Chcete sa z dovolenky vrátiť naozaj dokonale oddýchnutí? Potom vyrazte na pobyt do Martfu Hotela Thermal SPA ***superior. Ten je priamo prepojený s termálnymi kúpeľmi a Škandinávskym wellness so saunami, kam budete mať neobmedzený vstup - lepšiu príležitosť na relax už naozaj nenájdete. Čerešničkou na torte potom bude výborná polpenzia.

O ubytovaní

Martfű Hotel Thermal SPA *** sa nachádza v mestečku Martfű a je priamo prepojený s termálnymi kúpeľmi, ktoré sú tiež miestnym najväčším lákadlom. Zaujme tiež významnou priemyselnou históriou, v 30. rokoch minulého storočia tu bola založená továreň obuvníckej značky Tisza Cipő. Viac sa o histórii továrne a obuvníckej výrovy v meste dozviete v pamätnom parku Tisza Cipő. Pri korzovaní mestom môžete navštíviť aj Mestské múzeum Martfű.

Na výlet potom vyrazte do neďalekého Szolnoku. Ten zaujme ikonickým mostom Tiszavirág híd a na neho nadväzujúcim námestím Tiszai Hajósok, kde sa pravidelne konajú trhy a kultúrne podujatia. Nezabudnite navštíviť Múzeum umenia Jánosa Damjanicha, ktoré vystavuje bohatú zbierku umeleckých a historických artefaktov. Prezriete si tu aj niekoľko kostolov alebo krásne rozkvitnutú ružovú záhradu. A s deťmi nesmiete vynechať návštevu Prírodného parku Bagolyvár, kde môžete pozorovať divokú zver.

Na čom si pochutnáte?

V elegantnej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na špecialitách maďarskej i medzinárodnej kuchyne.

Kde budete relaxovať?

Nie je lepšie miesto na dokonalú relaxáciu. Vďaka prepojeniu s termálnymi kúpeľmi budete mať úžasný odpočinok priamo pred nosom. V kúpeľných Martfű na vás čaká 2 vnútorné a 2 vonkajšie termálne bazény, vnútorný plavecký bazén (33 m), detské bazény a bazény, ale aj Škandinávske wellness s vírivkou, bio saunou, infrasaunou, parnou kabínou, ochladzovacím bazénikom, ľadovou komorou, Kneippovým chodníkom, soľnou jaskyňou, odpočivárňami a slnečnou terasou. Vybrať si môžete aj z pestrej ponuky masáží a ďalších procedúr.

Martfű Hotel Thermal SPA ***

Martfű Hotel Thermal SPA ***

ifjúsági út 2 , Martfű
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Termal-Medical Zrt. IČ: 0110043889


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0 m
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

Mesto Szolnok

Mesto Szolnok Tip na výlet

Szolnok je historické mesto ležiace v strednom Maďarsku na brehoch rieky Tisza, ktoré je známe svojim bohatým kultúrnym dedičstvom a krásnou okolitou prírodou. 11. najväčšie mesto je dôležitým dopravným a obchodným uzlom, a to už od stredoveku.

V centre mesta sa nachádza niekoľko historických pamiatok, ako je napríklad slávna Szolnocká synagóga a starobylá pevnosť, ktorá pripomína bohatú minulosť mesta. Moderná architektúra sa tu mieša s tradičnými stavbami, čo dodáva mestu jedinečný charakter. Okrem historických pamiatok ponúka Szolnok aj krásne parky a zelené plochy, kde sa vám bude skvele relaxovať.

Čo by ste mali v Szolnoku navštíviť?

  • Szolnocká synagóga
  • Park Tiszaliget
  • Aquapark Tiszaliget
  • Szolnocká pevnosť
  • Bagolyvár Vadaspark
  • Ružová záhrada
  • Most Tiszavirág
Ružová záhrada v Szolnoku
Ružová záhrada v Szolnoku
Zoo Bagolyvár Vadaspark
Zoo Bagolyvár Vadaspark
Údolie rieky Körös
Údolie rieky Körös