Kam inam vyraziť za relaxom ako do najobľúbenejších maďarských kúpeľov? Ubytujte sa vo VitalMED Hoteli ****, ktorý je priamo prepojený s termálnymi kúpeľmi. Za bazénmi, saunovým svetom a nespočetným množstvom atrakcií to tak budete mať naozaj len pár krokov a navyše sa vyhnete dlhým radom pri vstupe. Komfortné zariadenie izieb a bohatá polpenzia sú príjemným bonusom ku skvelým zážitkom, ktoré vás v Sárvári čakajú.

O ubytovaní

VitalMed Hotel **** sa nachádza priamo v komplexe termálnych kúpeľov Sárvár, stačí tak urobiť len pár krokov a už ste pri bazéne alebo vo vírivke. Do kúpeľov vstupujete priamo z hotela, a tak sa vyhnete radám pri vstupe. Po celý rok si v obrovskom kúpeľnom areáli užijete veľa zábavy aj odpočinku, či už vyrážate v páre alebo s celou rodinou.

Termálne kúpele Sárvár patria medzi najobľúbenejšie kúpele v celom Maďarsku. Ich prednosťou sú nielen moderné služby, ale aj neuveriteľná rozloha areálu, ktorá dosahuje 55 000 m². Z toho vyše 3 600 m² tvorí vodná plocha vnútorných a vonkajších bazénov. Deti sa môžu tešiť na šmykľavky, tobogany a detský kútik, rodičia si oddýchnu vo vírivke alebo plaveckom bazéne.

V liečebných kúpeľoch Sárvár na vás čakajú dva vonkajšie a tri vnútorné bazény s termálnou liečivou vodou s teplotou až 38 °C. Zohrejete sa aj v saunovom svete s fínskymi a soft saunami, aroma kabínou a parným kúpeľom. Súčasťou wellness zóny je ďalej vírivka, zážitkové sprchy a Kneippov chodník. V parných dňoch strávite príjemné chvíle na letnom kúpalisku so športovým vyžitím, bazénmi, pirátskou loďou pre detských dobrodruhov a množstvom ďalších atrakcií.

Až vás leňošenie v kúpeľoch unaví, vydajte sa za poznaním do centra malebného mestečka Sárvár (1,7 km). Navštívte hrad Nádasdy (1,6 km) s umeleckou galériou alebo krásne arborétum (1,2 km) s viac ako 300 druhmi stromov a kríkov, ktoré pozýva na príjemnú popoludňajšiu prechádzku. Na Kossuthovom námestí (1,4 km) si potom nezabudnite prezrieť fontánu so svetelnými a zvukovými efektmi. Za dobrodružstvom sa vydajte do Sárvár Adventure Parku (560 m), ktorý ponúka lanový park, lezeckú stenu, lukostreľbu alebo napríklad ryžovanie zlata.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 26 komfortne vybavených izieb s možnosťou prístelky. Súčasťou každej z nich je vlastná kúpeľňa s vaňou, fénom a toaletou. Izby sú klimatizované, a tak vám bude príjemne aj v horúcich dňoch. K väčšine izieb patrí balkón s výhľadom na kúpeľnú záhradu alebo na ulicu.

Na výber máte z týchto variantov:

  • Dvojlôžková izba alebo Dvojlôžková izba superior: Dvojlôžkové izby s manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami sú vybavené posedením, šatníkovou skriňou, písacím stolom a satelitnou televíziou. Využívať je možné trezor, minibar a bezplatné pripojenie k WiFi. Do izby je možné umiestniť až dve prístelky.

  • Rodinná izba alebo Apartmán: Hotel ponúka komfortné podmienky pre rodiny s deťmi, ktoré sa môžu ubytovať v apartmáne alebo rodinných izbách. Apartmány majú obývaciu izbu, spálňu a dve kúpeľne a hodia sa až pre 6 osôb. Rodinné izby ubytujú 4 osoby a vzniknú prepojením dvoch dvojposteľových izieb. Súčasťou vybavenia apartmánu aj rodinnej izby je posedenie, šatníková skriňa, písací stôl, satelitná televízia, minibar a trezor. Samozrejmosťou je pripojenie k WiFi zadarmo.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je príjemná reštaurácia, kde sa každé ráno podávajú bohaté raňajky formou bufetu. Na výber je čerstvé pečivo, syry a údeniny, müsli s jogurtom, množstvo ovocia a zeleniny pre zdravý začiatok dňa a, samozrejme, aj ovocné šťavy, káva a čaj.

V Hoteli Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa ****, ktorý je s VitalMed Hotelom prepojený chodbou, sa podávajú pestré večere formou bufetu.

V areáli termálnych kúpeľov sú bohaté možnosti občerstvenia, a tak počas relaxovania potešíte aj svoje chuťové poháriky. Stánky vonku a vo vnútri ponúkajú drobné občerstvenie, hlavné jedlá a alkoholické aj nealkoholické nápoje.

