Zažite pobyt v moravskej metropole s maximálnym komfortom! V Quality Hoteli Brno Exhibition Centre **** na vás čakajú vynikajúce raňajky či polpenzia, elegantné izby a najmä štýlové strešné wellness centrum s panoramatickým výhľadom na Brno. V okolí navyše nájdete množstvo skvelých atrakcií, vrátane vedecko-zábavného centra VIDA! a moderného kúpaliska Riviéra. Do historického centra ak najznámejším pamiatkam sa potom dostanete do 15 minút.

O ubytovaní

Quality Hotel Brno Exhibition Centre **** sa nachádza v Brne, v blízkosti Brnenského výstaviska (950 m) a približne 3 km od historického centra. Za zaujímavými aktivitami nemusíte cestovať ďaleko, 500 m od hotela nájdete VIDA! science centrum s interaktívnou výstavou alebo zábavný park Šmolkovia - Magický svet (500 m). Krásny Masarykov háj (2,2 km) vás pozýva na prechádzku prírodou a vyblázniť sa môžete v lesnom Jungle parku (2,8 km) alebo Jump parku (3 km) s trampolínami.

Do historického centra sa dostanete verejnou dopravou za 15 minút. Výhodou je, že väčšina historických pamiatok mesta je pohromade, takže nehrozí žiadne veľké prechádzanie. hrad Špilberk (2,8 km), Petrov vrch s Katedrálou svätého Petra a Pavla (2,6 km), námestie Svobody (2,7 km) s kontroverzným orlojom alebo Zelný trh (2,6 km) s čerstvým ovocím a zeleninou - to všetko je ľahko dostupné pešo. Prechádzku po centre si potom môžete dať pokojne ešte raz, stačí sa ponoriť do brnianského podzemia a čakajú vás úplne nové zážitky. Napríklad pod kostolom sv. Jakuba (2,9 km) leží kostnica, ktorá je s viac ako 50 000 pochovanými druhou najväčšou v Európe. Zo stien obložených lebkami sa vám naozaj bude tajiť dych.

V lete sa ochlaďte na krásnom kúpalisku Riviéra (550 m) alebo na Brnianskej priehrade (9,4 km). Celoročne je otvorené luxusné wellness centrum Infinit Maximus (9,7 km) alebo si môžete urobiť výlet do Aqualandu Moravia (36,9 km), najväčšieho aquaparku v Českej republike. V zime sú hlavnou atrakciou Brnianske vianočné trhy s tradičnými stánkami, širokou ponukou nápojov a pochúťok a takisto aj s vyzdobenou vianočnou električkou. Priamo v centre mesta sa nachádza aj klzisko na Moravskom námestí (3,1 km), kde si môžete zakorčuľovať pod známou sochou markgrófa Jošta.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 200 komfortných izieb s elegantným zariadením, klimatizáciou a WiFi pripojením. Každá izba má tiež súkromnú kúpeľňu s vaňou.

Izby Standard Twin majú rozlohu 25 m² a sú vybavené 2 oddelenými posteľami, súpravou na prípravu kávy a čaju, smart TV, písacím stolom, stolíkom s posedením a trezorom. V kúpeľni nájdete sušič vlasov a toaletné potreby.

Izby Standard Queen majú rovnakú veľkosť a prakticky rovnaké vybavenie ako možnosť Twin, rozdiel je však v usporiadaní postelí - namiesto 2 samostatných postelí majú tieto izby dvojlôžko. Tým sa uvoľní miesto pre malú rozkladaciu pohovku, ktorú možno použiť ako ďalšie lôžko.

Apartmány majú rozlohu 44 m² a pozostávajú zo samostatnej spálne s manželskou posteľou, TV, písacím stolom a z obývacej izby s veľkou rozkladacou pohovkou, veľkým stolom so stoličkami, písacím stolom a TV. K dispozícii je minibar, trezor, žehliace potreby, súprava na prípravu kávy a čaju. V kúpeľni nájdete sušič vlasov, toaletné potreby, župany a papuče.

