Doprajte si pobyt plný elegancie, dobrej gastronómie a kvalitného odpočinku v Karlových Varoch. Park Spa Hotel Sirius **** ponúka množstvo liečebných procedúr. Tešte sa na chutnú polpenziu/plnú penziu, vstup do Alžbětiných lázní či sauny podľa vášho výberu, alebo na 5 procedúr ako je napríklad klasická masáž či rašelinový zábal.

Overené Travelkingom

“Lepšie umiestnenie hotela v Karlových Varoch sme si ani nemohli priať! Personál bol veľmi ochotný a vybavenie hotela perfektne prispôsobené na kúpeľný pobyt. Izba bola priestranná a čistá. Potešili nás maličkosti ako misa s ovocím či župany. Raňajky boli bohaté a večere chutné. Procedúry, ktoré sme vyskúšali, nám dodali energiu na prehliadku kúpeľov. Centrum mesta je z hotela vzdialené len pár krokov, takže sme si vychutnali prechádzku pozdĺž rieky aj posedenie s nápojmi v parku vedľa Sadovej kolonády. ” Prečítajte si celú recenziu

Fanni Soós - Marketingový tím
Osobne overené v: Júli 2022

O ubytovaní

Park Spa Hotel Sirius **** sa nachádza priamo v historickom centre Karlových Varov a ponúka krásny výhľad na Dvořákove sady (190 m). Kúpeľné kolonády, historické pamiatky aj krásnu prírodu tak budete mať doslova pár krokov od ubytovania - Becherova vila (400 m), Tržní kolonáda (650 m), Vřídelní kolonáda (800 m) alebo napríklad Múzeum Jana Bechera (1 km) už čakajú len na vás.

A čo by to bolo za návštevu Varov bez relaxácie v kúpeľoch. Medzi dominanty mesta patria historické Alžbětiny lázně (650 m), založené v roku 1906, ktoré patria k najväčším odberateľom žriedlovej vody v Karlových Varoch. Pod jednou strechou tu nájdete plavecký bazén, relaxačný bazén, infrasaunu, soľnú jaskyňu a ďalšie. Budova kúpeľov je navyše jednou z najkrajších v meste.

Odporúčame tiež návštevu lesoparku, či už prechádzkou po známych vyhliadkach – Jelení skok (650 m), Tři kříže (1,4 km) a ďalších, alebo lanovkou, ktorá vás vyvezie až k rozhľadni Diana (1 ,9 km) s areálom plným atrakcií, vrátane Motýlieho domu Papilonia. Vydať sa môžete tiež do zvernice Svatý Linhart (2,6 km), kde na ploche niekoľkých desiatok hektárov žijú jelene, daniele a diviaky.

Počas zimy si nenechajte ujsť krásne vianočné trhy, ktoré Karlove Vary rozžiaria v adventnom období. Po celý rok je potom otvorený Vianočný dom (4,8 km), kde môžete načerpať sviatočnú atmosféru v Múzeu Vianoc, Kúzelnom mestečku a Múzeu plyšových medvedíkov. Týchto plyšových spoločníkov tu majú dokonca viac než 12 000.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 23 elegantných izieb. Každá je vybavená satelitnou televíziou, telefónom, rádiom, WiFi pripojením, trezorom, minibarom a vlastnou kúpeľňou s fénom.

  • Jednolôžkové izby merajú 18 m² a majú výhľad do dvora. Okrem jednolôžkovej postele v izbe nájdete aj kreslo na posedenie a písací stôl so stoličkou.

  • Dvojlôžkové izby majú plochu 18-26 m² a môžu mať výhľad do dvora alebo na Dvořákove sady. K vybaveniu patrí manželská posteľ alebo 2 oddelené lôžka, malé posedenie a písací stôl.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii sa tešte na pokrmy českej a medzinárodnej kuchyne, v ponuke bývajú aj rôzne diétne jedlá. K dispozícii je tiež presklená kaviareň Chocolade & Sweet , kde si môžete dať kávu s dezertom či pohár vína.

Kde budete relaxovať?

Za relaxáciou a liečebnými procedúrami zamierte do hotelového Balneo centra, ktoré ponúka bohatú ponuku procedúr, ale aj hotelového lekára a kvalitne vyškolený personál. Doprajte si vírivý kúpeľ, navštívte jednu z troch sáun a vyskúšajte zázračné účinky karlovarských zdrojov počas oxygenoterapie, inhalácie a zábalov.

Park Spa Hotel Sirius ****

Park Spa Hotel Sirius ****

Zahradní 407/3 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
VARKA group s.r.o. IČ: 28005147


+420 353 434 612

reservation@hotel-sirius.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
200-600 Kč na okolitých parkoviskách

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,2 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
17 km

Tipy na výlet

Karlove Vary

Karlove Vary Tip na výlet

Karlove Vary boli založené už v roku 1350 na povel Karla IV. História liečby tu trvá už viac ako 660 rokov. Zlatú éru a najväčší rozkvet ale kúpele zažívajú až od 18. a 19. storočia, kedy získavajú celosvetový ohlas a tiež dnešnú architektonicky úchvatnú podobu. Liečivé pramene tu pomocou termálnych kúpeľov a pitné kúry pomáhajú na liečbu ochorení pohybového a tráviaceho ústrojenstva a pri poruchách látkovej výmeny.

Najkrajšie kolonády Karlových Varov:

  • Tržná kolonáda
  • Mlynská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelná kolonáda
  • Všetky kolonády ukrývajú pramene, ktoré môžete ochutnať. Kúpte si v jednom z miestnych stánkov kúpeľný pohárik a vydajte sa na prieskum. K odpočinku je k dispozícii veľké množstvo lavičiek. Posaďte sa a vychutnávajte nezabudnuteľnú atmosféru.

Pri návšteve mesta by ste nemali vynechať niekoľko pamiatok a atrakcií. Patrí k nim pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, rozhľadňa Diana, pri ktorej sa nachádza Motýlí dom a výletné reštaurácie, sklárne Moser a Návštevnícke centrum Becherovka. K prechádzkam kúpeľným lesom pozýva niekoľko vyhliadok. Najznámejšia je vyhliadka Jelení skok, jeden zo symbolov mesta. K Varom neodmysliteľne patria aj tradičné kúpeľné oplátky. Pri prechádzkach mestom si ich môžete vychutnávať jednotlivo v podobe horúcej oblátky. Celé balenia sú potom v ponuke aj v darčekovom prevedení a v mnohých príchutiach.

Viac informácií
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varoch
Bazénové centrum v Karlových Varoch
Múzeum Becherovky
Múzeum Becherovky