Užite si pobyt v Brne, ktoré ponúka množstvo krásnych pamiatok, kúzelných miest a zaujímavých atrakcií. Ubytujte sa v luxusnom 4* Cosmopolitan Bobycentre a k dokonalému pobytu vám nebude chýbať vôbec nič. V cene je zahrnutá výborná polpenzia, vstup do wellness s bazénom a saunou aj neobmedzené fitness.

O ubytovaní

Známy Cosmopolitan Bobycentrum **** nájdete v časti mesta Brno-stred a neďaleko časti Královo Pole. Hotel bol otvorený v roku 1993, následne prešiel v roku 2018 rekonštrukciou. Pokiaľ by vám bohaté športové a wellness vyžitie v hoteli nestačilo, vždy môžete vyraziť von a preskúmať, čo Brno ponúka. Len 800 m od hotela je známa Vila Tugendhat, ďalej park Lužánky a Botanická záhrada a arborétum Mendelovej univerzity. Centrum mesta s množstvom pamiatok, atrakcií aj obchodov je vzdialené 3 km od hotela.

Výhodou je, že väčšinu historických dominánt tu nájdete pekne pohromade, nehrozí tak žiadne veľké prechádzanie. Hrad Špilberk (2,6 km), kopec Petrov s katedrálou sv. Petra a Pavla (3,3 km), námestie Slobody (3,2 km) s kontroverzným orlojom či Zelný trh (3,4 km) s čerstvým ovocím a zeleninou – všetko obídete pohodlne pešo. Prechádzku po centre si potom môžete pokojne dať ešte raz, stačí sa vnoriť do brnenského podzemia a čakajú vás úplne nové zážitky. Pod kostolom sv. Jakuba (3,2 km) napríklad leží kostnica, ktorá je s viac ako 50 000 pochovanými druhou najväčšou v Európe. Zo stien obložených lebkami sa vám naozaj bude tajiť dych.

Brno je bohaté nielen na pamiatky, ale aj zábavné vyžitie. Aktívnejší jedinci sa môžu vyšantiť na trampolínach v JumpParku (6,1 km), milovníkov relaxu zase uchváti wellness komplex Infinit Maximus (11 km). Výlet do prírody si užijete napríklad v zvernici Holedná (8,6 km) s diviakmi, danielmi a muflónmi, zvieratká ale môžete obdivovať aj v centre mesta, v Motýlím dome Papilonia (3,3 km). Pokiaľ vyrážate do Brna v adventnom období, rozhodne si vyhraďte čas na návštevu vianočných trhov, ktoré dodávajú mestu priam rozprávkovú atmosféru.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej zo 141 priestranných izieb s moderným, štýlovo vybaveným interiérom a krásnym výhľadom na Brno. Izba Standard má rozlohu 30 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo 2 oddelenými jednolôžkami, pracovným stolom a stolíkom s posedením. K dispozícii budete mať aj satelitnú televíziu, telefón, WiFi pripojenie, klimatizáciu, minibar a tiež vlastnou kúpeľňou s vaňou a sprchou.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je hneď niekoľko gastronomických podnikov. Napríklad kaviareň Bruno Café & Restaurant s kvalitnou kávou Caffé Trieste Varesina, lahodnými domácimi dezertmi a medzinárodnou kuchyňou. V hotelovom komplexe sa tiež nachádza Bowling Pub Cosmo Sky Lounge, steaková reštaurácia Grill Bar Boby a luxusná sushi reštaurácia Mori.

Kde budete relaxovať?

Od začiatku roka je tu novo tiež wellness centrum. Užite si tu suchú saunu, relaxačný bazén aj masáže.

Niečo naviac

Cosmopolitan Bobycentrum **** ponúka bohaté možnosti vyžitia – nájdete tu fitness centrum s plochou 1 850 m² a viac ako 75 strojmi, squash, bowling a laser show arénu, v ktorej sa koná mnoho kultúrnych akcií.

Cosmopolitan Bobycentrum ****

Cosmopolitan Bobycentrum ****

Sportovní 559/2A , Brno
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
CZECHOTEL s.r.o. IČ: 05637279


+420 777 738 764

reservations@hotelcosmopolitan.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 13:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc - len do 10 Kg a po predošlej dohode s hotelom
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Zastávka
100 m
Aquapark
8,4 km
Zjazdovka
16 km

Tipy na výlet

Brno

Brno Tip na výlet

Brno, alebo inak Štatl či Oltec, ako hovoria mestu miestni, je moravská metropola svetového významu, aj napriek tomu si však zachováva skvelú priateľskú atmosféru a privíta vás nežnou, materskou náručou. Či už túžite po pokoji, kultúrnych zážitkoch či zaujímavých pamiatkach, v Brne dostanete dosť z každého. Mesto žije rôznymi festivalmi, je domovom slávnych divadelníkov i hudobníkov, prvotriednych reštaurácií a krčmičiek. V Brne sa rozhodne nudiť nebudete.

Čo nevynechať pri návšteve Brna:

  • Hrad Špilberk
  • Katedrálu sv. Petra a Pavla
  • Vila Tugendhat, pamiatku UNESCO
  • Navštívte tiež Labyrint pod Zelným trhom, Starú radnicu s tzv. Brnianskym drakom v priechode a vyhliadkovou vežou, Kostnicu u sv. Jakuba alebo Hvezdáreň a planetárium Brno.

Na svoje si prídu aj milovníci prírody. Vydajte sa k Brnianskej priehrade, kde je k dispozícii niekoľko pláží, športovísk aj požičovňa vodných bicyklov. Nezabudnuteľný zážitok si odnesiete z plavby výletnou loďou, ktorá Vás zavezie napríklad až ku hradu Veveří. Kúsok od priehrady sa nachádza brnianska ZOO.

Viac informácií
Brnianska priehrada
Brnianska priehrada
Hrad Špilberk
Hrad Špilberk
Aqualand Moravia
Aqualand Moravia