Ubytujte sa priamo v centre rázovitého regiónu, v treťom najväčšom meste Českej republiky. Reč je o Ostrave a secesnom Hoteli Maria *** priamo na námestí. Pred prechádzkami centrom i okolím sa posilníte bohatými raňajkami formou bufetu. A nemusíte ani chodiť ďaleko, najznámejšie pamiatky budete mať len pár krokov od hotela.

O ubytovaní

Hotel Maria *** je rodinný hotel v secesnom štýle priamo v centre mesta Ostrava. Nebudete to teda mať odtiaľto ďaleko ako do centra diania napríklad k Ostravskej radnici s vyhliadkovou vežou (1 km), na slávnu ulicu Stodolní (1 km), na Sliezkoostravský hrad (1,5 km), do ZOO Ostrava (2,8 km) či k Národnej kultúrnej pamiatke Dolná oblasť Vítkovice (4,3 km). Ďaleko to však z Ostravy nie je ani do prírody. V lete môžete objavovať krásy pohoria Beskydy a v zime sa dokonca môžete vydať na lyžovačku do skiareálu Vaňkov kopec (20 km), kam sa z centra mesta dostanete autom počas pol hodinky.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 44 izieb s káblovou televíziou (satelitný príjem pre obmedzený počet izieb), internetovým pripojením, telefónom pracovným stolom, minibarom a vlastnou kúpeľňou s vaňou alebo sprchovacím kútom, toaletou a fénom.

Máte tu možnosť si zadarmo zapožičať detskú postieľku, na prianie zvoliť izbu bez bariér alebo s klimatizáciou.

Na čom si pochutnáte?

V Hoteli Maria *** nájdete reštauráciu pripravujúcu pokrmy ako českej, tak aj medzinárodnej kuchyne i bar s výberom nápojov a ľahkého občerstvenia.

Kde budete relaxovať?

Doprajte si v hotelovom wellness centre bahenné, bylinné aj uhličité kúpele, rašelinové zábaly, aromatické, čiastočné aj celkové masáže.

Hotel Maria ***

Hotel Maria ***

Přívozská 23 , Ostrava
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ing. Zdeňka Ševčíková IČ: 11539879


+420 601 200 987

objednavky@hotel-maria.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik je zadarmo
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,5 km
Aquapark
0,9 km

Tipy na výlet

Ostrava

Ostrava Tip na výlet

České tretie najväčšie mesto Ostrava leží na severovýchode, blízko poľských hraníc. Ostrava bývala typickým priemyselným mestom. Dnes to už neplatí a môžete sa tešiť na množstvo atrakcií a zážitkov. Navštívte bývalý priemyselný areál Dolní Vítkovice, Novú radnicu s vyhliadkovou vežou alebo zoologickú záhradu.

Aké ďalšie miesta nevynechať?

  • banícke múzeum Landek Park
  • Slezskoostravský hrad
  • DinoPark Ostrava

Za zábavou môžete vyraziť do veľmi dobre známej Stodolní ulice. Pokiaľ naopak túžite po troche pokoja, vydajte sa prechádzkou na haldu Emu - umelo vytvorený kopec, ktorý ponúka krásne výhľady.

Viac informácií
ZOO Ostrava
ZOO Ostrava
Karviná
Karviná
Baňa Michal v Ostrave
Baňa Michal v Ostrave