Užite si zaslúžený odpočinok v Karlových Varoch! Ubytujte sa v Hoteli Esplanade ****, ktorý stojí priamo na brehu rieky, a budete len kúsok od Tržnej, Mlýnskej a ďalších kolonád. Pred korzovaním po meste sa vždy posilníte výdatnými raňajkami a cez deň môžete využiť aj zľavy do niekoľkých reštaurácií.

O ubytovaní

Hotel Esplanade sa nachádza priamo v kúpeľnom centre Karlových Varov, na brehu rieky Teplá a v dochádzajúcej vzdialenosti ku všetkým najznámejším kolonádam a ďalším atrakciám. Ponúka ubytovanie v dobovom štýle, ale so všetkým komfortom, ide tak o ideálne miesto na kúpeľnú dovolenku.

Prechádzku po kolonádach začnite u tej najbližšej, Vřídelní, a pokračujte cez Zámockú a Mlýnsku kolonádu až k Sadovej. Prejsť si môžete tiež krásne Dvořákove sady, Smetanove sady s pôsobivú budovou Alžbětiných lázní a dôjdete až k Múzeu Becherovky, kde na vás čaká zaujímavá expozícia venovaná tomuto tradičnému nápoju. Odporúčame tiež návštevu lesoparku, či už prechádzkou po známych vyhliadkach – Jelení skok, Tři kříže a ďalšie, alebo lanovkou, ktorá vás vyvezie až k rozhľadni Diana.

Počas zimy si kúpeľný pobyt môžete spestriť lyžovačkou na zjazdovkách skiareálov Boží Dar, Klínovec alebo v Jáchymove. Pokiaľ radšej zostávate v meste, nenechajte si ujsť krásne vianočné trhy, ktoré Karlove Vary rozžiaria v adventnom období. Po celý rok je potom otvorený Vianočný dom, kde môžete načerpať sviatočnú atmosféru v Múzeu Vianoc, Kúzelnom mestečku a Múzeu plyšových medvedíkov. Týchto milých chlpáčov tu majú dokonca cez 12 000.

Na čom si pochutnáte?

Raňajky sa podávajú v neďalekej reštaurácii La Famiglia, vzdialenej cca 2 minúty chôdze. Pochutnať si môžete aj v partnerských reštauráciách Beer House, Plzenka a Café Elefant

Hotel Esplanade ****

Hotel Esplanade ****

Stará Louka 373/6 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Carlsbad Hotels Group s.r.o. IČ: 09253335


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Hotel nemá vlastné parkovisko

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
60 m
Zastávka
0,1 km

Tipy na výlet

Vřídlo a Vřídelní kolonáda

Vřídlo a Vřídelní kolonáda Tip na výlet

Vřídlo, najteplejší a najvýdatnejší prameň, je jedným zo symbolov Karlových Varov. Až 72 °C horúci gejzír minerálnej vody nájdete v srdci Vřídelní kúpeľnej kolonády. Vřídlo tryská až do výšky 12 metrov a za minútu vydá až 2 000 litrov vody. Jeho podzemná časť je hlavným zdrojom termálnej vody pre všetky kúpeľné zariadenia. Časť unikátneho podzemia môžete navštíviť vďaka exkurznej trase Podzemné Vřídla. Táto voda sa využíva na liečebné a pitné kúry.

Viac informácií
Tržná kolonáda
Tržná kolonáda
Zámocké kúpele
Zámocké kúpele
Zámocká kolonáda
Zámocká kolonáda