa spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou. Súčasťou je aj balkón či terasa.

  • Rodinný apartmán ponúkne spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou, rovnako ako balkón či terasu.

  • Apartmán vo veži zaujme priestrannou obývacou zónou a balkónom s výhľadom na pohorie Gröbminger. Nechýba manželská posteľ.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia sa zameriava na poctivé domáce jedlá a rakúsku i medzinárodnú kuchyňu. Pochutnajte si napríklad na výborných knedliach, pečených rebierkach alebo jablčnej štrúdli ako od mamičky.

Kde budete relaxovať?

K odpočinku využite modernú wellness zónu, kde sa zohrejete vo fínskej, parnej alebo infrasaune a následne si užijete príjemné rozjímanie v relaxačnej miestnosti s čajovým barom.

Hotel Landhaus St. Georg ****

Hotel Landhaus St. Georg ****

Kulmweg 555 , Gröbming
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
LANDHAUS GB GmbH IČ: FN492598i


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 12 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Česky hovoriaci personál
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Zastávka
0,6 km
Zjazdovka
9,2 km
Bežkovanie
0,9 km

Tipy na výlet