Luxusný pobyt neďaleko centra Karlových Varov zažijete v Parkhoteli Carlsbad Inn ****. Okrem prepychových izieb ponúka skvelú polpenziu, relaxáciu v privátnom wellness (vírivka, 2 sauny, oddychová zóna), procedúru podľa výberu aj aktívne vyžitie na tenisovom kurte.

O ubytovaní

Parkhotel Carlsbad Inn **** sa nachádza v príjemnej a pokojnej obci Dalovice, ktorá tvorí predmestie Karlových Varov. Priamo vedľa hotela leží rozľahlý a voľne prístupný zámocký park patriaci k Novému zámku Dalovice (300 m). Centrum najkrajších českých kúpeľov je od hotela vzdialené 3 km. Vydajte sa príjemnou prechádzkou pozdĺž rieky Teplá cez Sadovú kolonádu (3,5 km), Mlýnsku kolonádu (4 km) a Tržní kolonádu (4,2 km) až ku slávnej Vřídelnej kolonáde (4,5 km) s najznámejším karlovarským prameňom Vřídlo. O kúsok ďalej po prúde rieky narazíte tiež na legendárnu budovu Grandohotela Pupp (5 km), od ktorého vás vyvezie lanovka na vrch Výšina přátelství s rozhľadňou Diana (6 km). Ako na dlani uvidíte Karlove Vary aj z ďalších vyhliadok v okolí, napríklad z vyhliadky Karla IV., vyhliadky Tři Kříže (5 km) alebo z Jelenieho skoku (5 km). Za návštevu ďalej rozhodne stojí múzeum Becherovky (3 km), sklárske múzeum Moser (7 km) či hrad Loket (18 km). Vydať sa môžete aj do Krušných hôr, na lanovku na Klínovec je to 15 minút autom.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Comfort. K vybaveniu izby patrí okrem veľkej king size postele aj WiFi pripojenie, satelitná televízia, minibar, telefón a písací stôl. Vo vlastnej kúpeľni nájdete toaletné potreby, uteráky a fén. Za príplatok môžete zvoliť aj variant s balkónom.

Náročnejší hostia si môžu priplatiť aj za priestrannejšiu izbu Superior Business, alebo izbu typu Deluxe. Tá disponuje balkónom a veľkými francúzskymi oknami, ktoré izbu presvetľujú a dodávajú jej nádych luxusu.

Na čom si pochutnáte?

V modernej hotelovej reštaurácii s letnou terasaou si každé ráno pobytu pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu. Večer sa tu podávajú vynikajúce trojchodové večere. Na svoj obľúbený drink môžete zájsť do lobby baru.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je aj privátne wellness s výhľadom do zámockej záhrady. Nájdete tu tureckú a fínsku saunu a tiež vírivku. Dopriať si môžete veľa druhov masáží a relaxačných procedúr.

Parkhotel Carlsbad Inn ****

Parkhotel Carlsbad Inn ****

Široká 240/2 , Dalovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Carlsbad Inn, a.s. IČ: 26270145


+420 602 157 103

reservation@carlsbadinn.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Maznáčik povolený po dohode s recepciou, pes max. 10 kg
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
15 km
Bežkovanie
10 km

Tipy na výlet

Karlove Vary

Karlove Vary Tip na výlet

Karlove Vary boli založené už v roku 1350 na povel Karla IV. História liečby tu trvá už viac ako 660 rokov. Zlatú éru a najväčší rozkvet ale kúpele zažívajú až od 18. a 19. storočia, kedy získavajú celosvetový ohlas a tiež dnešnú architektonicky úchvatnú podobu. Liečivé pramene tu pomocou termálnych kúpeľov a pitné kúry pomáhajú na liečbu ochorení pohybového a tráviaceho ústrojenstva a pri poruchách látkovej výmeny.

Najkrajšie kolonády Karlových Varov:

  • Tržná kolonáda
  • Mlynská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelná kolonáda
  • Všetky kolonády ukrývajú pramene, ktoré môžete ochutnať. Kúpte si v jednom z miestnych stánkov kúpeľný pohárik a vydajte sa na prieskum. K odpočinku je k dispozícii veľké množstvo lavičiek. Posaďte sa a vychutnávajte nezabudnuteľnú atmosféru.

Pri návšteve mesta by ste nemali vynechať niekoľko pamiatok a atrakcií. Patrí k nim pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, rozhľadňa Diana, pri ktorej sa nachádza Motýlí dom a výletné reštaurácie, sklárne Moser a Návštevnícke centrum Becherovka. K prechádzkam kúpeľným lesom pozýva niekoľko vyhliadok. Najznámejšia je vyhliadka Jelení skok, jeden zo symbolov mesta. K Varom neodmysliteľne patria aj tradičné kúpeľné oplátky. Pri prechádzkach mestom si ich môžete vychutnávať jednotlivo v podobe horúcej oblátky. Celé balenia sú potom v ponuke aj v darčekovom prevedení a v mnohých príchutiach.

Viac informácií
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Rozhľadňa Diana
Rozhľadňa Diana
Múzeum Becherovky
Múzeum Becherovky