Vydajte sa na relaxačný pobyt do Poľska, a to do kúpeľného mestečka Swieradów-Zdrój. Ubytovaní budete v krásnom Krasicki Resort Hoteli & Spa *** s chutnou polpenziou a neobmedzeným vstupom do wellness centra s vnútorným i vonkajším bazénom, vírivkou, saunami či fitness centrom.

Overené Travelkingom

“Počas pobytu v Krasicki Resort Hoteli & Spa *** sme úplne zabudli na starosti všedných dní. Menšia plocha izby bola bohato vyvážená priestranným balkónom s výhľadom do prírody. Wellness centrum bolo síce menšie, ale aj tak sme si v ňom parádne oddýchli. Všade v hoteli bolo perfektne čisto a najviac ma nadchla pestrá polpenzia. Všetky pokrmy boli čerstvé, veľmi chutné a výber bol skutočne bohatý. Odporúčam vyraziť za krásnymi výhľadmi na niektoré z rozhľadní, ktorých je v okolí mnoho.” Prečítajte si celú recenziu

Kateřina Vašátková - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Marci 2023

O ubytovaní

Krasicki Resort Hotel & Spa *** sa nachádza v kúpeľnom meste Świeradów-Zdrój na juhu Poľska vo vzdialenosti len 8 km od hraníc s Českom. Vďaka prítomnosti liečivých termálnych prameňov a nádhernej prírode poľskej časti Jizerských hôr si tu užijete nerušený odpočinok aj aktívnu dovolenku v každom ročnom období.

Okrem malebného centra mesta s kúpeľnou promenádou môžete navštíviť napríklad neďaleký chodník v oblakoch (2 km), z ktorého je úchvatný výhľad na kúpeľné mestečko aj okolité vrcholy. Pre milovníkov bicyklov je tu viac ako 100 km cyklotrás obklopených krásnou prírodou masívu Zajęcznik a Czerniawska Kopa. Okolím českého Nového Města pod Smrkem (10 km) vás prevedie 14 cyklotrás všetkých stupňov obtiažnosti.

Svoje obľúbené zimné športy si užijete v modernom lyžiarskom areáli SKI&SUN (1,5 km), ktorého súčasťou je viac ako 2,5 km dlhá zjazdovka. Na vrchol hory Stóg Izerski vás po celý rok vyvezie lanovka. Terén je tu navyše ideálny pre bežkovanie. Z vrcholu Stóg Izerski vedie obľúbená bežecká trasa s dĺžkou 19,5 km do obce Jakuszyce. Po ceste sa môžete zastaviť na známu regionálnu špecialitu: palacinky v horskej chate Chata Górzystów (8 km).

Kde budete spať?

Izby Standard (17-19 m²) sú komfortne a moderne zariadené, vybavené sú manželskou posteľou alebo dvoma oddelenými lôžkami. Nechýba ani vlastná kúpeľňa s vyhrievanou podlahou a sprchovacím kútom. V izbe nájdete aj LCD televízor, telefón, šatníkovú skriňu, písací stôl a WiFi pripojenie. Bežne tieto izby ubytujú 2 hostí, je ale možné zvoliť aj variant s 1 prístelkou.

Izby Standard Plus (17-19 m²) majú rovnaké vybavenie ako variant Standard, len s tým rozdielom, že majú navyše aj balkón s krásnym výhľadom a posedením. Oproti izbám Standard má tento variant ešte chladničku. Ubytuje ale maximálne 2 osoby, bez možnosti prístelky.

Izby Family majú 20-25 m² a vďaka možnosti 2 prísteliek v podobe rozkladacej pohovky celkovo ubytujú až 4 hostí, ide teda o ideálny variant pre rodiny s deťmi. Nechýba TV, WiFi, chladnička, pracovný stôl ani ďalšie nevyhnutné vybavenie. V kúpeľni majú niektoré z týchto izieb namiesto sprchy dokonca vaňu. Na rozdiel od izieb Standard Plus ale nie sú doplnené balkónom.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň pobytu začnete v hotelovej reštaurácii bohatými raňajkami vo forme bufetu . Veľký dôraz je tu kladený na lokálne suroviny, a tak sa môžete tešiť napríklad na med z vlastného včelína, domáce džemy, čerstvo upečené pečivo a domáce údeniny. V ponuke sa objavujú aj pokrmy z miestnych lesných plodov či húb. Pokiaľ budete počas dňa hladní, môžete hlad zahnať niektorým z pokrmov à la carte. V jedálnom lístku nájdete tradičné recepty v modernom poňatí aj vybrané jedlá európskej a medzinárodnej kuchyne. Príjemným zakončením dňa potom budú bufetové večere.

Pokiaľ patríte medzi milovníkov kávy a domácich dezertov, zamierte do lobby baru. Podávajú sa tu nápoje z celého sveta, regionálne pivo, originálne koktaily a čerstvo vylisované džúsy.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom objavovaním krás okolitých hôr príde určite vhod relaxácia v hotelovom wellness s plochou 600 m². Nájdete tu vnútorný rekreačný bazén, vírivku, fínsku saunu, infrasaunu a odpočinkovú zónu. Počas letnej sezóny sú v prevádzke aj 2 vonkajšie bazény. Spríjemniť deň si navyše môžete mnohými druhmi masáží a kozmetických procedúr.

Niečo naviac

Pre aktívnych jedincov je pripravené skvele vybavené fitness a vonkajšie multifunkčné ihrisko. Večery si môžete spestriť hraním stolného futbalu, šípok alebo doskových hier, ktoré vám ochotne zapožičajú na recepcii. V hoteli nájdete aj bowling so 4 dráhami a barom.

Krasicki Resort Hotel & Spa ***

Krasicki Resort Hotel & Spa ***

ul. Sienkiewicza 1B , Świeradów-Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Handel Uslugi Joanna Krasicka IČ: 230875298


+48 75 781 75 82

rezerwacje@krasickiresort.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 20 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 15 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
50 m
Aquapark
1,8 km
Zjazdovka
1,4 km
Bežkovanie
1,6 km

Tipy na výlet

 Poľské Krkonoše

Poľské Krkonoše Tip na výlet

Poľské Krkonoše pôsobia oproti tým na českej strane mohutne a strmo. Nájdeme tu ľadovcové jazerá, vodopády a horské mestečká. Za návštevu určite stojí Karpacz a jeho okolie. Kúsok od mesta sa nachádza jazierko ľadovcového pôvodu, pri ktorom je krásna horská chata Samotnia.

Čo ďalej navštíviť v tejto oblasti?

  • Drevený kostol Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklárska huť Julia
  • Deti ocenia návštevu Parku miniatúr v Kowaroch alebo westernové mestečko neďaleko Karpacze.

Do poľského krkonošského národného parku je potrebné zaplatiť vstupné. Vstupenky môžete zakúpiť na mieste alebo aj elektronicky.

Viac informácií
Ski & Sun Świeradów Zdrój
Ski & Sun Świeradów Zdrój
Mesto Sklárska Poruba
Mesto Sklárska Poruba
Krkonošský národný park v lete
Krkonošský národný park v lete