Parádny pobyt zažijete v Hoteli Aréna ***, ktorý nájdete na Valašsku, ale zároveň na pomedzí Bielych Karpát, len kúsok od slovenských hraníc. Vydajte sa na hrad Brumov, do kúzelnej dedinky Sidonie a na množstvo ďalších krásnych miest. V cene máte skvelé raňajky, chutné večere a 20 % zľavu na burger k tomu. Dieťa do 5 rokov má pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Hotel Aréna *** nájdete v obci Brumov-Bylnice, ktorá spadá pod oblasť Valašsko, ale zároveň je na pomedzí Bielych Karpát a len kúsok od hraníc so Slovenskom. Vďaka tomu si môžete užiť krásu hneď niekoľkých populárnych oblastí, ktoré sú plné turistických aj cyklistických trás.

Na peší výlet sa vydajte k zrúcanine hradu Brumov (2 km) s múzeom, prejdite si Náučný chodník Královec až k rovnomennej rozhľadni (8,4 km) alebo sa vydajte do obce Valašské Klobouky (6,9 km), na prehliadku miestneho múzea a v zime na Mikulášsky jarmok. Autom či na bicykli potom môžete vyraziť do kúzelnej dedinky Sidonie (11 km), sklárskej osady s prírodnou rezerváciou. Vydať sa môžete aj na túru na Vršatské bradlá (21 km) alebo korzovať po kolonáde do kúpeľného mesta Luhačovice (23 km).

V blízkosti hotela nájdete aj mnoho športovísk, vrátane tenisového kurtu (650 m), fitness centra (280 m), bazénu (220 m), futbalového ihriska (180 m), bike parku (1,3 km) alebo bowlingu (600 m) ). V mrazivých mesiacoch je okolie vhodné aj na zimné športy. Zabaľte si bežky a vyrazte objavovať neďaleké stopy alebo vezmite korčule a zájdite si na ľadovú plochu Zimného štadióna (14 m). A vydať sa môžete aj rovno na zjazdovku - najbližší Lyžiarsky areál Dubečky leží sotva 5 km od hotela.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 18 izieb, ktoré ponúkajú dve až štyri lôžka. Každá izba je pohodlne vybavená a je v nej televízia s plochou obrazovkou, WiFi pripojenie a vlastná kúpeľňa so sprchou a fénom. Väčšina izieb má aj klimatizáciu.

Na čom si pochutnáte?

V modernej reštaurácii si pochutnáte na pokrmoch českej i medzinárodnej kuchyne. Miestnou špecialitou sú hamburgery, tak rozhodne vyskúšajte aj jeden z nich. Na voňavú kávu a výborný dezert si potom zájdite do útulnej hotelovej kaviarne.

Hotel Aréna ***

Hotel Aréna ***

Družba 1223 , Brumov-Bylnice
Česká republika

+420 601 234 503

info@hotelbrumov.cz

Check In
od 12:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,1 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
15 km
Bežkovanie
7 km

Tipy na výlet

Biele Karpaty

Biele KarpatyTip na výlet

CHKO Bílé Karpaty sa rozkladá na území bývalých okresov Hodonín, Uherské Hradiště a Zlín a na juhu voľne prechádza do CHKO Biele Karpaty na Slovensku. Pohorie má veľa čo ponúknuť, hlavne pokiaľ ide o miestnu flóru. Biele Karpaty sú pohorím s vysokou biodiverzitou, rastú tu horské aj stepné rastliny, darí sa ale aj mokradiam. K pokladom regiónu patria tunajšie kvetnaté lúky s nezvyčajne veľkým zastúpením orchideí. Spolu s vrcholmi Veľká Javorina (970 m), Chmeľová (925 m) alebo Veľký Lopeník (911 m) tak rozhodne máte pri túrach čo obdivovať.

Kam sa vydať v Bielych Karpatoch:

  • Národná prírodná rezervácia Čertoryje
  • Náučný chodník Moravské Kopanice - krajom Žítkovských bohýň
  • Salaš Travičná - s múzeom kopaničiarskych zrubových stavieb salašov, náučným chodníkom a arborétom
  • Určite nevynechajte ani prírodné kúpalisko Lučina, rozhľadňu na vrchu Travičná alebo náučný chodník Okolo Hrozenka.
Viac informácií
Žítková a žítkovské bohyne
Žítková a žítkovské bohyne
Archeoskanzen Modrá
Archeoskanzen Modrá
Slovácko
Slovácko