V rodinných izbách sa v 1 izbe môžu ubytovať 2 dospelí a 1-2 deti do 12 rokov. Vybavenie izieb je štandardné - súprava na prípravu kávy a čaju, smart TV, písací stôl, konferenčný stolík so sedením, trezor, sušič vlasov a toaletné potreby.

Prepojené rodinné izby majú celkovú rozlohu 50 m² a v skutočnosti ide o 2 prepojené štandardné izby. K dispozícii teda máte 2 spálne s manželskou posteľou alebo oddelenými posteľami, TV, písacím stolom a posedením, 2 kúpeľne so sušičom vlasov a toaletnými potrebami, súpravou na prípravu kávy a čaju a 2 trezory. Izby sú určené pre rodiny s deťmi do 12 rokov.

Na čom si pochutnáte?

Hotel sa môže pochváliť gastronómiou na naozaj vysokej úrovni. Hotelovú kuchyňu môžete ochutnať v raňajkovej reštaurácii s bohatým bufetom alebo v reštaurácii Brasserie s menu plným regionálnych a medzinárodných špecialít. V lete si môžete vychutnať jedlo, šálku kávy alebo osviežujúci nápoj na jedinečnej terase v tvare plachetnice. Na posedenie poslúži aj útulný Lobby bar.

Kde budete relaxovať?

Zo strešného wellness & fitness centra Relax zóna s panoramatickým výhľadom na Brno vyjdete ako znovuzrodení. Postará sa o to fínska sauna s vonkajším ochladzovaním, vnútorná a vonkajšia relaxačná miestnosť, vonkajšia súkromná vírivka pre 5 osôb, z ktorej môžete pozorovať západ slnka nad Pisárkami, široká ponuka relaxačných masáží a MiniGym s profesionálnymi posilňovacími strojmi.

Niečo naviac

V zóne Play & Chill out si môžete zahrať biliard, šípky, stolný futbal či iné stolové hry. Denne sa tu tiež premietajú TV prenosy významných športových udalostí.

Quality Hotel Brno Exhibition Centre ****

Quality Hotel Brno Exhibition Centre ****

Křížkovského 20 , Brno
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
CPI Hotels a.s. IČ: 47116757


+420 543 122 018

reservations.qbex@q-hotels.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 550 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Vzdialenosť od lomu
13 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,6 km

Tipy na výlet

Brno

Brno Tip na výlet

Brno, alebo inak Štatl či Oltec, ako hovoria mestu miestni, je moravská metropola svetového významu, aj napriek tomu si však zachováva skvelú priateľskú atmosféru a privíta vás nežnou, materskou náručou. Či už túžite po pokoji, kultúrnych zážitkoch či zaujímavých pamiatkach, v Brne dostanete dosť z každého. Mesto žije rôznymi festivalmi, je domovom slávnych divadelníkov i hudobníkov, prvotriednych reštaurácií a krčmičiek. V Brne sa rozhodne nudiť nebudete.

Čo nevynechať pri návšteve Brna:

  • Hrad Špilberk
  • Katedrálu sv. Petra a Pavla
  • Vila Tugendhat, pamiatku UNESCO
  • Navštívte tiež Labyrint pod Zelným trhom, Starú radnicu s tzv. Brnianskym drakom v priechode a vyhliadkovou vežou, Kostnicu u sv. Jakuba alebo Hvezdáreň a planetárium Brno.

Na svoje si prídu aj milovníci prírody. Vydajte sa k Brnianskej priehrade, kde je k dispozícii niekoľko pláží, športovísk aj požičovňa vodných bicyklov. Nezabudnuteľný zážitok si odnesiete z plavby výletnou loďou, ktorá Vás zavezie napríklad až ku hradu Veveří. Kúsok od priehrady sa nachádza brnianska ZOO.

Viac informácií
Brnenské podzemie
Brnenské podzemie
VIDA! science centrum
VIDA! science centrum
Aqualand Moravia
Aqualand Moravia