Aktívnu dovolenku si užijete v centre Krkonôš, priamo v Harrachove v Hoteli Anna ***. Čaká vás polpenzia a zľava na wellness a masáže. Ďalšie vyžitie nájdete v okolí - golf, tenis a samozrejme hory a množstvo možností výletov.

O ubytovaní

Hotel Anna *** sa nachádza v centre obľúbeného krkonošského strediska Harrachov. Príďte si užiť prekrásnu prírodu najvyšších českých hôr aj pestré možnosti vyžitia po celý rok!

Vyznávači zimných športov ocenia, že sa hotel nachádza priamo pod svahmi Ski areálu Harrachov, ktorý patrí k najobľúbenejším lyžiarskym strediskám u nás. Nudiť sa tu však nebudete za žiadneho počasia. Navštíviť môžete napríklad skláreň Novosad (2 km), miestny pivovar (2 km) alebo múzeum lyžovania (300 m). Počas horúcich letných dní je možné sa osviežiť na kúpalisku Zákoutí (600 m) alebo si pobyt spestriť jazdou na bobovej dráhe (1,6 km) alebo hrou minigolfu (500 m).

Nástupná stanica lanovky na Čertovu horu je vzdialená len 400 m od hotela. To využijete ako v zime pri lyžovaní, tak po zvyšok roka, kedy je vrchol hory ideálnym východiskovým bodom pre množstvo peších i cyklistických výletov. Po početných turistických chodníkoch sa môžete vydať napríklad k Mumlavskému vodopádu (1,5 km), k prameňu Labe (10 km), na rozhľadňu Štěpánka (8,5 km) alebo k ikonickej Labskej búde (10,4 km).

Milovníkom prírody odporúčame výlet na Černohorské rašeliniská (33 km), ktorého unikátny ekosystém si prezriete na náučnom chodníku alebo z vtáčej perspektívy z vyhliadkovej veže.

Okrem harrachovského ski areálu môžete počas zimného pobytu vyskúšať aj ďalšie obľúbené strediská v okolí, napríklad v Rokytnici nad Jizerou (6,5 km), na Tanvaldskom Špičáku (10 km) alebo vo Vysokom nad Jizerou (18 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete vo dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou, televíziou a WiFi pripojením.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky formou bufetu a servírované trojchodové večere si vychutnáte v príjemnej hotelovej reštaurácii. Tešte sa na českú kuchyňu aj lahodné dezerty. V hoteli radi vyjdú v ústrety požiadavkám na diétne stravovanie.

Hotel Anna ***

Hotel Anna ***

Harrachov 223 , Harrachov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Atanerš Hotels s.r.o. IČ: 24217247


+420 704 198 198

rezervace@anna-hotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie 100 Kč/deň

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fitness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
0,5 km
Bežkovanie
0,5 km

Tipy na výlet

Harrachov

HarrachovTip na výlet

Harrachov je kultúrnym aj športovým centrom západných Krkonôš. Navštíviť tu môžete jednu z najstarších sklární v Čechách s názvom Novosad, Banícke múzeum s prehliadkou ťažobnej štôlne alebo 1 000 metrov dlhú bobovú dráhu.Harrachov je tiež známym miestom skokanských súťaží a ponúka ideálne podmienky pre bežkárov v zime a cez leto pre turistiku všetkých stupňov náročnosti. Lanovka na Čertovu horu je v prevádzke po celý rok.

Viac informácií
Mumlavské vodopády
Mumlavské vodopády
Rozhľadňa Černá hora
Rozhľadňa Černá hora
Múzeá v Harrachove
Múzeá v Harrachove