Užite si pobyt v Moravskosliezskych Beskydách neďaleko Lysej hory. Do Hotela Budoucnost sa tešte na polpenziu s pestrým výberom jedál, privátny wellness so saunovým svetom, moderné fitness a bohaté zázemie pre deti. Beskydské krásy potom môžete objavovať po mnohých turistických trasách.

O ubytovaní

Hotel Budoucnost nájdete v pokojnej obci Nová Ves pri Frýdlante nad Ostravicí (2 km) v Moravskosliezskom kraji. Blízko to budete mať na beskydskú kráľovnú - Lysú horu, k priehrade Šance, no aj k ďalším známym beskydským vrcholom, ako je Radhošť alebo Pustevny. V zime je to tu hotový raj pre lyžiarov, niekoľko stredísk máte na dosah ruky: Ski areál Malenovice (3 km), Golf & Ski Resort Ostravice (5 km) alebo napríklad ski areál Opálená (8 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 11 izieb, ktoré sú komfortne vybavené a majú možnosť prístelky. V každej izbe nájdete pohodlnú posteľ, šatníkovú skriňu, televíziu, WiFi pripojenie a kúpeľňu so sprchou. Na vyžiadanie je možné do izby pridať chladničku.

Na čom si pochutnáte?

V dennej reštaurácii si pochutnáte na bufetových či servírovaných (podľa obsadenosti) raňajkách, večeru si vyberiete až z 10 jedál. Večer alebo za zlého počasia si užite romantické posedenie pri krbe.

Páni budú nadšení zo štýlovej pivnice s ponukou 4 druhov čapovaných pív a kartovým stolíkom, dámy ocenia zastrešenú terasu s ratanovými kreslami ideálnu na posedenie s kávou.

Kde budete relaxovať?

Wellness centrum priamo v hoteli ponúka relax v saunovom svete s morskou klímou, parnou saunou, odpočivárňou a perlivou vaňou. Samozrejmosťou je uterákový servis.

Cestujete s deťmi?

Hotel je baby friendly. Ponúka možnosť zapožičania detskej postieľky a nočníka, v reštaurácii je detská stolička či podsedák a na toalete prebaľovací pult. Samozrejmosťou je detský kútik a vonku potom detské ihrisko so všetkými bezpečnostnými prvkami.

Niečo naviac

Aby ste na dovolenke nevypadli z formy, je vám v hoteli k dispozícii moderné fitness centrum.

Hotel Budoucnost

Hotel Budoucnost

Nová Ves 139 , Frýdlant nad Ostravicí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Kristýna Pavelková IČ: 19871465


+420 734 577 775

info@rsbudoucnost.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Vzdialenosť od jazera
11 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
17,7 km
Zjazdovka
3 km
Bežkovanie
3 km

Tipy na výlet

Beskydy

BeskydyTip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy sa, ako názov napovedá, nachádzajú na pomedzí Moravy a Sliezska, a medzi návštevníkmi sa tešia čoraz väčšej obľúbenosti. Niet divu - hory a lesy, pamiatky, krásna príroda aj veľa aktivít - Beskydy majú naozaj čo ponúknuť.

Čo určite musíte vidieť v Beskydách:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické múzeum Tatra Kopřivnice

Turisti a cyklisti by si však nemali nechať ujsť ani vrchol Veľkého Javorníku, Bielu či Radhošť so sochou bájneho Radegasta, milovníci pamiatok a histórie zase Valašské múzeum v prírode v Rožnove pod Radhoštěm, Štramberk čiže Valašský betlehem, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámok. Významné je tiež mesto Příbor, kde sa narodil lekár-neurológ a zakladateľ psychoanalýzy Sigmund Freud a kde sa tiež dodnes nachádza jeho rodný dom.

Viac informácií
Pustevny
Pustevny
Chodník Valaška
Chodník Valaška
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm