Prepychový Golf & Ski Resort Ostravice **** leží v menšej beskydskej podhorskej osade Ostravice neďaleko Frýdku-Místku, aquaparku a vodnej nádrže Olešná, zoo Lašský dvor a množstva prírodných pamiatok. Užite si luxusnú izbu Deluxe s balkónom, raňajky formou bufetu a tiež relaxáciu vo wellness so saunami a vonkajšou vírivkou. V cene je aj olejová masáž. Pobyt nadchne aj milovníkov golfu!

O ubytovaní

Golf & Ski Resort Ostravice **** sa nachádza v srdci unikátneho športovo-rekreačného areálu ležiaceho v malebnom beskydskom údolí neďaleko obľúbeného turistického strediska Ostravice. Zažite nezabudnuteľný pobyt v päťhviezdičkovom rezorte, ktorý uspokojí aj tú najnáročnejšiu klientelu. Tešte sa na nekonečné možnosti aktivít, špičkové služby, výnimočnú gastronómiu aj prekrásne výhľady na beskydské vrcholy.

Napriek tomu, že svojim hosťom ponúka najvyšší komfort, pôsobí rezort v nádhernom v údolí riečky Ostravice priamo harmonicky. Sedem hotelových domov v dominantne drevenom dizajne dokonale zapadá medzi dva najvyššie vrcholy Beskýd – Lysú horu (12 km) a Smrk (10,4 km).

Krásy prírody a čerstvý vzduch si tu naplno užijete po celý rok. Počas leta si môžete zahrať golf na 18-jamkovom ihrisku, ktoré rezort obklopuje zo všetkých strán. V zime je možné zasnežené greeny brázdiť na bežkách po niekoľkých bežeckých tratiach.

Mnoho zážitkov na vás však čaká aj za bránami rezortu. Na výlet sa môžete vydať napríklad na horu Radhošť (19 km). Výstup si môžete spestriť návštevou nádherných Pustevien (15 km) alebo výhľady z Chodníka v korunách stromov Valašsko (15,3 km). V Rožnove pod Radhoštěm láka na návšteveu jedinečné Valašské múzeum v prírode (26 km), nádherná Jurkovičova rozhľadňa (26 km) alebo zrúcanina hradu Rožnov (30 km).

Za vodnými radovánkami vyrazte do Aquaparku Frenštát pod Radhoštěm (18 km) alebo do Aquaparku Olešná (18,3 km). Zalyžovať si môžete na svahoch Ski areálu Jiřího Rašky (20 km), Ski areálu Opálená (8 km), alebo Ski areálu Pustevny (43 km).

Kde budete spať?

Vaším domovom sa počas pobytu stane priestranná, komfortná a prírodne ladená dvojlôžková izba Deluxe s vlastnou kúpeľňou. Izba je vybavená pohodlnou posteľou, satelitnou televíziou, WiFi pripojením, minibarom, telefónom, trezorom a fénom. Súčasťou je aj balkón s výhľadom do prírody.

V prípade pobytu s domácim miláčikom budete ubytovaní v dvojlôžkovej izbe typu Standard s vlastnou kúpeľňou. Dizajn izby spája eleganciu s útulnou atmosférou, a tak si tu budete pripadať ako doma. Štandardné izby sú vybavené satelitnou televíziou, WiFi pripojením, minibarom, telefónom, trezorom a fénom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Ostravice si užijete nielen skvelú gastronómiu, ale aj nádherné výhľady na prírodu Beskýd. Jedlo si môžete vychutnať buď v príjemnom interiéri s krbom, alebo na vonkajšej terase. Každé ráno tu na vás budú čakať bohaté raňajkové bufetové stoly plné dobrôt, ktorých si môžete dopriať, čo len hrdlo ráči. Potom je možné objednávať si pokrmy z jedálneho lístka, kde nájdete napríklad šťavnaté steaky, lahodné dezerty aj špeciality k pivu či vínu.

Kde budete relaxovať?

V luxusnom hotelovom wellness nájdete všetko pre dokonalý oddych tela i mysle. Relaxovať tu môžete vo fínskej, bio a bylinnej saune alebo vo vonkajšej vírivke. Dokonalé uvoľnenie zažijete aj pri thajských masážach od profesionálnej terapeutky z Thajska.

Cestujete s deťmi?

Na malých hostí čaká množstvo zábavy na modernom vonkajšom ihrisku s mnohými atrakciami.

Niečo naviac

Vyznávačov aktívnej dovolenky poteší, že je v hoteli možné zapožičanie palíc na Nordic Walking a výbavy na bežkovanie.

Golf & Ski Resort Ostravice ****

Golf & Ski Resort Ostravice ****

Ostravice, 75 , Ostravice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Tatry mountain resorts CR, a.s. IČ: 06871917


595 538 538

recepce@ostravice-golf.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,7 km
Zastávka
2,1 km
Aquapark
18 km
Zjazdovka
4,4 km
Bežkovanie
10 m

Tipy na výlet

Beskydy

BeskydyTip na výlet

Malebné Moravskoslezské Beskydy sa, ako názov napovedá, nachádzajú na pomedzí Moravy a Sliezska, a medzi návštevníkmi sa tešia čoraz väčšej obľúbenosti. Niet divu - hory a lesy, pamiatky, krásna príroda aj veľa aktivít - Beskydy majú naozaj čo ponúknuť.

Čo určite musíte vidieť v Beskydách:

  • Lysá hora
  • Pustevny
  • Technické múzeum Tatra Kopřivnice

Turisti a cyklisti by si však nemali nechať ujsť ani vrchol Veľkého Javorníku, Bielu či Radhošť so sochou bájneho Radegasta, milovníci pamiatok a histórie zase Valašské múzeum v prírode v Rožnove pod Radhoštěm, Štramberk čiže Valašský betlehem, hrad Hukvaldy či Frýdecký zámok. Významné je tiež mesto Příbor, kde sa narodil lekár-neurológ a zakladateľ psychoanalýzy Sigmund Freud a kde sa tiež dodnes nachádza jeho rodný dom.

Viac informácií
Pustevny
Pustevny
Valašske múzeum v prírode
Valašske múzeum v prírode
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm
Aquapark Frenštát pod Radhoštěm