Štýlovejšiu dovolenku v poľských Tatrách už nezažijete! Willa Tatrzanski Zomecek *** vás na prvý pohľad očarí nádhernou tatranskou horskou architektúrou, ktorá sa prelína aj do zariadenia izieb. Tešiť sa môžete aj na vynikajúce raňajky a nevšednú pizzu z lokálnych surovín. Cez deň si užijete veľa zábavy na výletoch a v rekreačných rezortoch a dokonalou bodkou za nabitým dňom bude relax v horúcej saune alebo v drevenom kúpacom sude.

O ubytovaní

Wille Tatrzanski Zomecek *** na prvý pohľad zaujme svojou krásnou tatranskou architektúrou s bohatou výzdobou. Nachádza sa na hranici miest Kościelisko a Zakopané, v oblasti ideálnej na oddych. Výborná poloha umožňuje rýchly prístup do centra mesta vzdialeného približne 2 km, ako aj na turistické trasy (Dolina za Bramką, Kościeliska, Chochołowska).

Objekt sa nachádza v blízkosti lyžiarskych a rekreačných oblastí Szymoszkowa (700 m) a Kasprowy Wierch (13,2 km), ktoré sa v zime stávajú rajom lyžiarov. Súčasťou rekreačného komplexu Szymoszkowa je aj geotermálny bazén, ktorý okrem liečivých účinkov ponúka aj nádherný výhľad na panorámu Tatier. Lanovka vás vyvezie aj na Gubałówku (3,7 km), druhý najvyšší vrchol Gubałówa, kde sa okrem úchvatných výhľadov nachádzajú aj lyžiarske plochy, bežecké trate a v lete bobová dráha a lanové centrum.

Krásy tatranskej prírody môžete obdivovať aj počas výletov k vodopádu Siklawica (5,6 km) alebo k jazeru Morské oko (23,9 km), ktoré je s rozlohou takmer 35 hektárov najväčším ľadovcovým jazerom v Tatrách. Nevynechajte ani návštevu Zakopaného (2,3 km), ktoré je dokonca najvyššie položeným mestom v Poľsku. Prejdite sa po krásnej Krupowskej promenáde, ochutnajte miestne špeciality na Trhovisku Gubałówka a užite si návštevu Tatranskej ZOO, Aquaparku s termálnymi bazénmi a saunovým svetom alebo Múzea voskových figurín.

Kde budete spať?

Privíta vás štýlová izba s interiérom dokonale zladeným s horskou atmosférou celého zariadenia. Dojem umocňuje drevený nábytok v tradičnom dizajne a dekorácie odkazujúce na kultúru tatranského regiónu. K dispozícii budete mať WiFi pripojenie, každá izba má tiež vlastnú kúpeľňu.

Dvojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou, TV, písacím stolom, minibarom a telefónom. V kúpeľni je sprchovací kút a sušič vlasov. Niektoré izby môžu mať aj balkón.

Trojlôžková izba je vybavená manželskou posteľou a samostatným lôžkom, TV, telefónom, minibarom a písacím stolom. Kúpeľňa je tiež vybavená sprchovacím kútom a sušičom vlasov.

Štvorlôžkový apartmán je priestrannejší a ponúka manželskú posteľ, 2 samostatné postele, stôl s kreslami, TV, minibar, telefón a písací stôl. V kúpeľni je opäť sprchovací kút a sušič vlasov.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou ubytovania je raňajková miestnosť, kde sa každé ráno podáva bohatý bufet plný regionálnych jedál. Hneď vedľa vily sa nachádza vynikajúca pizzeria Gąsienicowo Kącina, kde môžete ochutnať vynikajúcu pizzu z pece na drevo, pripravovanú z typických miestnych surovín, ako je syr oscypek, baranina alebo pstruh.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom na svahu alebo dlhej túre si zaslúžite poriadne zrelaxovať - možno v horúcej saune (vnútornej alebo vonkajšej) alebo v vonkajšom kúpacom sude, ktoré sú pripravené priamo vo vile.

Willa Tatrzanski Zomecek ***

Willa Tatrzanski Zomecek ***

ul. Sobiczkowa Bór 15 , Kościelisko
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Krzysztof Król-Łęgowski IČ: 7361309159


+48 18 20 79 047

biuro@zomecek.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 60 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
4,1 km
Zjazdovka
0,3 km
Bežkovanie
0,3 km

Tipy na výlet

Poľské Tatry

Poľské Tatry Tip na výlet

Poľské Tatry patria medzi majestátne skvosty a majú čo ponúknuť každému, kto do nich zavíta. Leží tu najvyššia poľská hora - Rysy (2 499 m). Každého návštevníka tu čaká dobrodružstvo spojené s objavovaním prírodných krás. Na rozdiel od slovenských Tatier tu neprebiehajú sezónne uzávery chodníkov, jediné obmedzenie pre turistiku je teda počasie.

Aké sú skvosty poľských Tatier?

  • Zakopané
  • Czarny Staw pod Rysami
  • Kasprowy Wierch
  • navštívte tiež vodopád Siklawica alebo Morskie Oko - najväčšie pleso, ktoré leží na poľskej strane. Pleso je prístupné pešo po celý rok.

Pre nadšencov pešej turistiky a horolezeckých aktivít je správnou voľbou vyhľadávaná Dolina Gąsienicowa. Nezabudnuteľný zážitok vo vás zanechá návšteva národného poľského vrchu Giewont, s ktorým je spätá legenda.

Viac informácií
Zakopané
Zakopané
Pleso Morské oko
Pleso Morské oko
Gubałówka
Gubałówka