Jóga & Wellness Resort Uko leží v obci Bedřichov v Jizerských horách. K vleku Klindera prídete za 10 minút, len o kúsok ďalej je Skiareál Bedřichov či Severák. Na výlet sa vydajte do 12 km vzdialeného Liberca s aquaparkom, zoo alebo na Ještěd. Priamo v Rezorte Uko si potom užijete skvelú relaxáciu. Či už chcete oddychovať v bazéne, zohrievať sa v saune, alebo si zacvičiť jogu, prídete si na svoje. K tomu tu na vás čakajú štýlové izby a chutná strava formou raňajok či polpenzie.

Overené Travelkingom

“Pobyt v rezorte Uko sme si užili. Izba Deluxe mala pohodlnú posteľ, na ktorej sa nám krásne spalo. Užili sme si výbornú polpenziu, relaxovali pri joge a vo wellness s bazénom, vírivkou a saunami. Všetok personál bol vrelý a ochotný. Páčili sa mi rôzne drobnosti ako vstup do domu bez topánok, spoločná kuchynka a vonkajšie hmyzie hotely. Z Bedřichova je to len kúsok na Ještěd, do lyžiarskych stredísk a do Liberca.” Prečítajte si celú recenziu

Nikol Chrástová - Marketingový tím
Osobne overené v: Januári 2023

O ubytovaní

Jóga & Wellness Resort Uko nájdete v Bedřichove v Jizerských horách. Môžete si tu užiť relax v hotelovom wellness centre, no aj aktívnejší program v okolí. Rezort sa skladá zo 4 budov. V prvej budove nájdete recepciu, reštauráciu, bowling a izby. V druhej je wellness centrum a izby. Tretia budova ponúka iba izby, štvrtá leží asi 200 m mimo areálu a slúži na cvičenie jogy, ponúka 3 konferenčné miestnosti a tiež izby.

Nielen rodiny s deťmi by nemali vynechať návštevu mesta Liberec (9 km), kde nájdete najstaršiu zoologickú záhradu v Českej republike, Centrum Babylon s aquaparkom, lunaparkom a ďalšími atrakciami, alebo viac než 120 rokov starú botanickú záhradu. Ujsť si nenechajte ani výlet na Ještěd (20 km).

Za športom a adrenalínom môžete vyraziť na bobovú dráhu v Janove nad Nisou (3,2 km), alebo si urobiť cyklovýlet po Jizerskej magistrále. Medzi obľúbené ciele peších výletov patrí prírodná rezervácia Rašeliniště Jizery (20,3 km) alebo rozhľadňa Cisársky kameň (13,4 km).

Pokiaľ radi navštívite aj kultúrne a historické pamiatky, pozrite sa na hrad Grabštejn (27 km), kde môžete okrem krásnych interiérov vidieť aj exponáty Veterinárneho múzea. Pútavá iste bude aj návšteva Múzea skla a bižutérie v Jablonci nad Nisou (8,7 km), meste preslávenom práve svojimi korálkami a ďalšími doplnkami.

Počas zimy oceníte, že svahy Ski areálu Bedřichov sú vzdialené len 500 m. Veľkej obľube sa však tešia aj lyžiarske areály v Hraběticiach (3,4 km), na Tanvaldskom Špičáku (11 km ) a hore Ješted (19 km).

Kde budete spať?

V areáli nájdete celkovo 4 budovy, izby sa nachádzajú v každej z nich. 3 budovy, ktoré ponúkajú aj recepciu, reštauráciu, bowling a wellness ležia pri sebe, štvrtá potom leží mimo areálu, asi 200 m od cesty, je najpokojnejšia, pretože leží pri potoku a lese, navyše sa tu nachádza sála na cvičenie jogy. V každej budove je miestnosť na odloženie obuvi (vo vnútorných priestoroch budete chodiť bosí či v prezuvkách), sušiak na lyžiarky, spoločné posedenie a tiež moderná kuchynka, v ktorej si môžete pripraviť nápoje, desiatu, či uložiť občerstvenie do chladničky.

Ubytovaní budete v komfortných izbách, pri ktorých vybavovaní bolo použité prevažne drevo, môžete sa tak naozaj naladiť na relaxačnú atmosféru okolitej prírody. Každá izba má pohodlnú posteľ, stolík s posedením, šatníkovú skriňu, televíziu, WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom.

Izba Standard ubytuje 2 osoby na manželskej posteli a ponúka navyše možnosť prístelky či detskej postieľky.

