V libereckom Hoteli Arena *** zažijete ideálny pobyt pre športovo založených cestovateľov, či už vyrážate ako pár, alebo rodina s deťmi. Budete len kúsok od Ještědu a ďalších dominánt Liberecka, tešiť sa môžete na zaujímavé výlety, využitie športoviska Sport Parku Liberec, vonkajšiu posilňovňu alebo detské ihrisko a mnoho ďalšieho. Energiu navyše načerpáte vďaka výdatným raňajkám.

O ubytovaní

Na rodinnú alebo aktívnu dovolenku len do Hotela Arena ***! V priľahlom Sport Parku Liberec nájdete široké spektrum vonkajších a vnútorných športovísk, kde si môžete zahrať až 35 rôznych športov, ako je tenis, bowling alebo atletika. Deti sa zabavia v obľúbenej Zoo Liberec (4,2 km), kde môžu vidieť biele tigre, alebo v neďalekom Centre Babylon (1,1 km). To zahŕňa aquapark so saunovým svetom, obrovský Funpark, Lunapark, iQPark a iQLandiu s interaktívnymi výstavami a mnoho ďalšieho.

Tešiť sa môžete aj na zaujímavé výlety a krásne pamiatky. Známa dominanta Libereckého kraja Ještěd je vzdialená len 5 km a môžete sa na ňu vybrať buď pešo, alebo lanovkou. Navštíviť môžete aj Libereckú radnicu z 19. storočia (2,3 km), Severočeské múzeum (3,1 km) alebo Galériu umenia (3 km). Alebo sa vyberte na túru po krásach Jizerských hôr - preskúmajte známe Jizerské rašelinisko (35 km) a vystúpte na najvyššiu horu Smrk (29 km). Návštevníkov láka aj neďaleký Jablonec nad Nisou (11,3 km) s múzeom skla a bižutérie a niekoľkými rozhľadňami.

A čo v zime? Užite si bežecké lyžovanie a skvelú lyžovačku. Zjazdovky Ještěd sú vzdialené len asi 4 km a lyžovať môžete na 12 zjazdovkách všetkých stupňov náročnosti. Menšie lyžiarske strediská v Janove nad Nisou (14 km), Lyžiarske stredisko Severák (17,1 km) s 10 vlekmi a malou obchádzkou sa dostanete aj na Tanvaldský Špičák (22,6 km) a do ďalších atraktívnych lyžiarskych stredísk.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlne zariadenej izbe, v ktorej nájdete WiFi, TV, telefón, malú chladničku a vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom. Niektoré izby sa môžu pochváliť aj balkónom s výhľadom na hrebeň Ještědu.

  • Dvojlôžkové izby majú rozlohu 28 m² a sú vybavené manželskou posteľou alebo dvoma samostatnými lôžkami a pracovným stolom. Niektoré umožňujú aj prístelku a k dispozícii je aj možnosť bezbariérového prístupu.

  • Rodinné izby majú rozlohu 55 m² a pozostávajú z dvoch samostatných izieb s manželskou posteľou/jednolôžkom. S možnosťou prístelky sa v rodinnej izbe môže ubytovať až 6 osôb.

Na čom si pochutnáte?

Načerpajte energiu na všetky športové aktivity v modernom bistre Arena. Tu sa môžete vždy najesť do sýtosti, najmä českej a zahraničnej kuchyne. Súčasťou bistra je aj široký výber čapovaných pív a v neposlednom rade aj priame prenosy z vonkajších zápasov Bílí Tygři Liberec. Na rýchle občerstvenie sú k dispozícii aj automaty vo vstupnej hale.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotelovej budovy je aj rehabilitačné centrum Sport Park Medical, ktoré ponúka športové, rekondičné a relaxačné masáže.

Cestujete s deťmi?

Deti budú mať možnosť hrať sa na vonkajšom ihrisku.

Niečo naviac

Pre milovníkov aktívnej zábavy je k dispozícii vonkajšia posilňovňa, požičovňa športových potrieb, úschovňa bicyklov a in-line dráha. Zabaviť sa môžete aj na ihriskách priľahlého Sport Parku Liberec (50 m), kde si môžete zahrať tenis, bedminton, stolný tenis alebo plážový volejbal.

Hotel Arena ***

Hotel Arena ***

Jeronýmova 570/22 , Liberec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SFM Liberec s.r.o. IČ: 4456118


+420 488 048 111

info@hotelarena.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 180 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detské ihrisko
Baby friendly
Minibar

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Zastávka
50 m
Aquapark
1 km
Zjazdovka
4 km
Bežkovanie
4 km

Tipy na výlet

Liberec

Liberec Tip na výlet

Liberec je mesto na severe Čiech siahajúce svojou históriou do 13. storočia. Mnoho ľudí si ho spojí iba s vysielačom Ještěd, mesto má ale svoje vlastné zaujímavosti. Za akýsi symbol obce môžeme považovať novorenesančnú radnicu, nájdeme tu ale aj krásne pamiatky baroka a klasicizmu.

Čo by ste nemali v Liberci minúť:

  • Centrum Babylon
  • ZOO Liberec
  • Botanickú záhradu
  • Nezabudnite ani na moderné vedecké centrum iQLANDII s planetária, DinoPark alebo Technické múzeum.

Za relaxáciou zamierte do aquaparku s wellness centrom, ktoré je zariadené v štýle antických kúpeľov. Aquapark je súčasťou centra Babylon.

Viac informácií
Zoo Liberec
Zoo Liberec
Ještěd
Ještěd
Vodná nádrž Josefův Důl
Vodná nádrž Josefův Důl