Zavítajte na Toskánsku riviéru, užite si Ligúrske more a pláž len 200 metrov od hotela. V Hoteli Nuovo Tirreno *** vás navyše čaká pohodlné ubytovanie a raňajky, v cene je aj neobmedzené wellness. Za históriou sa potom vydajte do Pisy či Florencie.

O ubytovaní

Hotel Nuovo Tirreno *** sa nachádza v talianskom letovisku Lido di Camaiore, len 200 metrov od pláže. Mestečko je súčasťou Toskánskej riviéry pri Ligúrskom mori a nájdete ho asi 25 km severne od Pisy.

Navštívte centrum mesta Lido di Camaiore a nechajte na seba pôsobiť uvoľnenú toskánsku atmosféru. Typická je tunajšia pahorkatá krajina a olivové háje. Piesočné pláže sú posiate ležadlami a lákajú na odpočinok. V meste kúsok od hotela sa nachádza zábavný park Parco Pitagora (1,1 km), kúsok od Pisy potom navštívte zábavný park Piccolo Mondo (23,8 km).

Okolie je bohaté predovšetkým na historické pamiatky, napríklad mesto Viareggio leží len 4 km od hotela a je plné honosných historických budov. O niečo ďalej zase môžete zájsť podoprieť šikmú vežu v ​​Pise a urobiť si tradičnú fotku. Prírodné krásy potom nájdete napríklad pri jazere Massaciuccoli (18,6 km), kde je zriadené aj archeologické múzeum.

More a pláže

Len cez ulicu od hotela na vás čaká pláž Camaiore (200 m), ktorej skrátka nie je čo vytknúť. Široká pláž pokrytá jemným zlatistým pieskom je vďaka miernemu zostupu do vody ideálna aj pre rodiny s deťmi, pohodlie návštevníkov zase zaistia ležadlá, slnečníky, sprchy i toalety. Pás pláží sa tiahne dlhé kilometre, o príležitosti na kúpanie tak rozhodne nebude núdza.

Kde budete spať?

Hotel nedávno prešiel rekonštrukciou, čakajú vás teda moderne zariadené elegantné izby. Všetky sú vybavené klimatizáciou, TV, minibarom a vlastnou kúpeľňou so sprchou, WC a fénom. Niektoré časti hotela majú aj krásny výhľad na more.

  • Izba Deluxe s balkónom (16 m²) je vybavená manželskou posteľou alebo samostatnými jednolôžkami, písacím stolom a šatníkovou skriňou. Nechýba balkón s vonkajším posedením.

  • Štvorlôžková izba (22 m²) ponúkne manželskú posteľ a 2 samostatné jednolôžka alebo poschodovú posteľ, písací stôl a šatníkovú skriňu.

  • Štvorlôžková izba s balkónom (22 m²) je rovnaká ako variant bez balkóna, užijete si tu ale navyše vonkajšie posedenie a krásny výhľad.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu s čerstvým pečivom, voňavou kávou a ďalšími dobrotami. Nechýba ani ponuka pre celiakov alebo vegánov.

Kde budete relaxovať?

Len cca 4 km od ubytovania nájdete wellness centrum Nuovo Mondo Fitness, kde si užijete relax v bazéne, vírivke, saune a tureckom kúpeli. V ponuke centra je aj fitness a kurzy aerobiku.

Hotel Nuovo Tirreno ***

Hotel Nuovo Tirreno ***

Piazza Matteotti 7 , Lido di Camaiore
Taliansko

Prevádzkuje spoločnosť:
Nuovo Tirreno Srl. IČ: 01891550467


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zdarma
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
K dispozícii verejné parkovisko vzdialené 800 m od hotela.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od mora
0,2 km
Zastávka
100 m

Tipy na výlet

Mesto a jazero Massaciuccoli

Mesto a jazero Massaciuccoli Tip na výlet

Okrem mora si v Toskánsku užívajú tiež veľké jazero Massaciuccoli pri rovnomennom meste. Najkrajší výhľad na jazero sa vám naskytne z miesta zvaného Roman Villa, kde stojí ruina antickej vily. Ďalšie antické pamiatky môžete nájsť v meste, kde je ich významné nálezisko (Area Archeologic Massaciuccoli romana) a tiež tu bolo zriadené múzeum. Na druhej strane jazera v Torre del Lago sa každoročne usporadúva slávny Pucciniho Festival.

Lucca
Lucca
Pisa
Pisa