Vydajte sa do hotela Solina Resort & Spa ***, kde si oddýchne vaše telo i myseľ. K dispozícii budete mať wellness centrum so saunovými rituálmi, pochutnáte si na regionálnych špecialitách vďaka polpenzii a môžete sa zapotiť v hotelovom fitness centre, alebo sa vydať na prechádzku a obdivovať krásu jazera Myczkow.

O ubytovaní

Hotel Solina Resort & Spa *** nájdete v lone poľskej prírody, pri pohorí Bieszczady a Myczkowského jazera a len niečo vyše hodiny jazdy autom zo Slovenska. Skvelé umiestnenie zaručuje, že bude v okolí hotela vždy čo robiť bez ohľadu na ročné obdobie.

V zime môžete vyraziť do niektorého z neďalekých lyžiarskych stredísk. Najbližšie ležia areály Wańkowa-ski (15 km) a Lesko-Ski vo Weremieniu (17 km) s dvoma zjazdovkami s celkovou dĺžkou 1 430 m. Pre náročnejších lyžiarov sú tu lyžiarske vleky Laworta a Gromadzyń a zjazdovky s celkovou dĺžkou cez 10 km v Ustrzyki Dolne (25 km).

V teplejších mesiacoch sa vydajte objavovať okolitú krajinu. Na dosah máte hneď niekoľko prírodných rezervácií - Koziniec (2,4 km), Nad Jeziorom Myczkowieckie (7,8 km), Przełom Sanu pri Grodzisku (650 m) a Bobry w Uhercach (3,7 km). Za návštevu stojí aj kameňolom v Bóbrke (3 km), z ktorého budete mať výhľad na Myczkowieckie a Solińskie jazerá aj na malebné pohorie Bieszczady.

V okolí hotela nájdete rozsiahlu sieť cyklotrás s celkovejou dĺžkou cca 2 000 km. Medzi najznámejšie patrí medzinárodná trasa Chodník dobrého vojaka Švejka. Oblasť Bieszczadského národného parku je preslávená chovom huculských koní, navštíviť tak môžete aj žrebčín v Charitnom centre v Myczkowciach (1 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne zariadených dvojlôžkových a trojlôžkových izbách. Na všetkých izbách nájdete vlastnú kúpeľňu so sprchou, uteráky, kozmetiku, fén na vlasy, televíziu, chladničku a WiFi pripojenie. Niektoré izby majú aj balkón (nie je možné garantovať).

  • Dvojlôžkové izby merajú cca 14-16 m² a sú vybavené dvomi oddelenými lôžkami (na vyžiadanie je možné umiestniť lôžka k sebe). Tieto izby neumožňujú prístelku.

  • Trojlôžkové izby sú podstatne väčšie, merajú 30 m², navyše tu nájdete tretie lôžko vhodné pre dieťa či tretiu dospelú osobu.

Na čom si pochutnáte?

Nedostatku kulinárskych zážitkov sa v tomto hoteli naozaj báť nemusíte, rovno v hoteli totiž nájdete reštauráciu aj kaviareň. V reštaurácii si pochutnáte najmä na lokálnej kuchyni.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotelového komplexu je aj wellness centrum. Tu sa môžete zohriať v saune aj zúčastniť niektorého zo saunových rituálov. K dispozícii vám bude aj hydromasážna vírivka či relaxačná zóna. To všetko môžete doplniť niektorou z ponuky masáží alebo kozmetických procedúr. K aktívnejšej relaxácii poslúži vyhrievaný krytý bazén (v prevádzke od mája do októbra) a pokiaľ si chcete naozaj „dať do tela“, navštívte tiež hotelové fitness štúdio.

Cestujete s deťmi?

Deti sa môžu do sýtosti vyšantiť nielen vonku v prírode a v hotelovom bazéne, je tu pre ne pripravený aj detský kútik.

Hotel Solina Resort & Spa ***

Hotel Solina Resort & Spa ***

Myczkowce k/Soliny; , Uherce Mineralne
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Elbest Sp. z o.o. IČ: 592141800


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 4 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od jazera
50 m
Zastávka
100 m
Zjazdovka
7 km
Bežkovanie
17,6 km

Tipy na výlet

Poľské Bieszczady

Poľské Bieszczady Tip na výlet

Poľské Bieszczady sú ideálnou destináciou pre tých, ktorí sa radi túlajú horskou krajinou. Pre davy turistov ukryté pohorie vás nadchne svojou divokou prírodou. Vďaka tomu, že je oblasť takmer vyľudnená, stala sa domovom pre množstvo vzácnych zvierat. Žijú tu medvede, vlky alebo rysy, ktoré sa stali symbolom parku. Ak vyrazíte na výlet do hlbokých bukových lesov, môžete objavovať zelené údolia, kamenné skalky aj trávnaté vrcholky hôr. Na cestách na vás sem tam vykukne aj malá dedinka alebo osamotený drevený kostolík, ktorý dotvára romantickú atmosféru ľudoprázdnej krajiny.

Myczkowskie jazero
Myczkowskie jazero
Jazero Solińskie
Jazero Solińskie
Bieszczadský národný park
Bieszczadský národný park