Vyrazte do Nízkych Tatier, ubytujte sa v Penzióne Schweintaal a užite si dovolenku plnú relaxácie a zážitkov. Tešiť sa môžete na chutné raňajky či polpenziu, moderné wellness centrum a zábavu vo vonkajšom bazéne. Sladkou bodkou bude domáca vanilková štrúdľa a príjemným bonusom zľava na regionálnu kartu Gopass.

O ubytovaní

Penzión Schweintaal sa nachádza v Nízkych Tatrách, blízko obcí Beňuš, Brezno a Vyšná Boca. Príroda Nizkých Tatier je ako stvorená na aktívnu aj relaxačnú dovolenku, ktorú si tu užijete v akomkoľvek ročnom období. Tešiť sa môžete aj na rôznorodé výletné ciele.

V neďalekej obci Vyšná Boca môžete navštíviť múzeum baníctva (15,2 km) a ochutnať minerálny prameň Kyselka. Na bicykli potom vyrazte napríklad k rozhľadni na Krajčovom vrchu (17,7 km) s výhľadom na obec Nižná Boca, Bockú kotlinu a Liptovské vrchy. V zime vyskúšajte Ski park Mýto (17,9 km), Ski Tále (22,3 km), alebo lyžiarske stredisko Hlobiškov (21 km).

Jedným z hlavných centier zábavy v okolí je Liptovský Mikuláš (59,8 km) s najväčším slovenským aquaparkom Tatralandia. Pri nepriazni počasia môže prísť vhod aj detská herňa Fantázia Liptov Park alebo galéria optických trikov Ilusia. V lete by ste potom nemali vynechať návštevu Liptovskej Mary (60 km), „slovenského mora“, kde si užijete skvelé kúpanie aj vodné športy.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej izbe s dreveným nábytkom, vlastnou kúpeľňou, satelitnou televíziou a WiFi pripojením.

  • Dvojlôžková izba môže byť vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami.

  • Rodinná izba je mezonetová, vybavená dvoma manželskými posteľami.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia penziónu ponúka špeciality slovenskej i medzinárodnej kuchyne, z ponuky si tak určite vyberie každý.

Kde budete relaxovať?

Na odpočinok vám poslúži príjemné wellness centrum, kde si oddýchnete v hydromasážnej vírivke, fínskej saune alebo infra saune. V lete si môžete užiť aj aktívny oddych vo vyhrievanom vonkajšom bazéne. K dispozícii je aj menší bazén pre deti.

Penzion Schweintaal

Penzion Schweintaal

Braväcovo 194 , Beňuš
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Penzión Schweintaal, s.r.o. IČ: 36643777


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 9 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
11,1 km
Bežkovanie
12,8 km

Tipy na výlet

Nízke Tatry

Nízke Tatry Tip na výlet

Nízke Tatry ponúkajú perfektné zázemie, podmienky na turistiku, lyžovanie a kúpanie. Centrom národného parku je Demänovská dolina, ktorá je stredom tunajšieho turistického ruchu. V Tatrách sa dajú podnikať skvelé túry, stačí si len vybrať trasu alebo cyklotrasu. Medzi najobľúbenejšie ciele výletu patrí Liptovská Mara, Jánská Dolina, turisticky najobľúbenejšia hora Chopok a najvyšší vrch Ďumbier. Výstup na Ďumbier je fyzicky namáhavý, ale zvládnete ho aj počas jedného dňa. Skvelou trasou je prechod od Chopka k Čertovici, ponúkne vám totiž úžasný výhľad do okolitých dolín.

Viac informácií
Demänovská dolina
Demänovská dolina
Aquapark Tatralandia
Aquapark Tatralandia
Ďumbier
Ďumbier