Vyrazte do Hartmaníc - brány Šumavy, ubytujte sa v Hoteli Vintíř a užite si rodinnú dovolenku alebo aktívny víkend v prírode národného parku. Bicykle si vezmite so sebou, uskladníte ich v uzamykateľnej úschovni a poriadne ich využijete pri zaujímavých výletoch. V hotelovej reštaurácii sa navyše môžete tešiť na výbornú polpenziu.

O ubytovaní

Hotel Vintíř sa nachádza v obci Hartmanice na okraji Národného parku Šumava, len 3 minúty chôdze od Horskej synagógy z 19. storočia. Je pomenovaný po svätom Vintířovi - patrónovi Šumavy. V krásnej prírode národného parku, bohatej na výletné ciele a ďalšie atrakcie, si užijete skvelú dovolenku v každom ročnom období.

V teplejších mesiacoch si môžete vychutnať prechádzky a cyklistické výlety - vyberte sa na Hamižnú náučnú trasu alebo Trasu Ryžovania zlata, obe venované histórii „zlatej horúčky“ na Šumave. V neďalekých Sušiciach (9,7 km) sa môžete osviežiť na kúpalisku a pokochať sa výhľadom na okolie z vodnej nádrže Faustinka, vyhliadky Svatobor alebo vyhliadky Žižkův vrch. V Kašperských horách nájdete Hrad Kašperk (16,6 km), Múzeum Šumavy (10,8 km), Múzeum historických motocyklov (10,9 km) alebo Cestu lesných hier.

V zime si môžete užiť veľa zábavy na lyžiach, snowboarde alebo bežkách. Najbližšie lyžiarske stredisko je Lyžiarske stredisko Hartmanice (700 m), kde nájdete 600 m dlhý lyžiarsky svah. V príjemnej dojazdovej vzdialenosti nájdete aj lyžiarske strediská Kašperské Hory (11,4 km) so 4 zjazdovkami, Nad nádražím - Belveder (19,2 km) so 7 zjazdovkami, Špičák (22,9 km) - ktorý ponúka 14 zjazdoviek, Nové Huty (26,1 km) a Kubova huť (41 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej štvorlôžkovej izbe Standard s rozlohou 32 m². Izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a je vybavená manželskou posteľou, 2 samostatnými lôžkami, TV, WiFi pripojením, mini chladničkou a rýchlovarnou kanvicou.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia sa zameriava najmä na poctivé české jedlá z kvalitných surovín. Pýši sa tiež slnečnou terasou s vonkajším posedením, kde si môžete vychutnať šálku kávy alebo pohár obľúbeného nápoja s krásnym výhľadom na horu Hamižná.

Cestujete s deťmi?

V reštaurácii sú pre malých stravníkov pripravené detské stoličky, potom sa môžu zabaviť v detskom kútiku, ktorý sa nachádza v salóniku. V prípade potreby sú v hoteli na zapožičanie aj 2 detské postieľky.

Niečo naviac

Väčším nezbedníkom príde vhod stolný futba, k pokojnejšiemu odpočinku môžete využiť spoločenskú miestnosť s knižnicou. Nechýba ani uzamykateľná úschovňa bicyklov.

Hotel Vintíř

Hotel Vintíř

Hartmanice 69 , Hartmanice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Jakub Fiala IČ: 14341352


+420602288336

vintirhotel@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
500 Kč/pobyt
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
60 m
Zjazdovka
0,7 km
Bežkovanie
0,7 km