Kde budete relaxovať?

VitalMed Hotel **** je súčasťou areálu termálnych kúpeľov Sárvár. Bazény s termálnou vodou, atrakcie aj wellness centrum tak budete mať na dosah ruky. V hoteli si doprajete širokú škálu rozmaznávacích procedúr, ako sú masáže, kúpele alebo ajurvédske terapie. Nechýba ani ponuka liečebných procedúr. Vášmu zdraviu prospeje inhalácia, liečebné masáže, kyslíková terapia alebo bahenný zápal. Vždy sa o vás postarajú šikovné ruky profesionálov, ktorí dokážu divy.

V rámci kúpeľov Sárvár môžete navštíviť saunový svet s fínskymi a soft saunami, parným kúpeľom a aroma komorou. Nechýba tu ani vírivka a, samozrejme, množstvo zážitkových, relaxačných a plaveckých bazénov.

Cestujete s deťmi?

Hotel má čo ponúknuť aj tým najmenším návštevníkom, ktorí sa vyhrajú v detskom kútiku so spoločenskými hrami, hračkami a zábavným programom. V detskom kráľovstve na deti dohliadnu vychovávateľky a rodičia si tak môžu dopriať chvíle odpočinku.

Páčiť sa ratolestiam bude aj v samotných kúpeľoch a na vonkajšom kúpalisku, kde sa nachádza mnoho skvelých atrakcií, ako sú tobogany, šmykľavky alebo pirátska loď.

Niečo naviac

Pre aktívnych návštevníkov, ktorí nechcú vyjsť z formy, je v hoteli fitness centrum s modernými kardio prístrojmi, posilňujúcimi strojmi aj profesionálnymi trénermi.

Vonku si zahráte petanque, vyskúšate vodnú gymnastiku, kruhový tréning alebo ďalší z pripravených športových programov.

VitalMED Hotel ****

VitalMED Hotel ****

Vadkert u. 1 , Sárvár
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sárvári Gyógyfürdő Kft IČ: 18-09-104337


06 95 523 700

info@vitalmedhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0 m
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Kúpele Sárvár

Kúpele Sárvár Tip na výlet

Maďarské kúpeľné mesto Sárvár je ďalšie krásne mestečko s kúpeľmi, ktoré sú naozaj na úrovni. Schádzajú sa sem ľudia z celej Európy, a to najmä za dvomi druhmi tunajšej liečivej vody. V okolí Sárváru totiž vyvierajú dva pramene liečivej vody: prvý z hĺbky 1 200 metrov s teplotou 43 °C a druhý z hĺbky 2 000 metrov s teplotou 83 °C s vysokým obsahom soli. V kúpeľoch Sárvár si užijú všetky vekové skupiny. Budova s rozlohou 5 000 m² so stredomorskou atmosférou ponúka mnoho vyžitia ako pre seniorov, ktorí využijú najmä liečebné časti kúpeľov, tak aj pre páry či rodiny s deťmi, ktoré zas ocenia relax i zábavu v zážitkovej časti.

Bazény v liečebnej časti kúpeľov:

  • vonkajší zážitkový bazén (32 –⁠ 33 °C)
  • vnútorný zážitkový bazén (32 –⁠ 34 °C)
  • vnútorný zážitkový bazén s liečivou vodou (34 – 36 °C)
  • vnútorný liečebný bazén (36 –⁠ 38 °C)
  • vonkajší liečebný bazén (36 °C)

Bazény a ďalšie priestory v zážitkovej časti:

  • bazén s umelými vlnami (detský zážitkový bazén so šmykľavkami a hračkami pre najmenších)
  • veľká vírivka
  • detský bazén so šmykľavkami, vodným delom a striekacou bránou
  • široká rodinná šmýkačka pre spoločné zážitky
  • zelená rúrková šmýkačka
  • 3 obrie šmykľavky vnútri aj mimo budovy
  • detský kútik s vychovávateľkou, kde je k dispozícii stráženie detí zdarma
  • svet batoliat: kuchynka, prebaľovací miestnosť, tepidárium, detský kútik, odpočiváreň
  • 25 m dlhý plavecký bazén
  • rozsiahle odpočinkové priestory
  • obrovská terasa na opaľovanie

Zájsť si môžete i do saunového sveta, kde na vás čaká fínska sauna, parný kúpeľ, aromasauna a ďalšie atrakcie zaisťujúce odpočinkový zážitok.

Miestna termálna voda je veľmi vhodná na liečbu ochorení pohybového ústrojenstva, rehabilitáciu po ochoreniach a športových zraneniach, v prípade neurologických ťažkostí a ku kúpeľom na uvoľnenie svalstva.

Viac informácií
Mesto Sárvár
Mesto Sárvár
Hrad Nádasdy
Hrad Nádasdy
Sárvár Adventure Park
Sárvár Adventure Park