Keď do Prahy, tak rovno do centra. Práve tam nájdete 4* Hotel Ametyst, ktorý je ideálnym východiskovým bodom na spoznávanie krás nášho hlavného mesta. Tešte sa na ubytovanie v izbe Standard, chutné raňajky, kávový a čajový servis v izbe. Dieťa do 6 rokov má pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Hotel Ametyst ****, ktorý získal ocenenie Hotel roku 2020, sa nachádza v pokojnej rezidenčnej štvrti Vinohrady na Prahe 2. Do centra mesta je možné dôjsť príjemnou prechádzkou. V pešej vzdialenosti je Václavské námestie s Národným múzeom a Štátnou operou (1,2 km). Pri návšteve Prahy by ste nemali vynechať Staromestské námestie s orlojom (2,6 km), Tancujúci dom (2,3 km), Vyšehrad (2 km) a Pražský hrad (4,4 km). Za nezabudnuteľnými zážitkami môžete vyraziť do Zoo Praha (9,5 km), Aquapalace Praha (17,6 km) alebo do múzea voskových figurín Madame Tussauds (2,5 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe typu Standard. Každá z izieb je vybavená klimatizáciou, WiFi pripojením, LCD televízorom, minibarom, pracovným stolom, bezpečnostným elektronickým trezorom, fénom, vlastnou kúpeľňou a samostatnou toaletou. K pohodliu prispieva aj zázemie pre prípravu kávy a čaju priamo na izbe. Zaujímavosťou je, že hotel je vyzdobený mnohými originálmi umeleckých diel českých, ruských a bulharských maliarov.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa podávajú bohaté raňajky vo forme bufetu. Po celý deň si môžete vybrať zo širokej ponuky nápojov, koktailov, moravských vín, ľahkého občerstvenia a dezertov v hotelovom lobby bare. Za gastronomickými zážitky môžete vyraziť do okolitých vinohradských ulíc, kde nájdete nespočetné množstvo štýlových reštaurácií, kaviarní či bistier.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom prehliadkou pražských pamiatok vám zaiste príde vhod možnosť odpočinku v hotelovej saune alebo pri masáži. K dispozícii je tiež solárium.

Hotel Ametyst ****

Hotel Ametyst ****

Jana Masaryka 523/11 , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTEL AMETYST s.r.o. IČ: 49708872


+420 222 921 946

info@hotelametyst.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
16 km

Tipy na výlet

Praha

PrahaTip na výlet

Hlavné mesto Českej republiky ležiace na rieke Vltave sa vyznačuje dlhou a bohatou históriou a je domovom mnohých dôležitých kultúrnych pamiatok. Aj preto je jeho historické centrum od roku 1992 zapísané na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO a všeobecne je považované za jedno z najkrajších miest v Európe. Niet divu, že pražské pamiatky prilákajú ročne milióny turistov z celého sveta.

Ani vy by ste si preto nemali nechať ujsť:

  • Pražský hrad
  • Karlov most
  • Staromestské námestie s Pražským orlojom

Medzi ďalšie významné pamiatky, ktoré by ste nemali minúť, patrí tiež napríklad Josefov, Petřín alebo Vyšehrad. Keď vás história omrzí, môžete vyraziť za kultúrou do Národného divadla, a s deťmi za poznaním do Pražskej ZOO a Botanickej záhrady v Tróji, či vodnými aktivitami v Aquapalace Praha. A ak Prahu návštívite v zime, nenechajte si ujsť vychýrené vianočné trhy s čarovnou atmosférou.

A malý tip navyše: ak toho chcete v Prahe vidieť čo najviac, vyhraďte si na prehliadku mesta aspoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Viac informácií
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha
Zoo Praha a Botanická zahrada
Zoo Praha a Botanická zahrada
Karlov most a Pražský hrad
Karlov most a Pražský hrad