Krásna Beskydská príroda i ďalšie turistické lákadlá hneď za dverami a vynikajúca kuchyňa - to všetko vás čaká v Ski Parku Gruň. Po dni strávenom na výletoch a objavovaním okolitých atrakcií vám zaiste príde vhod relax v saune alebo vo vonkajšom kúpacom sude. Necháte sa zlákať?

O ubytovaní

Ski Park Gruň sa nachádza v prostredí nádhernej prírody CHKO Beskydy. Svahy lyžiarskeho areálu začínajú priamo pred ubytovaním. V zimných mesiacoch sa tak môžete vyblázniť na 3 zjazdových tratiach s celkovou dĺžkou 3,8 km. V lete park horská osada Gruň a jej okolie ponúka ideálne podmienky pre výlety pešo aj na bicykli.

Nájdete tu mnoho turistických trás bez veľkých výškových rozdielov. Zdolať môžete najvyššie beskydské vrcholy: Lysú horu (9 km), Smrk (12 km) alebo Radhošť (30 km) s ikonickou sochou boha Radegasta (26 km). Obľúbenými cieľmi turistov sú tiež slávne Pustevny od Dušana Jurkoviča, Chodník Valašska (25 km) alebo náučný chodník Beskydské nebo (30 km).

Milovníci golfu môžu vyraziť do Golf & Ski Resortu Ostravice (16 km). A v naozaj teplých letných dňoch sa osviežite na kúpalisku vo Frýdlante nad Ostravicí (22,7 km) alebo na kúpalisku Sluníčko (14,3 km) v Ostravici, kde nájdete aj 2 tobogany, vonkajšiu vírivku a veľa atrakcií pre deti.

Kde budete spať?

Čaká na vás pohodlné a domácke ubytovanie v dvojlôžkovej izbe Standard s vlastnou kúpeľňou alebo v izbe Economy so spoločným sociálnym zariadením.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia v hlavnej budove je otvorená po celý deň, servíruje sa tu chutná domáca kuchyňa. Súčasťou areálu je aj bar s terasou, kde sa občerstvíte čapovaným pivom alebo nejakou minutkou, a počas zimnej sezóny je v prevádzke ski bar s alkoholickými nápojmi, nealkom, kávou a horúcou čokoládou.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom na výletoch alebo na lyžiach príde vhod wellness centrum. Nájdete tu fínsku saunu, infra saunu a kúpacie sudy.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je pripravená plne vybavená herňa. Na recepcii sú k dispozícii na zapožičanie karty, kocky alebo spoločenské hry.

Ski Park Gruň

Ski Park Gruň

Staré Hamry 51 , Staré Hamry
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Sport Areál Grúň. s.ro. IČ: 26879590


+ 420 734 233 803

info@skipark-grun.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Lyžiareň
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,3 km
Vzdialenosť od jazera
4 km
Aquapark
32 km
Zjazdovka
100 m
Bežkovanie
100 m

Tipy na výlet

Beskydy

Beskydy Tip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy sa, ako názov napovedá, nachádzajú na pomedzí Moravy a Sliezska, a medzi návštevníkmi sa tešia čoraz väčšej obľúbenosti. Niet divu - hory a lesy, pamiatky, krásna príroda aj veľa aktivít - Beskydy majú naozaj čo ponúknuť.

Čo určite musíte vidieť v Beskydách:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické múzeum Tatra Kopřivnice

Turisti a cyklisti by si však nemali nechať ujsť ani vrchol Veľkého Javorníku, Bielu či Radhošť so sochou bájneho Radegasta, milovníci pamiatok a histórie zase Valašské múzeum v prírode v Rožnove pod Radhoštěm, Štramberk čiže Valašský betlehem, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámok. Významné je tiež mesto Příbor, kde sa narodil lekár-neurológ a zakladateľ psychoanalýzy Sigmund Freud a kde sa tiež dodnes nachádza jeho rodný dom.

Viac informácií
Pustevny
Pustevny
Frenštát pod Radhoštěm
Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm