Užite si relaxačný pobyt v atraktívnej lokalite Šumavy blízko Lipna aj Chodníka korunami stromov. V Hoteli Hořice na Šumavě pre vás budú mať pripravenú výbornú domácu stravu formou polpenzie, neobmedzený vstup do infrasauny, fľašu vína a vstupenky do miestneho múzea a na ďalšie atrakcie v okolí. Podľa variantu pobytu sa tešte aj na hodinu privátneho wellness.

O ubytovaní

Rodinný Hotel Stará Škola na Šumavě sa nachádza v obci Hořice na Šumave a len 7 km od vodnej nádrže Lipno.

Do rozprávkového Českého Krumlova (17 km) aj do Novej Pece (26 km), odkiaľ sa najlepšie vyráža k Plešnému jazeru a k najvyššiemu šumavskému vrchu Plechý, sa autom dostanete do 30 minút.

Zimnú dovolenku si môžete spestriť zimnými športami na zjazdovkách neďaleko vodnej nádrže Lipno: Skipark Frymbur (18 km) a Skiareál Lipno (30 km).

Kde budete spať?

Celková kapacita hotela je 35 pevných lôžok a prísteliek. Izby sú vybavené manželskou posteľou, nábytkom, televízorom, WiFi a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Nadšení budete určite aj z chutnej polpenzie. V hotelovej reštaurácii si vychutnáte bufetové raňajky a domáce servírované večere. V teplých dňoch môžete obdivovať pokoj a mier Šumavy z hotelovej terasy.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum s infrasaunou a vírivkou, dopriať si po celodenných športových výkonoch môžete tiež niektorú z pestrej ponuky masáží alebo kozmetických služieb.

Cestujete s deťmi?

Hotel je ideálnou voľbou pre rodiny s deťmi. V prízemí privíta deti v detskom kútiku krtko, hry a hračky. K dispozícii je pre všetkých tiež požičovňa spoločenských a kartových hier.

Niečo naviac

Využiť môžete vykurovanú úschovňu bicyklov, lyží, lyžiarok a iných športových potrieb.

Hotel Stará Škola na Šumavě

Hotel Stará Škola na Šumavě

Hořice na Šumavě 93 , Hořice na Šumavě
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Lukáš Tybitancl IČ: 72148195


+420 724 025 730

staraskola@post.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,1 km
Vzdialenosť od jazera
7 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
19 km
Bežkovanie
22 km

Tipy na výlet

Šumava

Šumava Tip na výlet

Šumava je to pravé miesto pre milovníkov aktívneho odpočinku a prírody. Čakajú tu na vás desiatky náučných chodníkov a stovky kilometrov cyklotrás. Na českej strane Šumavy nájdete päť z ôsmich ľadovcových jazier, ktoré vznikli pri procese topenia ľadovcov. Oblasť je domovom mnohých vzácnych živočíchov. Turistom sú k dispozícii návštevnícke centrá, kde môžete pozorovať vlky alebo napríklad rysy a jelene. Nezabudnuteľné zážitky nazbierate tiež pri návšteve niektorej z rozhľadní, hradov alebo technických pamiatok.

Čo nevynechať pri návšteve Šumavy?

  • Boubínsky prales
  • Černé a Čertovo jazero
  • Hrad Kašperk

Za návštevu určite stojí aj najvyšší Šumavský vodopád Bílá strž, Schwarzenberský plavebný kanál, rozhľadňa Boubín a Prameň Vltavy.

Vedľa krásnej šumavskej prírody sa môžete tešiť aj na malebné horské mestečká. Za poznaním sa vydajte do Múzea Šumavy.

Viac informácií
Vodná nádrž Lipno
Vodná nádrž Lipno
Chodník korunami stromov Lipno
Chodník korunami stromov Lipno
Boubínský prales
Boubínský prales