Potešte seba alebo svojich blízkych pobytom v krásnej prírode Valašských Beskýd - ubytovanie v Hoteli Relax *** s polpenziou, vstupom do vnútorného bazéna a množstvom ďalších výhod.

Overené Travelkingom

“Beskydy sú úžasné a Beskydský hotel RELAX tiež. Na Travelkingu si ho zakúpilo už 10 000 zákazníkov a mnohí sa sem vracajú opakovane. Je síce pravda, že hotel nie je najmodernejší, to mu ale každý (vrátane mňa) dokáže odpustiť, pretože všetko, od príchodu až do odchodu, je jednoducho výborné.”

Tomáš Čmelík - Spolumajiteľ Travelkingu
Osobne overené v: Máji 2019

O ubytovaní

Ibis Styles Relax Rožnov pod Radhoštěm *** sa nachádza v Rožnove pod Radhoštěm, teda v samotnom srdci Beskýd. Objavte čaro tohto rázovitého regiónu počas pobytu plného výletov, dobrého jedla aj nerušeného pokoja v prírode či v hotelovom wellness.

Do centra Rožnova sa z hotela ľahko dostanete príjemnou prechádzkou. Počas pobytu by ste rozhodne mali navštíviť Valašské múzeum v prírode (1,2 km). Súčasťou tohto unikátneho skanzenu je napríklad Drevené mestečko, Mlynská dolina s funkčným mlynom a Valašská dedina. Pokiaľ vystúpite na neďaleký Karlov kopec, budete sa môcť pokochať výhľadom z nádhernej Jurkovičovej rozhľadne (2 km).

Vzhľadom k tomu, že hotel leží priamo na úpätí Radhošťa, bola by škoda túto najznámejšiu horu Beskýd nezdolať. Na jej vrchole (7,5 km) nájdete kaplnku sv. Cyrila a Metoda a odmenou za zdolanie vám budú krásne výhľady na celé Beskydy, Valašsko aj Jeseníky. Pokiaľ sa vydáte cez hrebeň hory, dôjdete po náučnom chodníku až k ikonickej soche boha Radegasta (10 km) a potom tiež k malebným dreveným chatám Pustevny (12 km). Neďaleko od Pustevien láka k návšteve panoramatický Chodník Valaška (12,5 km) s dĺžkou 610 metrov.

V zime si môžete zalyžovať na svahoch Ski areálu Pustevny (12,5 km) alebo v Ski areáli Jiřího Rašky (10 km) v neďalekom Frenštáte pod Radhoštěm. Za vodnými radovánkami vyrazte na Rožnovské kúpalisko (700 m) alebo do Aquaparku Frenštát pod Radhoštěm (11,8 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. Súčasťou vybavenia izby je televízor, WiFi pripojenie a písací stôl s posedením. Všetky izby majú aj balkón, z ktorého budete mať nádherný výhľad na prírodu.

Na čom si pochutnáte?

V modernej hotelovej reštaurácii si pochutíte na špecialitách regionálnej valašskej aj medzinárodnej kuchyne. Každé ráno sa môžete tešiť na bohaté bufetové raňajky. Počas dňa je možné hlad či chuť zahnať vďaka možnosti objednávať si jedlá zo stáleho jedálneho lístka. Večera pre hotelových hostí má opäť formu bufetu, a tak si aj na záver dňa budete môcť dopriať najrôznejšie dobroty, čo hrdlo ráči.

Príjemným priestorom na posedenie si s vynikajúcou kávou a dezertom je hotelová kaviareň.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness si skvelo oddýchnete. Nechýba tu krytý relaxačný bazén s protiprúdom a sauna. Využiť môžete širokú ponuku masáží a vodoliečby. Čo tak napríklad vírivá podvodná masáž alebo uhličitý kúpeľ? V letnej sezóne je v prevádzke aj vonkajší vyhrievaný bazén. 

Cestujete s deťmi?

Malí hostia sa môžu tešiť na detský kútik plný hračiek a na vonkajšie ihrisko s atrakciami.

Niečo naviac

Hotel ponúka aj možnosti ďalšieho vyžitia. K dispozícii je stolný tenis, bowling, minigolf, tenisový kurt a ihrisko na volejbal.

ibis Styles Relax Rožnov pod Radhoštěm ***

ibis Styles Relax Rožnov pod Radhoštěm ***

Lesní 1689 , Rožnov pod Radhoštěm
Česká republika

+420 571 648 100

info@hotelrelax.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od jazera
6 km
Zastávka
0,5 km
Zjazdovka
13 km
Bežkovanie
12 km