Vyskúšajte na vlastnej koži blahodarné účinky liečivej termálnej vody z budapeštianskeho Margitinho ostrova. V špičkovo vybavenom Aronia Spa & Wellness nájdete dva termálne bazény, plavecký bazén, saunový svet aj moderný fitness. Skrátka všetko na skvelú regeneráciu tela aj mysle.

Objavte oázu pokoja a relaxácie v samotnom srdci maďarskej metropoly. Aronia Spa & Wellness je súčasťou luxusného hotela Aquincum ležiaceho na exkluzívnom mieste na nábreží Dunaja v mestskej časti Budín.

Ponorte sa do dvoch bazénov s termálnou vodou a užite si jej blahodarné účinky na svaly, kĺby a krvný obeh. Pramene neďalekého Margitinho ostrova sú bohaté na vápnik, horčík, hydrogénuhličitan, sodík a soľ (v nízkej koncentrácii) a pomáhajú zmierňovať bolesti, znižovať stres a regenerovať celé telo.

Ďalej tu nájdete plavecký bazén. Za dôkladným zohriatím tela zavítajte do saunového sveta, ktorého súčasťou sú fínske sauny (oddelené pre mužov a pre ženy), infra sauna a parná kabína.

Dopriať si môžete tiež mnoho druhov masáží a liečebných procedúr, ktoré relaxáciu povýšia na ďalšiu úroveň a zaistia, že sa po pobyte vo wellness budete cítiť ako znovuzrodený.

Milovníkov endorfínov zase poteší skvele vybavené fitness centrum.