Užite si skvelú dovolenku v dedinke Josefův Důl v Hoteli Perla Jizery ***. Tešte sa na ubytovanie s bohatou polpenziou a s množstvom možností vyžitia. Na dosah budete mať množstvo turistických trás, cyklotrás i obľúbených atrakcií. Čaká vás aj welcome drink a vstup do sauny, alebo privátnej vírivky.

O ubytovaní

V malebnej dedinke Josefův Důl nájdete novo zrekonštruovaný Hotel Perla Jizery ***, ktorý je obklopený krásnou prírodou. Priamo za ním preteká rieka Kamenice a v okolí nájdete množstvo turistických trás i cyklotrás. Medzi turistické ciele hodné navštívenia sa radí napríklad vodná nádrž Josefův důl (2,5 km) či Pretrhnutá priehrada Desná (7,6 km).

K najbližšiemu lyžiarskemu vleku skiareálu Jozefův Důl to budete mať menej ako 200 metrov. Ďalšie skvelé možnosti zimných športov ponúkajú lyžiarske strediská Bedřichov (7 km), Harrachov (22 km), Rokytnice nad Jizerou (30 km) a Tanvaldský Špičák (6 km). Milovníci bežkovania sa zase môžu ľahko napojiť na Jizerskú magistrálu.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej dvojlôžkovej izbe Standard s vlastnou kúpeľňou so sprchou alebo vaňou, LCD TV, rádiom a chladničkou. Izby môžu byť vybavené manželskou posteľou alebo dvoma oddelenými lôžkami. Z okien niektorých izieb sa môžete kochať krásnym výhľadom na hory alebo na rieku. K dispozícii sú tiež trojlôžkové izby Standard.

Štvorlôžkové izby Family sú ideálne pre rodiny s dvoma deťmi, sú priestranné a nájdete v nich 2 manželské postele.

K dispozícii sú tiež dve a trojlôžkové izby typu Superior. Tie majú okrem vybavenia, ktoré nájdete v štandardnej dvojlôžkovej izbe, navyše aj rozkladaciu pohovku. Tú je možné využiť ako prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno vás čakajú bohate raňajky formou bufetu v hotelovej reštaurácii. Vychutnáte si tu aj skvelé obedy a večere, ktorým dodá romantický nádych oheň plápolajúci v krbe. Večer si môžete dať pohárik v bare.

Kde budete relaxovať?

Oddýchnete si tu v zrube s fínskou a ruskou saunou, ktorý sa nachádza priamo v hotelovom areáli.

Cestujete s deťmi?

Deti poteší prítomnosť detského kútika.

Niečo naviac

V lete môžete využiť tiež krytý altánok s grilom.

Hotel Perla Jizery ***

Hotel Perla Jizery ***

Josefův Důl 187 , Josefův Důl
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
KFKS GASTRO s.r.o. IČ: 29059682


+420 606 02 0975

rezervace@hotel-perla-jizery.cz

Check In
15:00 - 21:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od jazera
1,8 km
Zastávka
2,2 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
0,2 km

Tipy na výlet

Vodná nádrž Josefův Důl

Vodná nádrž Josefův DůlTip na výlet

Priehrada Josefův Důl v Jizerských horách bola postavená na rieke Kamenici v rokoch 1976 - 1982 ako zásobáreň vody pre oblasť Liberecka. Kúpanie je tu preto zakázané, napriek tomu patrí nádrž k obľúbeným turistickým cieľom. Dve hrádze poskytujú skvelé podmienky pre cyklistiku a in-line korčuľovanie, navyše si užijete aj peknú prírodu v okolí.

Lázně Libverda
Lázně Libverda
Jizerské hory
Jizerské hory
Janské Lázně
Janské Lázně