Pobyt v Hoteli Daisy Superior *** so skvelou dostupnosťou do centra. Pobytový balík obsahuje ubytovanie v štýlových dobových izbách, raňajky, voľný vstup do hotelového bazéna, saunu aj hodinu ping pongu. Vo voľnom čase objavujte krásy mesta.

O ubytovaní

Hotel Daisy Superior *** sa nachádza v pokojnej časti Krakova v blízkosti štyroch tzv. krakovských mohýl (2 km), z ktorých je krásny výhľad. Centrum mesta bolo vyhlásené za pamiatku UNESCO a nájdete v ňom napríklad hrad Wawel (7 km), Hlavné námestie (6 km) s radničnou vežou a kamennú tržnicou Sukiennice či starobylú židovskú štvrť Kazimierz (7 km). Stred mesta je plný vynikajúcich reštaurácií, kaviarní a čokoládovní. Veľmi obľúbeným turistickým cieľom je tiež zoologická záhrada (4 km). V decembri sa Hlavné námestie premení v adventné mestečko, kde sa konajú jedny z najkrajších vianočných trhov celej Európy. Krakov je ideálny východiskový bod na výlet k ďalším dvom pamiatkam UNESCO. Počas svojho pobytu nezabudnite navštíviť kráľovské soľné bane Wieliczka a Bochnia (16 km). Milovníkom histórie odporúčame koncentračný tábor Osvienčim (70 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v elegantnej izbe Superior, v ktorej si budete pripadať ako v rozprávke. Izby sú vhodné pre 2 dospelé osoby + 1 dieťa do 7,9 rokov bez nároku na lôžko. Vyberať môžete z variant TWIN s oddelenými posteľami a KING s dvojlôžkovou posteľou. Pri niektorých izbách je možná prístelka. K vybaveniu všetkých izieb patrí televízia, WiFi pripojenie, trezor, telefón a vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno načerpáte energiu pri bufetových raňajkách

Kde budete relaxovať?

Zaslúžený relax zažijete v hotelovom wellness s krytým bazénom a fínskou aj parnou saunou.

Niečo naviac

V zime je v prevádzke hotelové ľadové klzisko, na ktorom si užijete veľa zábavy. Zahrať si môžete tiež biliard.

Hotel Daisy Superior ***

Hotel Daisy Superior ***

Morelowa 26A , Kraków
Poľsko

+(48) 12 425 27 97

hotel@jrp.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Fitness
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
6,5 km
Vzdialenosť od jazera
7,3 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
10 km

Tipy na výlet

Krakov

KrakovTip na výlet

K Prahe, Parížu a ďalším európskym turistickým metropolám môžeme smelo priradiť aj Krakov. Hoci sa nejedná o hlavné mesto Poľska, ide určite o kultúrne najvýznamnejšie mesto v Poľsku. Poloha na rieke Visle, množstvo zaujímavých pamiatok, ale aj romantická atmosféra so štýlovými kaviarňami a reštauráciami robí z Krakova zaujímavý cieľ niekoľkodňového výletu.

Viac informácií
Wawel
Wawel
Aquapark Krakov
Aquapark Krakov
Soľná baňa Wieliczka
Soľná baňa Wieliczka