Vydajte sa do poľských Tatier, konkrétne k známemu mestečku Zakopané, ktoré je plné reštaurácií, barov a predovšetkým je obklopené termálmi. Práve tu nájdete Tatra Wood House, štýlové drevené chatky, ktoré ponúkajú ubytovanie až pre 8 osôb. V cene budete mať servírované raňajky a 10 % zľavu do kúpeľov Chochołowski.

O ubytovaní

Tatra Wood House sa nachádza v pokojnej časti strediska Zakopané, ktoré je najvyššie položeným mestom v Poľsku. Hoci sa Zakopanému ležiacemu na úpätí Tatier hovorí „hlavné zimné mesto Poľska“, dokonalú aktívnu dovolenku si tu užijete po celý rok.

Do centra Zakopaného sa dostanete príjemnou prechádzkou. Srdcom mesta je obľúbená promenáda Krupowki (3 km) lemovaná tradičnými drevenými horskými domami. Okrem množstva obchodov, reštaurácií a kaviarní tu nájdete vychýrené trhovisko Gubałowka (3,5 km), kde ponúkajú najrôznejšie remeselné výrobky aj miestne delikatesy. Ďalej vás tu zláka múzeum voskových figurín (4,3 km), aquapark (5,2 km) alebo Tatranská zoo (4,9 km).

Vďaka polohe len 400 m od Tatranského národného parku ideo ideálny východiskový bod pre turistiku v Tatrách. Zo Zakopaného sa môžete nechať vyviezť lanovkou (3,5 km) na neďalekú horu Gubałówka. Na jej vrchole je niekoľko reštaurácií, vyhliadka či bobová dráha a vedie z neho mnoho značených turistických trás. K obľúbeným turistickým cieľom patrí Kasprowy Wierch (12,6 km), vodopád Siklawica (5 km) alebo ľadovcové jazero Morské oko (23 km).

Zakopané je zároveň rajom zimných športov. Najbližší ski areál Polana Szymoszkowa (3,4 km) ponúka 16 km zjazdoviek všetkých obťažností. Po dni strávenom na svahoch alebo turistikou si môžete oddýchnuť v termálnych kúpeľoch Chochołowskie (13,6 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v drevenej chatke s kapacitou 8 osôb. Stavba v sebe dokonale snúbi tradičný horský dizajn s modernými prvkami. Z útulného interiéru aj balkónu budete mať navyše nádherný panoramatický výhľad na Tatry a horu Gubałówka.

Dvojposchodová chata disponuje tromi spálňa pre dve osoby. Ako prístelka pre ďalšie dve osoby poslúži pohovka v obývacej miestnosti s krbom. Ďalej sú súčasťou dve kúpeľne (s vaňou a sprchovacím kútom) a kuchyňa vybavená chladničkou, umývačkou, varnou doskou, kávovarom, mikrovlnnou rúrou, rýchlovarnou kanvicou a jedálenským stolom. Aby ste si pobyt užili so náležitým pohodlím, nechýba ani LCD televízia, WiFi pripojenie, dostatok úložných priestorov a fén.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu sa posilníte pri servírovaných raňajkách, ktoré vám personál prinesie až do vašej chatky.

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je k dispozícii detské ihrisko a pre prípad nepriaznivého počasia aj spoločenské hry, pri ktorých sa pobaví celá rodina.

Tatra Wood House

Tatra Wood House

Krzeptowskiego 15 , Zakopane
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Robert Orange IČ: 120239076


+48604129700

info@tatrawoodhouse.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
60 Zł/pobyt
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
5,6 km
Zjazdovka
3,4 km
Bežkovanie
0,3 km