Izba Deluxe s modernejším a elegantnejším vybavením okrem lôžka pre 2 osoby tiež umožňuje prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii vám ráno pripravia raňajky v obľúbenej forme bufetu, kde si môžete dať, čo vám práve príde na chuť. Na výber sú klasické jedlá ako miešané a varené vajíčka, párky, klobásy, syry, salámy, čerstvá zelenina a ovocie, cereálie a slané aj sladké pečivo.

V prípade záujmu môžete v rezorte aj obedovať, miestna reštaurácia sa špecializuje predovšetkým na českú kuchyňu. Neoľutujete ale ani keď vyrazíte do niektorej z reštaurácií v okolí, obľúbená je napríklad talianska La Pasta.

Večeru si môžete užiť opäť v hoteli. Hlavné jedlo je servírované a vyberá sa z danej ponuky vopred. Vždy budete mať na výber z 3 jedál, jedno z nich je vegetariánske. K tomu sa môžete obslúžiť v bufete s 2-3 druhmi polievok, zeleninou, šalátmi, dresingami a tiež dezertom v podobe domácej buchty.

Kde budete relaxovať?

Pýchou rezortu je jeho wellness centrum, tu naozaj nájdete všetko, na čo pomyslíte. Nestarnúcou klasikou je sauna, v tomto prípade môžete vyberať medzi klasickou fínskou, bylinnou biosaunou alebo soľným kúpeľom. Po saunovaní si môžete oddýchnuť na ležadle v relaxačnej zóne s krásnym výhľadom na stromy.

Na rozpohybovanie vám naopak poslúži vnútorný aj vonkajší bazén, deti sa vyšantia v špeciálnom detskom bazéniku so slanou vodou. Teplota vo všetkých bazénoch (vrátane detského) sa pohybuje medzi 26-28 °C. Vhod príde tiež vírivka s horúcou vodou. Veľkým lákadlom je tiež široký výber masáží, od relaxačnej či športovej, cez shiatsu masáž, až po masáž lávovými kameňmi. K dispozícii budete mať aj rôzne kozmetické a omladzujúce procedúry. Otužilci môžu vyskúšať kúpanie v potôčiku, ku ktorému práve na tieto účely vedú schodíky.

Cestujete s deťmi?

Resort Uko je ako stvorený na dovolenku s deťmi. Rodičia určite ocenia vybavenie pre tých najmenších, ako je napr. prebaľovací pult na toalete v reštaurácii, podsedáky k stolu a detské príbory. Vďaka spoločnej kuchynke v každej budove zase môžete jednoducho uskladniť či pripraviť detské pokrmy.

Aby si zábavu počas pobytu užili aj najmenší, je pre nich pripravený detský kútik a vonkajšie ihrisko s preliezkami, hojdačkami a šmykľavkami. Zahrať si môžu futbal či bowling, ktorý má jednu z dráh bez žliabkov. Vo wellness zase oceníte bazénik so slanou vodou.

Niečo naviac

Jedným z veľkých lákadiel Resortu Uko je joga. Každý deň sa koná hneď niekoľko lekcií rôznych druhov jogy, na ktoré sa môžete prihlásiť. Vyberú si začiatočníci, pokročilí, no aj hotoví jogíni. Cvičenie prebieha v krásnej sále s presklenou stenou a výhľadom na les, potôčik a sochu Budhu. Všetko vybavenie ako podložky na cvičenie, deky, vankúše či masky na oči vám tu radi zapožičajú.

Jóga & Wellness Resort Uko

Jóga & Wellness Resort Uko

Bedřichov 300 , Bedřichov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
UBS Liberec s.r.o. IČ: 25451995


+420 734 684 666

recepce@uko.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od jazera
2,5 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
13 km
Zjazdovka
0,5 km
Bežkovanie
0,5 km

Tipy na výlet

Jizerské hory

Jizerské hory Tip na výlet

Najsevernejšie položeným pohorím nazvaným podľa rieky Jizery, ktorá tu pramení, sú Jizerské hory. Najvyššou horou českej časti je Smrk. Sú tu perfektné podmienky pre pešie i cyklistické výlety. Vydajte sa do prírodnej rezervácie Rašeliniště Jizerky, na Čertův kámen v Josefově dole alebo na rozhľadňu Císařský kámen pri Jablonci nad Nisou.

Čo okrem nádhernej prírody navštíviť?

  • Zámok Frýdlant
  • ZOO a Botanickú záhradu Liberec
  • Josefův důl a tunajšiu vodnú nádrž

Vzrušujúci zážitok ponúka bobová dráha v Janove nad Nisou. Navštívte tiež jedinečné Múzeum skla a bižutérie v Jablonci nad Nisou alebo Sklářskou osadu Kristiánov.

Viac informácií
Liberec
Liberec
Zoo Liberec
Zoo Liberec
Centrum Babylon v Liberci
Centrum Babylon v Liberci