Vydajte sa spoznať krásy jedného z najokúzľujúcejších českých miest – Českého Krumlova. Ubytovaní budete neďaleko centra, ale aj hradu a zámku v Penzióne Golden Crown ***. V cene je ubytovanie v izbe Superior a chutné raňajky formou bufetu alebo servírované (podľa obsadenosti) každé ráno.

O ubytovaní

Penzión Golden Crown *** sa nachádza v pokojnej časti Českého Krumlova v novo zrekonštruovanom historickom dome na brehu Vltavy.

Starobylé centrum mesta je pamiatkou UNESCO. Z penziónu sa dostanete príjemnou prechádzkou malebnými uličkami na nádherné námestie Svornosti (2 km). Odtiaľ je to len pár krokov na Lazebnický most, cez ktorý prejdete až k hlavným dominantám Českého Krumlova: zámockej veži, hradu a zámku Český Krumlov a Plášťovému mostu. Nielen pre deti bude zaujímavé pozrieť si zámockú priekopu s medveďmi. Ako v rozprávke sa zase budete cítiť v úchvatnej Pivovarskej záhrade (2,5 km) či v zámockej záhrade Letohrádku Bellarie s otáčavým hľadiskom (3 km).

Lákavé výletné ciele sú aj v okolí Českého Krumlova. Na horu Kleť (9 km) sa vydajte na najstaršiu kamennú rozhľadňu v Česku. Obľube turistov sa teší aj zrúcanina hradu Dívčí kámen (15 km), priehrada Lipno (22 km) alebo cisterciánsky kláštor Zlatá Koruna (10 km).

Kde budete spať?

Izba Economy (14 m²) je skôr menšia podkrovná izba s oknom situovaným smerom k rieke a Krížovej hore. K vybaveniu patrí manželská posteľ, kúpeľňa so sprchovým kútom a fénom, televízor a WiFi pripojenie. Izba je navyše klimatizovaná.

Izba Superior (19 m²) s vlastnou kúpeľňou poskytuje moderné ubytovanie pre dve osoby. Súčasťou ubytovania je manželská posteľ, WiFi pripojenie a televízor. Izby situované na prvom poschodí (v podkroví) disponujú klimatizáciou.

Izba Deluxe (33 m²) pre dve osoby je rozdelená na zónu oddychovú s manželskou posteľou a zónu relaxačnú s televízorom a rozkladacou pohovkou. Okrem moderného nábytku je súčasťou aj vlastná kúpeľňa a klimatizácia..

Na čom si pochutnáte?

Energiu na celý deň načerpáte každé ráno pri bohatých raňajkách, ktoré majú podľa obsadenosti servírovanú alebo bufetovú formu.

Penzion Golden Crown ***

Penzion Golden Crown ***

Plešivecká 146 , Český Krumlov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Penzion Golden Crown s.r.o. IČ: 08741778


777 573 100

recepce@golden-crown.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od jazera
3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
26 km
Zjazdovka
17 km
Bežkovanie
16 km

Tipy na výlet

Český Krumlov (UNESCO)

Český Krumlov (UNESCO) Tip na výlet

Český Krumlov je perla Južných Čiech a právom tiež jedno z najnavštevovanejších miest u nás. Romantické mestečko s bohatou históriou a impozantným zámkom sa nachádza na rieke Vltave, ktorá dodáva celému miestu skutočne rozprávkovú atmosféru. V centre aj na nábreží na vás čakajú historické budovy, výborné reštaurácie, dobové obchodíky a predovšetkým veľa kultúrneho vyžitia. Celá oblasť, ktorá je nazývaná "Bránou Šumavy" je od roku 1992 zapísaná na zoznam UNESCO.

Čo nevynechať pri návšteve Českého Krumlova?

  • Štátny hrad a zámok Český Krumlov
  • Zámockú záhradu s otáčavým hľadiskom
  • Zámockú veža
  • Navštívte tiež Múzeum voskových figurín, 3D múzeum, Egon Schiele Art Centrum, Kostol sv. Víta alebo miestny pivovar.

Medzi najvýznamnejšie kultúrne podujatia patrí Medzinárodný hudobný festival Český Krumlov alebo Festival barokových umení.

Viac informácií
Zámok Český Krumlov
Zámok Český Krumlov
Aquaworld Lipno
Aquaworld Lipno
Grafitová baňa pod Českým Krumlovem
Grafitová baňa pod Českým Krumlovem