Túžite po relaxe pri Lipne a spoznať všetky tajomstvá a krásy Šumavy? Pri pobyte v Hotel Resorte Relax **** neďaleko Černej v Pošumaví vám nebude nič chýbať. Komfortné ubytovanie s polpenziou doplní aj vstup do nového luxusného wellness s vírivkou, bazénom a saunovým svetom. Navyše si môžete dopriať vstup do privátneho wellness so zľavou.

O ubytovaní

Areál Hotel Resortu Relax **** sa nachádza na brehu Lipna neďaleko Černé v Pošumaví (5,5 km). K ceste na druhú stranu priehrady môžete využiť prievoz v osade Dolní Vltavice (200 m), blízko budete mať okrem šumavských lákadiel tiež rozprávkový Český Krumlov (24 km). Za zimnými športmi sa môžete vydať do Skiparku Frymburk (15 km) alebo do Skiareálu Lipno (20 km). Okolím navyše vedie množstvo bežeckých trás, na ktorých je možné krásy Šumavy spoznávať v bielych stopách.

Kde budete spať?

V Pensionu Maják priamo pri pláži je k dispozícii 11 novo zrekonštruovaných izieb v námorníckom štýle s vlastnou kúpeľňou. Nájdete tu tiež kuchynský kút s chladničkou, mikrovlnkou a kávovarom alebo spoločenskú miestnosť.

V hlavnej budove Hotela Relax je dovedna 30 dvojlôžkových izieb s televíziou, telefónom, trezorom, minibarom a vlastnou kúpeľňou s fénom. Polovica má balkóny alebo terasy s krásnym výhľadom na trblietajúcu sa hladinu Lipna.

Na čom si pochutnáte?

Na bufetových raňajkách a servírovaných trojchodových večerách si pochutnáte v hotelovej reštaurácii.

Zo zastrešenej terasy Gril baru je prekrásny výhľad na jazero a s večerným ohňom v kachliach tu zažijete nezabudnuteľnú romantiku.

Kde budete relaxovať?

Po jazde na bicykli alebo plavbe po Lipne si doprajte návštevu moderného Wellness & Spa s rozlohou 680 m². Vedľa bazéna s masážnou lavicou sú keramické vyhrievané ležadlá, okrem vonkajšej vírivky a saunového sveta s fínskou, bio a parnou saunou vám bude k dispozícii aj wellness bar.

Cestujete s deťmi?

V areáli je vonkajšie detské ihrisko, kde sa vaše ratolesti dostatočne vybláznia, zatiaľ čo vy si v pokoji vychutnáte napríklad popoludňajšiu kávu.

Niečo naviac

Súčasťou rezortu je súkromná hotelová pláž a prístavisko s požičovňou motorových člnov a ďalších plavidiel. Za priaznivého počasia oceníte tiež ihrisko na plážový volejbal alebo pétanque.

Hotel Resort Relax ****

Hotel Resort Relax ****

Dolní Vltavice 44 , Černá v Pošumaví
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
CBEU Gastro & hotels s.r.o. IČ: 08919771


+420 601 367 508

recepce@hotelresortrelax.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od jazera
0,2 km
Zastávka
1,6 km
Zjazdovka
8,3 km
Bežkovanie
20 km

Tipy na výlet

Vodná nádrž Lipno

Vodná nádrž Lipno Tip na výlet

Vodná nádrž, alebo tiež Lipenské jazero, je najväčšie umelé jazero v Čechách. Nachádza sa v nadmorskej výške 726 metrov, dosahuje dĺžku 44 km a v najširšom mieste sú od seba brehy vzdialené cca 10 km. Cez leto je Lipno a okolie vyhľadávaným turistickým miestom na kúpanie, rekreáciu, športové vyžitie, turistiku a cyklistiku. Využiť môžete Jazerný cyklo-inline chodník okolo Lipna v dĺžke takmer 19 km a mnoho ďalších cyklotras v okolí. V zime potom môžete korčuľovať priamo na zamrznutej hladine jazera a užiť si tak až 12 km dlhú korčuliarsku dráhu.

Aké miesta lákajú na návštevu?

  • Chodník korunami stromov Lipno
  • Bobová dráha Lipo
  • Aquaworld Lipno

Z Lipna sa vydajte navštíviť niektorý z okolitých hradov a zámkov. Hrad Rožmberk, Český Krumlov alebo zámok Hluboká nad Vltavou sú neďaleko.

Viac informácií
Chodník korunami stromov Lipno
Chodník korunami stromov Lipno
Aquaworld Lipno
Aquaworld Lipno
Boubínský prales
Boubínský prales