Navštívte malebné kúpeľné mestečko Konstantinovy Lázně v západných Čechách. V Hoteli Jirásek *** si užijete bohatú polpenziu a kúpanie v krytom bazéne, oproti v kúpeľnom parku vám bude k dispozícii Wellness centrum Konstantin s väčším bazénom, vírivkami a rôznymi saunami. V blízkom Hotela Prusík *** sa tiež uvoľníte pri masáži vo vani alebo v soľnej jaskyni. Využite aj voľné vstupy na zaujímavé kúpeľné akcie a zľavy na ďalšie procedúry.

O ubytovaní

Hotel Jirásek *** sa nachádza v centre pokojného kúpeľného mestečka Konstantinovy Lázně, vzdialeného cca 30 km od Mariánskych Lázní a 40 km od Plzne. Hlavným lákadlom sú samozrejme miestne kúpele. Najstarší kúpeľný pavilón, Staré lázně, tu vyrástol už koncom 18. storočia. V súčasnosti tu nájdete krásny lesopark (1,2 km) a obrie moderné wellness centrum (450 m).

Pokiaľ sa na chvíľu odtrhnete od relaxácie v kúpeľoch, môžete si naplno užiť ďalší benefit tejto lokality – zaujímavé náučné chodníky. Prejdite sa napríklad náučným chodníkom ku Studánke lásky (7,5 km), na Hradišťský vrch (5,5 km), Ovčí vrch (10 km) alebo do obce Šipín (7 km). Po ceste uvidíte kúzelné vyhliadky, zatopený lom alebo napríklad romantickú zrúcaninu hradu Gutštejn. V lete sa potom môžete osviežiť na vonkajšom kúpalisku (1,2 km) alebo v neďalekom lome Hradišťský vrch.

Na dlhší výlet si zájdite do Mariánskych Lázní (28 km) so slávnou Spievajúcou fontánou a prekrásnymi kolonádami, alebo do Plzne (40 km), kde si prejdete Pivovar Plzeňského Prazdroja a Pivovarské múzeum, preskúmate tajomné mestské podzemie, pobavíte sa v zoologickej a botanickej záhrade, v DinoParku alebo v Techmania Science Centre.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednolôžkovej či dvojlôžkovej izbe s interiérom ladeným do dobového štýlu. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, toaletnými potrebami a fénom. Nechýba ani WiFi pripojenie.

  • Jednolôžková izba má plochu 18 m² a nájdete v nej posteľ, televíziu, telefón, malú pohovku a chladničku.
  • Dvojlôžková izba ponúkne plochu 21 m², manželskú posteľ alebo 2 jednolôžka, chladničku, televíziu, telefón a stôl so stoličkami.

Na čom si pochutnáte?

Na výborné pokrmy českej aj medzinárodnej kuchyne sa môžete tešiť priamo v útulnej hotelovej reštaurácii s letnou terasou. Miestnou špecialitou sú zverinové lahôdky z okolitých lesov a potešia aj utorkové hudobné večery.

Kde budete relaxovať?

Možností kúpania budete mať skutočne veľa. K dispozícii vám bude menší hotelový bazén a otestovať môžete aj solnú jaskyňu a masážnu vaňu v neďalekom Hoteli Prusík *** (600 m). Zlatým klincom potom bude relaxácia vo Wellness centre Konstantin o rozlohe 800 m², vzdialenom len 450 m od hotela. V dvojposchodovej budove nájdete:

  • Vyhrievaný bazén, vírivky a Kneippove chodníky
  • Saunový svet s bio saunou, fínskou saunou a parným kúpeľom
  • Odpočinkovú zónu a bar s občerstvením
  • Star Trac fitness centrum
  • Bohatú ponuku masáží a procedúr

Cestujete s deťmi?

Pre deti je na požiadanie k dispozícii detská postieľka a stolička.

Niečo naviac

V areáli hotela si zahráte petang, môžete využiť vonkajší gril a v ponuke býva aj rôznorodý kultúrny program. Navyše tu nájdete požičovňu bicyklov a palíc na nordic walking.

Hotel Jirásek ***

Hotel Jirásek ***

Plzeňská 79 , Konstantinovy Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Léčebné lázně Konstantinovy lázně a.s. IČ: 29090300


+420 374 615 512

rezervace@LLKL.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
30 km

Tipy na výlet

Konstantinovy Lázně

Konstantinovy LázněTip na výlet

Konstantinovy Lázně objavíte cca 40 km severozápadne od Plzne v jednej z ekologicky najčistejších oblastí Českej republiky. Z kúpeľného mestečka s rovnomennými kúpeľmi a s veľkým lesoparkom budú nadšení všetci, ktorí hľadajú pokoj a ticho. Miestne kúpele sa špecializujú na poruchy kardiovaskulárneho systému. Hlavné liečebné metódy sú založené na využívaní miestnej minerálnej vody z prameňa Prusík s najväčším obsahom kysličníka - oxidu uhličitého zo všetkých prameňov v Česku.

Kam vyraziť na výlet:

  • Kláštor Teplá
  • Hrad Gutštejn
  • V najbližšom okolí môžete tiež navštíviť hradiska Šipín alebo zrúcaninu hradu Falštejn.

V okolí sa nachádza niekoľko náučných chodníkov, ktoré prepájajú najzaujímavejšie miesta tunajšieho kraja. Vydajte sa po náučnom chodníku Ku studničke lásky, kde po ceste môžete ochutnať minerálne pramene. Náučný chodník Hradištský vrch vás zase zoznámi s typickou flórou a faunou tejto lokality.

Viac informácií
Kláštor Teplá
Kláštor Teplá
Mariánské Lázně
Mariánské Lázně
Hrad Gutštejn
Hrad Gutštejn