Poľské mestečko Lądek-Zdrój vás nadchne svojou neobyčajnou kúpeľnou atmosférou. Vychutnajte si všetky jeho krásy naplno a ubytujte sa v Hoteli Mir-Jan SPA ***, kde si okrem skvelej polpenzie doprajete aj rozmaznávanie vo wellness s neobmedzeným vstupom alebo pri masáži. V cene balíčka budete mať aj neobmedzené fitness a zľavu na kúpeľ v historickom termálnom bazéne Wojciech.

O ubytovaní

Hotel Mir-Jan SPA *** sa nachádza uprostred nádhernej prírody na brehoch rieky Biała Lądecka. Jedno z najstarších kúpeľných miest Európy Ladek Zdrój leží len 1 km od hotela. Nájdete v ňom mnoho historických pamiatok, malebných parkov, minerálnych prameňov aj kúpeľný areál Wojciech (1,5 km) s liečebným bazénom pod veľkou presklenou kupolou. Zdolajte niektorý z neďalekých poľských vrcholov. Alebo sa vydáte na hranicu s Českom na Kralický Sněžník (20 km)? Za lyžovaním to nebudete mať v zime ďaleko - najbližší ski areál je vzdialený len 2 km.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestrannej a svetlej dvojlôžkovej izbe s výhľadom na horskú rieku a les. K vášmu pohodliu je izba vybavená satelitnou televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou s fénom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii kladú veľký dôraz na kvalitnú stravu vrátane domáceho pečiva, dezertov a mäsových lahôdok. Tešiť sa môžete na tradičné poľské pokrmy aj ľahké diétne jedlá. Na svoje si prídu aj vegetariáni. Raňajky a skoré večere sa podávajú vo forme bufetu. Počas letnej sezóny si vynikajúce miestne špeciality vychutnáte na príjemnej terase s výhľadom na nádhernú okolitú prírodu. V záhrade v lete prebiehajú grilovacie večery.

Kde budete relaxovať?

Nádherná okolitá príroda priamo nabáda nielen na výlety, ale aj k ničím nerušenému odpočinku. Súčasťou hotela je bazén so slanou vodou, ktorá má blahodarné účinky na pokožku a kĺby. Pre malých hostí je pripravený detský bazén. Relaxovať ďalej môžete vo vírivke alebo pri niektorej z profesionálnych masáží a kozmetických procedúr. Aktívni hostia určite ocenia fitness centrum s výhľadom na les.

Cestujete s deťmi?

Zábavu si tu užijú aj malí hostia. Čaká na nich vonkajšie ihrisko a detský bazén. V hoteli je tiež herňa s biliardom.

Hotel Mir-Jan SPA ***

Hotel Mir-Jan SPA ***

Kościuszki 78 , Lądek-Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Mirjan Ladek sp. z o.o. S.K.A. IČ: 362671627


+48 516 006 646

mirjan@pnet.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 7 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,5 km
Zjazdovka
2 km
Bežkovanie
2 km

Tipy na výlet

Ladek-Zdrój

Ladek-ZdrójTip na výlet

Poľské kúpele Ladek-Zdrój majú bohatú 750 ročnú tradíciu a patria k najstarším kúpeľom v celej Európe. Kúpele sa pýšia svojimi liečivými prameňmi, ktoré obsahujú radón. Nájdete ich v krásnej oblasti Zlatých hôr. Návštevníci kúpeľov si doprajú kúpele, ktoré majú veľa priaznivých účinkov na ľudský organizmus. Predovšetkým sú potom nápomocné pri kôrnatení tepien či nedokrvení organizmu.

Králický Sněžník
Králický Sněžník
Kladská pevnosť
Kladská pevnosť
Kladské kostoly
Kladské kostoly