Vyskúšajte liečivé účinky termálnych kúpeľov Podhájska. Ubytovaní budete v pohodlných izbách Penziónu Pulse s výhľadom na lesy. V cene balíčka sú bohaté bufetové raňajky a servírované večere s tromi chodmi, k tomu aj zľava na vstup do Rímskych kúpeľov. V letnej sezóne tiež doprava na kúpalisko, bazén s morskou vodou a klimatizácia.

O ubytovaní

Penzión Pulse sa nachádza v obľúbenom kúpeľnom mestečku Podhájska na juhu Slovenska. Príďte si k „slovenskému Mŕtvemu moru“ oddýchnuť a načerpať nové sily.

Areál termálnych kúpeľov Aquamarin leží len 2 km od penziónu, a tak to za relaxáciou v unikátnej liečivej vode budete mať len kúsok. Súčasťou komplexu je bazénový svet s 9 bazénmi a vitálny svet so saunami, tepidáriom a odpočinkovou zónou. Voda z tunajších termálnych prameňov je slaná a jej blahodarné účinky na celý organizmus sú porovnateľné s vodou Mŕtveho mora.

Malebnú vinársku krajinu v okolí Podhájskej môžete objavovať pri výletoch po turistických a cyklistických trasách. Zavedú vás napríklad ku zrúcanine kláštora Mariánska čeľaď (4 km) alebo do obce Trávnica (4,5 km), kde môžete navštíviť hneď tri kaštiele: klasicistický kaštieľ Baloghovcov, barokový kaštieľ Rudnyánsských a neskoro klasicistický kaštieľ Ladislava Barlanghiho. Za návštevu stojí aj rozsiahla zrúcanina Levického hradu (26 km) s jedinečnou tajomnou atmosférou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v zrenovovaných dvojlôžkových izbách s vlastnou kúpeľňou a balkónom. Súčasťou vybavenia je klimatizácia, televízor a WiFi pripojenie. Do niektorých izieb je možné umiestniť prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu si pochutnáte na poctivej domácej kuchyni. Podávajú sa tu ako tradičné slovenské jedlá, tak medzinárodné špeciality.

Kde budete relaxovať?

Počas letnej sezóny sa priamo v areáli penziónu môžete osviežiť v bazéne so slanou vodou.

Penzion Pulse Podhájska

Penzion Pulse Podhájska

Belek 402 , Podhájska
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PULSE 2 s.r.o. IČ: 44706367


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,5 km

Tipy na výlet

Termálne kúpalisko Podhájska

Termálne kúpalisko Podhájska Tip na výlet

Areál kúpeľov sa rozprestiera na 12 ha. Nájdete tu niekoľko bazénov s termálnou vodou - sedací, ochladzovací aj detský bazén. Ďalej tiež tobogany, športové ihriská a veľa atrakcií. Voda v kúpeľoch sa často porovnáva s vodou z Mŕtveho mora. Unikátne zloženie vody pozitívne pôsobí na kožné ochorenia, choroby dýchacích ciest, bolesti kĺbov a chrbta a pobyt tu pomohol tisícom návštevníkom. V tomto areáli nájdete aj Wellness centrum Aquamarín s 9 bazénmi a množstvom vodných atrakcií (vírivky, trysky, fontánky, vonkajšie aj vnútorné bazény a bohaté wellness).

Viac informácií
Rímske kúpele v Podhájskej
Rímske kúpele v Podhájskej
Levický hrad
Levický hrad
Skalné obydlia Brhlovce
Skalné obydlia Brhlovce